htbm

Aktiivijäsen
 • Content count

  1323
 • Joined

 • Last visited

About htbm

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Plussa tuo on jo Mandariini!
 2. Mitä ei tuo viivanpaikka oo! tai jos on ni on kyllä räikee ja röyhkee!!
 3. Pikkanen mie nään kummassakin viivan! Se onko väriä, sitä en tiiä. Kyl miusta ehkä aavistuksen haaleenpunaselta näyttäs. Toivotaan et ois haamua!!
 4. Mie losautin veet sisätutkimusta tekevän lääkärin päälle Ei ees oikeestaa hävettäny ku se tutkimus sattu
 5. Meille kävi niin että radi olikin "radi". Vauvan syntymäpaino 3436g rv 42 tasan. Kätilö oli sitämieltä et miun pieni flunssa vaikutti arvoihin. Että semmosta
 6. Miulta on puuttunu hikka kokonaan. Normaalisti hikottelen tositosi usein ja näitten 41 viikon aikana en oo hikannu kertaakaan!
 7. Hui diidii toivottavasti siellä on kaikki kunnossa!
 8. ^ tätä toivon miekin! Mie sain aamupissasta vaikeesti tihrustettavia haamuja ja päiväpissasta suht vahvoja viivoja. Vielä toivoa!
 9. Duudeli jos miun kommenttia tarkotat niin kyllä täällä vauvaa seurattiin aika napakasti jos ois ollu yhtää hiljasempi tai liikkuminen muuttunu ni kyl oltais näytille menty. Ja tosiaan kun polvilleen eikä perseelteen tultu alas niin ei tärähtänyt kummosemmin.
 10. Melisah mieki oon saanu iltapissasta aina vahvemman viivan Emmiko onnea !
 11. Täällä tänään 37+0 ja toissapäivänä tulin rappukäytävän rappuset puolesta välistä alas onneks polvilleni. Vauva liikkuu normaalisti joten ei hätää Noilla viikoilla hää on niin hyvin mahan suojissa et ei hätää!
 12. ^ ja vaikka oiskin äitiyslomalla ja asiasta mainitsee niin vastaus " nooo ootaha vaa ku vauva syntyy. Sit et nuku ollenkaan "
 13. Danielista tykkään! 8 Olivia?
 14. Nukkelapsi miulla oli sillon kans tolla testillä tommonen viiva ja joku oli vahvasti sitämieltä et pelkkä viivanpaikka ja ei väriä. mie piän sormet ristissä ja toivon niiiiiiiin hartaasti et kyytiläinen pysyy ja työ saatte vihdoin nupukan
 15. Alituine huomauttelu ja mahan tuijottelu. Haloo olen myös täällä. Ihaku oisin pelkästää vauvan asunto nykyään. En oo enää mie. Kaikki mist puhutaan liittyy raskauteen tai vauvaan. " mite oot jaksellu mites vauva liikkuuko potkiiko väsyttääkö raskaus blaablaa. " Mites vaik et perus mitä oon tehny tai mite töis menee yms.