mellinelli

Jäsen
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About mellinelli

  • Rank
    Tavis
  1. Eilen tuli kuukuppiin kaksi tippaa verta eli eiköhän ne menkat kohta ala. Kuhan nyt alkaisi vaan kun raskauskin on poissuljettu testillä.
  2. Tuolla edellisellä sivulla olen miettinyt oonko vai enkö ole raskaana. Menkat uupuu edelleen ja testi näyttää negaa. Mitähän tämä on? Stressistä tietty jääny menkatkin pois. Kummaa!
  3. Imetysmyönteisyys on sitä, että hyväksytään myös julki-imetys
  4. Meikkasin kevyesti kun tuli vieraita
  5. Ei iskenyt. Halusin nauttia vauvasta täysin rinnoin. Ja olihan se aika kokopäivätyötä ettei siinäkään mielessä ollut.
  6. Esikoista kuumeilessa menkkakivut, jotka eivät olleet kuitenkaan ihan samanlaisia kuin normi kivut.
  7. Elän mahd. terveellisesti ja syön foolihappoa. Alkoa en käytä ovulation jälkeen. Ja muutenkin käyttö aika vähäistä.
  8. Vein kukkia ja skumppapullon. Oli mieleinen lahja!
  9. En juo oviksen jälkeen. Justhan jossain oli tutkimus, että alkoholi voi vaikuttaa alkioon vaikka r-testi vielä näyttäisikin negatiivista.
  10. On se naisen mieli ihmeellinen! Itsekin esikoista kuumeilessani kehittelin vaikka ja mitä. Nyt tuntuu taas niin varmalta
  11. Säilytin ja lopulta unohtui kaapin pohjalle. Heitin pois kun lapsi oli 2v
  12. Kuinka pahasti kroppa voi kehittää raskausoireita plussaa toivoessaan? Huomasin viime viikolla, että etoo kokoajan. Tunne kuin olisi pala kurkussa (=närästys?). Tätä kestää koko päivän. Menkkajomot kestäneet myös sen 5 päivää. Kohdunnipukka ihan ylhäällä eikä menkkoja kuulu. Viime viikolla olin vähän kauhuissani entä jos. Mutta nyt kieltämättä olisin pettynyt jos en olekaan raskaana Olen itkuherkkä. Oon herkistynyt muutamasti melkein pillittämään. Pissattaakin mukamas. MUTTA ainoa yhdyntäkerta lähelläkään ovista mies ei päästänyt mun sisälle. Päättelin googleteltuani keskeytettyä yhdyntää, että osalla toimii osalla ei. Ensi viikolla testailen jos ei menkat ala. Nuo oireet ovat vaan niin todelliset. Jokin mun sisällä sanoo että vauva on tulossa mutta mahdollista myös että ylitulkitsen nyt itseäni. Missä kohdunnipukka luuraa alkuraskauden aikana? Entä menkkojen alkaessa? Kuukuppia aseteltaessa se yleensä löytyy kyllä aika hollilta, mutta nyt en olekaan enää varma miten ihan menkkojen alkaessa.