htbm

Aktiivijäsen
  • Content count

    1323
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by htbm

  1. Plussa tuo on jo Mandariini!
  2. Mitä ei tuo viivanpaikka oo! tai jos on ni on kyllä räikee ja röyhkee!!
  3. Pikkanen mie nään kummassakin viivan! Se onko väriä, sitä en tiiä. Kyl miusta ehkä aavistuksen haaleenpunaselta näyttäs. Toivotaan et ois haamua!!
  4. Mie losautin veet sisätutkimusta tekevän lääkärin päälle Ei ees oikeestaa hävettäny ku se tutkimus sattu
  5. Meille kävi niin että radi olikin "radi". Vauvan syntymäpaino 3436g rv 42 tasan. Kätilö oli sitämieltä et miun pieni flunssa vaikutti arvoihin. Että semmosta
  6. Miulta on puuttunu hikka kokonaan. Normaalisti hikottelen tositosi usein ja näitten 41 viikon aikana en oo hikannu kertaakaan!
  7. Hui diidii toivottavasti siellä on kaikki kunnossa!
  8. ^ tätä toivon miekin! Mie sain aamupissasta vaikeesti tihrustettavia haamuja ja päiväpissasta suht vahvoja viivoja. Vielä toivoa!
  9. Duudeli jos miun kommenttia tarkotat niin kyllä täällä vauvaa seurattiin aika napakasti jos ois ollu yhtää hiljasempi tai liikkuminen muuttunu ni kyl oltais näytille menty. Ja tosiaan kun polvilleen eikä perseelteen tultu alas niin ei tärähtänyt kummosemmin.
  10. Melisah mieki oon saanu iltapissasta aina vahvemman viivan Emmiko onnea !
  11. Täällä tänään 37+0 ja toissapäivänä tulin rappukäytävän rappuset puolesta välistä alas onneks polvilleni. Vauva liikkuu normaalisti joten ei hätää Noilla viikoilla hää on niin hyvin mahan suojissa et ei hätää!
  12. ^ ja vaikka oiskin äitiyslomalla ja asiasta mainitsee niin vastaus " nooo ootaha vaa ku vauva syntyy. Sit et nuku ollenkaan "
  13. Danielista tykkään! 8 Olivia?
  14. Nukkelapsi miulla oli sillon kans tolla testillä tommonen viiva ja joku oli vahvasti sitämieltä et pelkkä viivanpaikka ja ei väriä. mie piän sormet ristissä ja toivon niiiiiiiin hartaasti et kyytiläinen pysyy ja työ saatte vihdoin nupukan
  15. Alituine huomauttelu ja mahan tuijottelu. Haloo olen myös täällä. Ihaku oisin pelkästää vauvan asunto nykyään. En oo enää mie. Kaikki mist puhutaan liittyy raskauteen tai vauvaan. " mite oot jaksellu mites vauva liikkuuko potkiiko väsyttääkö raskaus blaablaa. " Mites vaik et perus mitä oon tehny tai mite töis menee yms.
  16. Tiinanyn varovaiset onnittelut
  17. Kontrolliaika lähenee ja nyt on sokerit alkanu menee päi peetä. Tunnin mittauksella 8.3. Onneks ei ollu mittauspäivä huomen taijanki mittailla sit ja merkkailla ylös. Mälsäähä tää on ja nyt vähä jännittää et mite neiti on kasvanu ja ruvetaaks sitä seurailemaan. Viimeks tosiaan vastas kahta viikkoo isompaa.
  18. Siis miul tuli tää diagnoosi jo viime viikolla ja vast ensviikol neuvola aika et saan kuunnella sen tarinointii sit tästä ja saan mittarin yms. Oon mittaillu nyt välil mei äitin mittarilla ja miun arvot on ollu sitä 4.8 esim. Mehulasin ja karkkikourallisen jälkee. Et en usko et tää ainakaa mikää paha radi on mut seuraillaan sitten, onha se aina hyvä ja paras vauvan kannalta ja saapaha piettyy painooki kurissa ruokavalion kanssa
  19. Blah tänne tungen. Kävin alkuraskauden rasituksessa ja siel oli tosi hyvät tulokset. Tokalla kerralla sit oli 4.8 10.5 ja 5.5 ja tunnistaha se sit napsahti. Sapettaa
  20. Ovistesti voi näyttää raskauden jos ovistestissä on kaksi täysin samanvahvuista viivaa tai jopa testiviiva vahvempi ku tuo mikä aina siihe tulee nyt taas uutta kiertoa kohden ja jäitä hattuun
  21. Eii ei näi voi tehä olin jo intopinkeen tulos kattelee tikkuja mut ei mitään
  22. Anis se on se pyhä henki vieraillu teilläki Mutjoo komppaan edellisiä. Miulla pahimmillaan stressi ja tikkujen kyttäys venytti kiertoa viikolla. Ja ei siitä kyllä raskaaks tultu. Sit ku päätin et nyt loppuu tämmöne testihuuhaa ja katella sit joskus ni tadaaa tänään 23+2. Ja siis oikeesti, osa varmaan muistaa miut täytenä testimaanikkona ni voin sanoo et jos noin jatkat ni saat rahaa palamaa iha järkyttäviä määriä. vaikka ne testit polttelee ni raskaaksi ei tulla ilman ovista. Eikä kierron ekana päivänä. Se on vaikeeta, jokaine voi varmaa olla samaa mieltä mut testaa vaikka ekaakertaa dpo 9 ni säästyy harmaita hiuksia!
  23. Whiskasin mainos pitäis kieltää täällä vollotetaan samalle! Miuta kiusas tänää amppari. Se otti vähä koville ja enkös saanu kunnon kiukkuitkun siit aikaseks. Kakka pimpiäine.
  24. Meillä ku eka ultrapäivä koitti (ar ultra) ni autossa tajusin et olin unohtanu ajella jalat. Sit tuskastelin sitä miehelle ja aina sain vastaukseks höh.. sit valitin viel kerra ja tää tokasee " no mitä hiivatin väliä sillä nyt on et onks siu jalat ku kaktukset ku et sinä niitä housuja riisu, mahakarvat jos muistit ajella ni hyvä! " meikä jää tuijottamaa miestä ensinnäki siitä et kehtas mainita miu mahakarvoista ja sit sain selitettyy et miks sil oli väliä et mie en ollu ajellu jalkoja, se ultra nimittäi tehää alakautta eikä mahan päältä.
  25. ^ joo miusta on liian aikasta. Eiks se viikolt 12 lähtie ollu arvioitavissa.