*Kiira*

Aktiivijäsen
 • Content count

  776
 • Joined

 • Last visited

About *Kiira*

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

863 profile views
 1. Tuntuu jäävän kesken... 6 Elise?
 2. En antaisi, ellen olisi ruotsinkielinen, ja tuskin silloinkaan... 6 Isla?
 3. Ruokavaliohoitoinen radi (paastoarvo rajalla) ja oikein sopusuhtainen pieni sirppana syntyi, 49 cm ja 3300g. Sokereita seurattiin vuorokausi ja niissä ei ollut myöskään mitään häikkää.
 4. Ei iske, ihan ekana tulee mieleen se sananlasku porsaasta... 6 Ilmari?
 5. Vähän väkisin väännetyn oloinen, kuin olisi vahingossa tullut yksi i liikaa... 6 Elisa?
 6. En tykkää... 5. Elia?
 7. Mulle tehtiin aikoinaan aukkari kahdesti, ja tulos oli kummallakin kerralla sama fifty-sixty kuin sulla Töhö, eli täyttä varmuutta aukiolosta ei saatu, mutta ei myöskään varsinaisia viitteitä tukoksesta (kipua tms.). Epäselvän tuloksen takia sain kuitenkin lähetteen munajohdinten tähystykseen, jossa sitten todettiin molempien puolten olevan auki. Eli tosiaan toivoa on sulla hyvinkin myös vasemman tuuban suhteen, vaikka virtausta ei saatukaan näkyviin!
 8. Suosikkeja, 10! Alisa?
 9. Ei oikein sytytä... 6. Saana?
 10. Tykkään! 9+ Ilana?
 11. Ei oikein mun makuun... 6. Tuulia?
 12. Meillä oli pari vahvaa nimisuosikkia raskausaikana, ja niistä toinen alkoi loppuvaiheessa tuntua sopivammalta. Lopullinen päätös tehtiin kuitenkin vasta lapsen synnyttyä, mutta pysyi siis samana kuin oli suunniteltu. Ja ekat nimipohdinnat oltiin käyty jo ennen yrityksen aloitusta.
 13. Ihan kaunis, mutta ei täysin iske. 8 Iiris?
 14. En tykkää tuolla kirjoitusasulla... 5. Mikael ois kivempi. Viena?
 15. Nättejä nimiä! Elean kanssa sopisi mielestäni joku pidempi nimi, kun nimessä on kuitenkin kolme tavua, vaikka muuten lyhyt onkin. Elea Aleksandra tuli ensimmäisenä mieleen.