Snapper

Aktiivijäsen
 • Content count

  1264
 • Joined

 • Last visited

About Snapper

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

2423 profile views
 1. säilytin muutaman kuukauden, sitten heitin pois
 2. Tunteeko vauva mahan sisällä maan vetovoimaa? Siis sitä olenko minä pystyasennossa, seisonko päälläni vai vaakatasossa?
 3. Mitä mieltä jos "nimiäisten" sijaan pitäisi ihan vaan syntymäjuhlan? Vauvan nimi tulee kaikille tiedoksi jo syntyessään. Nimiäiset tuntuu oudolta ajatukselta.
 4. Kävin eilen rakenneultrassa rv 20+0 mutta siellä kätilö ei mielestäni tutkinut napanuoran virtausta mitenkään. Napanuoran lähtöpaikkaa katsottiin (en muista mitattiinko) mutta ei niitä virtauksia... normaalia? Sydämestä katsottiin virtaukset kyllä, tuli ne värit ruudulle Kaikki mitat oli OK ja näytti kaikin puolin hyvältä muutenkin.
 5. Toinen kysymys: Voiko kestovaipoissa käytettävän riisipaperin korvata jollain muulla ohuella paperilla? Esim pergamiinipaperilla?
 6. Kiitos @camelot !
 7. Miksi harsovaippojen kiinnitykseen käytettäviä Näpsy-kiinnittimiä myydään 2 ja useamman kpl pakkauksissa? Eikö 1 riitä? Hajoaako ne helposti? Jatkokysymys: onko näpsylle vaihtoehtoja? sidottiinko vaippa ennenvanhaan solmuun, tai taiteltiin vaan napakasti kiinni?
 8. no kyllä vahvistuu! Ainakin kaks kertaa tummempi! Toivotaan että täällä foorumilla olisi vielä sen verran eloa ja lykynpyttyjä että saisit odotuskavereita
 9. Onnea @sarvis ei oo plussafiiliksen voittanutta!
 10. Laitetaas tänne tiedoksi jos joku etsii tätä tietoa kuten minä hetki sitten... Minulle tehtiin lääkkeellinen keskeytys n. rv 7 . Jälkitarkastuksessa kohtuun oli jäänyt "jotain" jonka arveltiin kuitenkin tulevan itsestään ulos seuraavien vuotojen aikana. Vuodot oli niukkoja, vaikka kierto kävikin ihan säännöllisesti. Hyvin saatoin pärjätä vessapaperitupolla yhden vuotopäivän, ja seuraavana oli enää ruskeaa tihrua jos sitäkään. Näin jatkui puoli vuotta! Ja olin hyvin huolestunut onko nyt osa kohtuani vielä raskaana ja osa vuotaa vaan pois. No, vihdoin viimein sitten vuodot alkoi normalisoitua, vieläkin niukkaa mutta sentään oikeaa limaista vuotoakin tulee. Nyt 9 kk keskenmenosta. Luin jostain, että raskaana ollessa elimistö valmistautuu synnytykseen niin että verenvuotoherkkyys vähenee. Voisiko tämä jäädä päälle siis keskenmenosta huolimatta, ja siksi limakalvon irrotessa verta ei vuotaisi niin paljoa. Se selittäisi tämän minun kokemuksen.
 11. -