kullannuppu

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About kullannuppu

  • Rank
    Aloittelija
  1. ^ Jep, uskon että kp1 sunnuntaina ilmestyykin paikalle (koska en uskalla toivoa muuta), mutta jäin tosiaan ihmettelemään tuota ilmiötä. Kiitos!
  2. Mulla on ollut niin kummallisia oireita ja alavatsatuntemuksia jo pitkään, nyt menossa dpo 13 ja raskaustesti näyttää negaa, sunnuntaina pitäisi alkaa menkat jos on alkaakseen. Ovista tikuttaessa oli ennen ja jälkeen oviksen aivan selkeää negaa jotka haalenivat aivan hetkessä puhtaanvalkoisiksi - ja nyt yhtäkkiä eilen ilmestyi ovistikkuun haalea viiva, tänään tuplasti vahvempi. Vastaavaa ei ole aiemmissa kierroissa ilmennyt, joten tämä on hiukkasen outoa.
  3. ^ Kiitos! Oireet jatkuu, ja edelleen aikaisilla päivillä (dpo 12) testasin Pregcheckillä negan. Mutta olo on kropassa ollut niin kumma, että en vielä heitä toivoa. Sunnuntaina pitäisi menkkojen alkaa jos on alkaakseen.
  4. Tuo oli kuin suoraan omalta näppikseltä. Mä en edelleenkään tiedä miltä vauvakuume tuntuu. En hiplaile ihastuksissani vauvanvaatteita tai lumoudu vauvan tuoksusta - ja silti tämä halu saada lapsi mieheni kanssa on jotain uskomattoman voimakasta. Oli helpottavaa lukea tuo sun kirjoittama ja todeta, etten ole ainoa.
  5. Aloitin tarvittavien vitamiinien ja foolihapon syömisen, muuten ruokavalio on jo kohdillaan. Saunaoluen tosin jätän jo juomatta, jotenkin keho on päättänyt jo alkaa hylkiä sitä
  6. En - mutta en voi tämän 1,5 vuoden yrittämisen jälkeen lakata ihmettelemästä, miten KUKAAN voi tulla vahingossa raskaaksi. Sehän tuntuu olevan kuin lotossa voittaisi.
  7. Meillä muuttui homma 1,5 vuoden jälkeen yrittämiseksi oviksen tikutuksineen kun viime kuussa saatiin kokea plussaviivan aiheuttamat sydämentykytykset. Se tosin taisi olla kemiallinen.
  8. Meillä molemmilla ikää 32 vuotta, yritystä takana 1,5 vuotta.
  9. Ovis oli kp 9 (kierto aika tasaiset 25 pvä). Dpo 5: palelu, alavatsan nippailu alkoi. Julmettu, vetinen valkovuoto alkoi. Dpo 6: alavatsan nippailu ja valkovuoto jatkuu Dpo 7: ähkyn tunnetta vaikka syöminen normaalia, alavatsan nippailut ja valkovuoto jatkuvat. Pissattaa KOKO AJAN. Dpo 8: tuikkivaa paine"kipua" vasemmalla alavatsassa, munasarjojen kohdalla, valkovuoto, vessassa juokseminen ja ähkyn tunne jatkuu, nenä on tukossa. Dpo 9: alavatsa nipistelee, nivusissa vihloo ja vasemmalla alavatsalla paine"kipu" jatkuu, samoin vessassa juokseminen. Lämpö 37 (normaali 35,9-36,3). Valkovuoto vähentynyt. Nenä on edelleen tukossa. Dpo 10: viivanpaikka/hyvin haalea haamu. Lämpö 36,8. Alavatsan tuntemukset edelleen samat. Pari "kuumaa aaltoa" alavatsalla. Kuvotusta. Pissattaa jatkuvasti. Dpo 11: hyvin haaleasti rusehtavaa, vähäistä limaista vuotoa. Alavatsan/häpyluun vihlontaa, paine"kipu" vasemmalla alavatsalla jatkuu. Lämpö 36,9. Vessassa juostaan ja palellaan.. Dpo 12: heräsin yöllä kun kyljellään nukkuminen tuntui ikävältä vasemmalla alavatsalla. Ei voimakasta kipua. Pissattaa ja palelee taas. Tein huvikseni ovistestin, siinä oli selvä, mutta haaleahko viiva. Dpo 13: palelua, kuvotusta, alavatsan tuntemukset jatkuu. Pregcheckissä nega. Aamulämpö koholla, 37,2 mikä on mulla normaalisti jo melkein kuumerajoilla Tein toisen ovistestin verratakseni eiliseen, ja viiva on puolet eilistä vahvempi. Kp1 pitäisi olla sunnuntaina jos on tullakseen, nyt siis eletään todellista piinaviikkoa.
  10. Nämä mun on juuri noita 10iu/ml, eikä tosiaan mullekaan ole IKINÄ ennen antanut viivanpaikkoja. Nyt se on sitten yritettävä malttaa ja testailla myöhemmin uudelleen.
  11. Mun mies ottaa asian tyypillisellä, tyynellä tavallaan. Molemmat kovasti lasta toivotaan, mutta kumpikaan ei uskalla hehkuttaa ennen kuin on testi positiivinen. Odottavan aika on silti niin julmetun pitkä...
  12. Oviksesta nyt 11 päivää. Perjantaina tuli ensimmäiset alavatsan nippailut ja pari repäisykipua. Kuvottaa, väsyttää ja juoksen pissalla 1,5 tunnin välein. Vetistä valkovuotoa oviksesta saakka ja alavatsan kipu on viikonlopun aikana asettunut vasemmalle puolelle alavatsaa, Nenä on tukossa aivan jatkuvasti ilman että tarvitsee niistää. Ja ne ilmavaivat... hemmetti sentään
  13. Kolmelle ystävälle, ei muille.
  14. Onko kenelläkään kokemusta siitä että samanmerkkinen testi olisi yhtäkkiä antanut viivanpaikan vaikkei ennen ole sitä tehnyt? Olen luottanut tässä puolentoista vuoden aikana halpiksiin One Step-raskaustesteihin ja tänä aamuna ilmestyi testiajan jälkeen tuohon selvä viivanpaikka, vaikka nuo ovat ennen olleet selkeästi kontrolliviiva+puhtaanvalkoista. Muoks. Ja tänään vasta dpo11.