Marissa_78

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Marissa_78

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mä mietinkin, et koska tolla Vappu Pimiällä oli se LA.
  2. No onneks vain 10 viestiä, muttaniin, minulla on jo monta vuotta sitten hankitut tunnukset tänne ja kirjoitellutkin olen paljon. nyt vain en jostain syystä saa enää uutta salasanaa, kun unohdin sen. Eli piti rekisteröityä uudelleen. Nyt on vähän turhauttavaa keksiä 10 viestiä, että pääsen takaisin odotusklubiin, jossa jo olen vanhalla nimimerkillä kirjoitellutkin.
  3. 4,5 vuotiaalla on ollut aina sama riepupupu unileluna ( se vau-kirjakerhon rättipupu) 3v ei ole ominut mitään lelua samalla tavalla omakseen. Nukkuu milloin minkäkin lelun kanssa.
  4. Mä just jouduin luomaan itselleni uudet tunnukset, koska olen unohtanut vanhan salasanani enkä saa enää uutta salasanaa! Tosi harmi, kun kuitenkin liityin jo monta vuotta sitten sivustolle. Nyt tekee tiukkaa keksiä 10 palstalle kirjoitettavaa, että pääsen takaisin lukemaan odotusklubia, jonne siis olen vanhoilla tunnuksilla liittynyt ja kirjoitellut
  5. Just piti vaihtaa auto, kun kolmonen syntyy pian. Päädyttiin Fordin S- Maxiin, jossa keskimmäisellä penkkirivistöllä 3 isofixpaikkaa.
  6. Tollaset ulkoiluhousut. Tai sellaset tukevampaa puuvillaa olevat nyt viileempiin kesäkeleihin/ alkusyksyyn. Popilta ja Villervallalta.
  7. Poika 4,5v 29/30 riippuen merkistä ja tyttö 3 v 24
  8. 4,5 v poika käyttää kokoa 110/116 ja 3 v tyttö 98/104
  9. 32v eka lapsi. 33 v toinen ( täytin 34 3kk synnytyksestä)ja nyt kolmannen lapsen syntyessä 36 ( täytän 37 2 kk synnytyksestä)
  10. Toiveissa oli edes yksi. No, eka saatiin hoidoillaja sit ajateltiin, että kokeillaan toista. Varmaan toinenkin joudutaan hoitojen avulla alkuun saattamaan, mutta hupsis, toinen ilmoittikin tulostaan heti, kun sai luvan tulla. Mies toivoi kolmea lasta, johon itse en ollut ehkä vielä ihan valmis ( 2 sektiota takana ja eka raskaus vielä raskausmyrkytys) Kolmonen kuitenkin ilmoitti tulostaan yllättäin viimesyksynä ja reilun 2 viikon kuluttua meillä sitten on 3 lasta