Hhs

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Hhs

  • Rank
    Aloittelija
  1. Onneksi näin vielä tuon Lilyanan linkin ennen kuin ohjelma poistuu näkyviltä. Tänään todettiin kolmas km puolen vuoden sisään, joten tuo ohjelma oli oikein terapeuttista katsottavaa. On muuten aika samat fiilikset kuin mitänyt kirjoittaa tuossa edellä.. Meillä kuitenkin edessä ensin tutkimukset, jos vaikka löytyisi joku syy..
  2. Km heinäkuussa 2015, uusi plussa 9/15. Km 10/15, uusi plussa 12/15. Km 1/16, nyt täytyy varmaan ottaa vähän breikkiä...
  3. Kolme raskautta, kolme keskenmenoa.
  4. Sitähän sanotaan, että jos syke näkyy niin on enää 10% mahdollisuus keskenmenoon. Mä oon tilastopoikkeus, koska kahdessa ekassa raskaudessa on näkynyt hyvä syke, mut silti on mennyt kesken. Tässä viimeisimmässä ei ehtinyt kehittyä sykkeeseen asti..
  5. Mulla on ollut aina vaan yks kierto km:n ja uuden raskauden välissä, mut ovat olleet keskimäärin lähes 10 päivää pidemmät kuin normikierto 28 päivää ennen ekaa raskautta.. Nyt täytynee pitää pidempi tauko, täytyy saada kolmen peräkkäisen km:n syyt selville.
  6. Laitoin cytotecit alakautta 8.30, kevyttä nipistelyä 13.30->, viiden jälkeen alkoivat aivan järkyttävät supistelut. Pientä vuotoa oli jo viisi päivää ennen lääkkeellistä tyhjennystä, mutta varsinainen cytotec-vuoto alkoi 18.40. Samalla loppui supistelut, mahassa muljahti ja 18.55 alkio muljahti ulos. Pahin vuoto kesti reippaan tunnin.
  7. Tänään oli odotettu np-ultra (12+5), josta oli torstaina alkaneen tuhruttelun vuoksi jo aika paha etiäinen. Ar-ultrassa (8+5) alkio vastasi 7+4 ikäistä, mutta gyne vakuutteli sen olevan ihan normaalia. Tänään paljastui, että itusemme oli lopettanut kehittymisen 8+4. Olo on surkea, vauva oli niin kovin toivottu, vaikka ensimmäisestä yrityksestä lähtikin alulleen. Kunpa vaan olisi jaksanut loppuun asti.