rauha

Rekisteröitynyt
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About rauha

 • Rank
  Aloittelija
 1. Ah, no niinpä tietysti. En tajunnut, että tuossa ylälaidassa oli ihan kokonaisia alakategorioita... kiitos!
 2. En läytänyt tästä aiheesta keskustelua, mutta ohjaattehan mut oikeaan paikkaan, jos sellainen jo löytyy. Me harkitaan 3D/4D-ultraa vauvojen sukupuolen selvittämiseksi. Ollaan muuten ihan erinomaisessa seurannassa naikkarilla, mutta ovat olleet tosi nihkeitä sukupuoliasiassa. Minlälaisia kokemuksia teillä on Helsingin yksityisistä ultrapaikoista? Ja minkähintaisia eri paikat on? Meillä jo 26. raskausviikko, eli ei saada kelakorvausta.
 3. Olisko kellään suositella kuvaajaa Helsingistä?
 4. Nostellaanpas tätä. Meillä on haaveissa lähteä vielä syntymättömien vauvojen kanssa reissuun, kun ovat muutaman kuukauden ikäisiä. Mikä on teidän kokemuksen mukaan helpoin ikä matkustaa pitkiä lentomatkoja? Meidän matkakohteessa on sen verran surkeat kadut, että rattailla ei tee mitään, mikä on kätevin väline vauvojen kuljettamiseen? Ja onko ylipäätään järkevää / nautinnollista lähteä pitkälle reissuun pienten kanssa? Ollaan reissattu kaksin paljon, mutta tämä uusi vauvaelementti vähän arveluttaa Jakakaahan siis parhaat vinkkinne!
 5. Kiitos linkistä! Siirryn siis sinne jatkokysymysteni kanssa
 6. Me haaveillaan, että lähdetään reissuun (vielä syntymättömien) vauvojen kanssa reissuun kehitysmaahan kun ovat muutaman kuukauden ikäisiä. Onko kellään tästä kokemusta? Mitä pitää ottaa huomioon? Malariaa ei onneksi meidän potentiaalisessa matkakohteessa.
 7. Me liityttiin viime viikolla. Odotan innolla ensi viikon monikkovalmennusta
 8. Onko kellään kokemusta vakuutusten ottamisesta syntymättömille mono-di-vauvoille? Olen ymmärtänyt, että monet vakuutusyhtiöt ovat nihkeitä myöntämään näitä vakuutuksia, ja siksi olisi kiva kuulla, jos joku on onnistunut saamaan vakuutuksen identtisille kaksosille ennen syntymää.
 9. Täälläkin tuplaraskaus, identtisiä kaksosia odotellaan 24. viikolla. Pää täynnä identtisyyden aiheuttamia raskausriskejä, mutta onneksi naistenklinikalla on homma selvästi hanskassa.