kuppikakku

Jäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About kuppikakku

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 11/05/88
 1. Esikoisen jälkeen meni useampi tovi, ennenkun uskalsin ajatella edes toista lasta (rankka synnytys). Mutta tämän toisen jälkeen se iskikin melko heti! Muistan kun pojan kanssa lähdettiin laitokselta, niin sitä kaukaloa kantaessani aattelin ettei meidän lapset voi nyt olla tässä! Vielä minä yhden haluan.. Eli ei varsinaisesti kuume iskenyt vielä silloin, mut sellainen kaipuu.. joka on nyt tosin vaihtunut suhteellisen kovaksi vauvakuumeeksi tässä kesän korvalla.
 2. Ei käynyt mielessäkään.
 3. Toisen kohdalla oltiin ilmoitettu eläkkeellä olevalle ukille (miehen isälle), että on valmiuksissa ja pitää puhelimen lähellä myös yöllä! Olin tosin varautunut myös lähtemään yksinkin, eihän sitä koskaan tiedä jos ei vaan hoitajaa mistään saa, ja mies joutuis jäämään kotiin.
 4. Eka 14h 45min, ponnistus 41min Toka 3h, ponnistus alle 1min
 5. Esikoinen käynnistyi itsestään klo 02 aikoihin lapsivesien lorahduksella. Toinen käynnistyi itsestään illalla, joskus 22-23 aikaan kovilla supistuksilla.
 6. Minulla nyt kaksi kokemusta Kainuun keskussairaalasta synnytysten osalta, ja peukutan! Esikoisen kohdalla hommat ei menneet ihan niinkuin oppikirjoissa, ja osa kätilöistä oli hivenen leipääntyneen oloisia työhönsä. Anestesialääkäri oli kammottava, hän lähestulkoon kieltäytyi antamasta minulle puudutetta, syynä se etten hänen mielestään ollut tarpeeksi kipeä! Mutta ponnistusvaiheeseen sattui aaaaivan ihana, nyt jo eläköitynyt naiskätilö! Hän tsemppasi minua kyllä hyvin! Osastolla viihdyin, oli rauhallista ja apua sai aina kun sitä tarvitsi! Toisen lapsen kohdalla synnytys meni niiin hienosti, ihana kätilö joka oli mukana koko lyhyen synnytyksen ajan. Osastolla sai jälleen apua kun sitä pyysi, mutta aika itsekseen sai muuten olla lapsen kanssa. Ei se minua haitannut, mutta kun eräskin hoitaja minulle ihan itse pahoitteli, kun kaikki aika menee ensisynnyttäjien kanssa. Mutta minäkin vaan huikkasin et hyvässä muistissapa nämä jutskat vielä on, kun lapsilla ikäeroa himpun alle kaksi vuotta! Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin se ettei vierailijoiksi hyväksytä tosiaan muita kuin isä. Ei edes tuore isosisko saanut tulla katsomaan pikkuveljeään osastolle, ja se suretti minua ainakin kovasti. Hirmuinen ikävä oli muutenkin tyttöä ja kotia ja ja ja.. :|
 7. Minä olin vasta valmistunut lähihoitajaksi, ikää 22v kun alettiin yrittämään esikoista. Mies oli 26v. Oltiin työelämässä kumpainenkin. Etsittiin kuumeisesti omaa asuntoa, ja se löydettiinkin! Viikko muutosta tein positiivisen raskaustestin.
 8. Kaksi lasta löytyy, minä kuumeilen kolmatta. Mies olisi ollut vallan tyytyväinen näihin kahteen, mutta sain hänet ylipuhuttua.
 9. Seurustelemaan alettiin 01/2009, ja esikoinen syntyi sitten 10/2012, eli melkein kolme vuotta oltiin kaksin.
 10. Tänne hyppään uutena, o/, hieman opetteluttaa tämä foorumi! Aktiivi olen tuolla vau.fi:n puolella, ja satunnaisesti pyörähtelen kaksplussallakin!