vatelma

Jäsen
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

About vatelma

  • Rank
    Tavis
  1. Onnea mmemmyli ja SuzieL, molemmilla nään selvät plussat. mäkin tein aamulla tälläisen. <3
  2. Poikaa olin aina ajatellut ennen kuin nyt kun asia tuli ajankohtaiseksi yrityksen myötä niin en osaakkaan enää päättää!
  3. Aloitin foolihapon ja muuten aion jatkaa terveellisesti syömistä ja liikkumista. Olen kova stressaamaan joten sitä yritän vähentää..
  4. Mies kuumeilee myös kovasti..
  5. 28:sta olen nyt saanut pysymään 21 tietämillä.
  6. Minulla määräaikainen ja miehellä vakituinen työ. Naimisissa ollaan ja asutaan omassa asunnossa.
  7. Minä ajattelin tikutella nyt heti pillereiden jättämisen jälkeen ihan vain että tiedän ovuloinko vielä pillereitten sekoittamana ollenkaan. Malttamattomana tahdon heti tietää onko tästä kierrosta jo mahdollista tärpätä.
  8. Itsekin olen nyt vasta reilu viikon ollut ilman pillereitä, mahassa en oo huomannut mitään mutta pää on ollut kipeä nyt viikon putkeen. En tiedä voiko edes olla pillereistä, kun pääkipu alkoi samana päivänä kun tyhjennysvuoto että olisinhan vielä ehtinyt aloittaa seuraavan pilleriliuskan ajallaan. Lopetin toki viimeisen liuskan vähän kesken että voisikohan silläkin sitten olla vaikutusta.. Täällä odotellaan siis myös miten kierron käy ja toivotaan pikaista raskautumista..
  9. Taidan käydä nyt sitte kumminkin testit hakemassa niin saa jotain konkreettista jo tehtyä kun muuten tuntuu että joutuu vain odotella sinne kierron loppuun että tapahtuuko mitään. käsken miestä sitte piilottamaan ne jos rupee liikaa stressaamaan..
  10. Täällä juuri jätetty pillerit pois ja alettu yrittämään ensimmäistä. Aluksi ajattelin että en mitään ovistestejä ala tekemään ja että puuhaillaan vaan ahkerasti niin eiköhän se oikeallekin ajalle osu. Nyt kuitenkin mietin että olisiko testailusta kuitenkin jotain hyötyä? Omasta kierrosta ei ole mitään tietoa kun pillereitä oon syönyt monta vuotta ja vähän jännittääkin että kuinka sekaisin kroppa on. Saisikohan testailusta mielenrauhaa tähän kuumeiluun kun tietäisi edes että kroppa toimii vai pahentaako se vain jännittämistä.. ja jos sattuisi samantien tärppäämään ennen luomumenkkoja niin olisiko hyvä tietää koska ovis on ollut? Ja kp7 menossa niin pitäisikö jo testailla jos meinaa?
  11. Minä 23 ja mies 24, pillerit jätettiin reilu viikko sitten ja ekaa yritetään.