Nannis88

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Nannis88

  • Rank
    Aloittelija
  1. meillä on puhuttu, että ensin kaks parin vuoden ikäerolla ja sitte, kun isommat on kouluikäisiä, niin iltatähti. Miehellä kaksi veljeä ja yksi sisko ja minulla yksi veli,kolme olisi sinälläänkin keskiverto näistä. Mutta vasta esikoinen haaveissa, katsotaan, mitä luoja suo.
  2. Anteeksi puhelimeni ennakoiva tekstin syöttö... siis kiitos wii.
  3. En jaksanu enää koko kiertoa tikuttaa, joten en tiedä. Jotenkin turhauttavaa, kun MITÄÄN ei tapahdu suuntaan,eikä toiseen... Mutta kiitos wiki tsempistä, jaksan vielä toivoa.
  4. Kp44 menossa,aamulla rfsu:n testi puhdas nega... edelleen oireet päällä, eli vatsan nippailu, närästys, ajoittainen huono olo ja päänsärky etenkin iltaisin.. Toiveet on pilvissä, mutta mitään ei tapahdu. onko joku onnistunut plussaamaan pitkistä, epäsäännöllisistä kierrosta huolimatta? Jos on, niin minä kp:nä plussasitte, onko vielä siis toivoa?
  5. Kumpi vaan saa tulla, mies toivoo lasta, minä pikkuisen enemmän poikaa. Terve lapsi kuitenkin yhteinen toive.
  6. Yrityksen aloittamisesta tietää vain mahdolliset tulevat kummitädit, mutta jos lähiaikoina onnistun raskaaksi tulemaan, niin tärpistä kerron miehen lisäksi vain äidilleni, kunnes ensimmäinen kolmannes on ohitettu.
  7. Täällä menossa kp40 eikä menkoista tietoakaan.. Viimeyönä oli huono olo ja alavatsasta vasemmalta puolelta nippaili oudosti. Nyt päivällä nippailu on siirtynyt keskelle alavatsaa ja lisäksi vatsaa turvottaa ikävästi. Onkohan mulla näillä oireilla toivoakaan haaveilla olevani edes mahdollisesti raskaana.. Se pieni olisi niin odotettu ja toivottu. <3
  8. En tiedä jääkö meillä nyt koko vauva tulematta (esikoista haaveillaan..), kun oon ostanu kuumeillessani jo varmaan jätesäkillisen vaatteita kymmenen vuoden aikana. Lisäksi isäntä osti vaunutkin jo pari viikkoa sitten Tori.fin kautta, kun oli omalta kylältä ja nätit ja suht halvat. Eikä siis vielä edes tietoa plussasta...
  9. Itse olen haaveillut vauvasta jo kymmenen vuotta. Nykyinen mies on ollut alusta asti liki yhtä innoissaan kun minäkin,(itse jopa ehdotti vauvanteon aloitusta sitten, kun ollaan asetuttu saman katon alle) Nyt on siis jätetty ehkäisy pois ja katsotaan mitä tulemanpitää. Innoissaan ollaan molemmat, mutta minä se olen, jolla nämä jutut pyörii puheissa päivittäin. Mies on lähinnä huvittanut mun hössötyksestä ja sanoo vaan, että "kyllä se vauva sieltä vielä tulee..."
  10. Heippa,muutamia päiviä taustalta tarkkailtuani oli pakko rekisteröityä mukaan. Eli täällä minä 27 ja mies syyskuussa 29