tinde2016

Aktiivijäsen
 • Content count

  324
 • Joined

 • Last visited

About tinde2016

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Onko täällä ajatuksia nimestä pojalle? Tykätään suomalaisista mutta kumminkin vähän erikoisimmista nimistä ja sukunimi mikä tulee on kans suomalainen mutta harvinainen. Isosiskon nimi on Sunneva.
 2. Meidän typystä tulee Sunneva.
 3. Mua hämmentää. Loppuraskaus menossa, tänään rv 39+0 ja arvot muuttuneet parin viime viikon aikana aivan ihanteellisiksi. Esim. kävin pitseriassa lounaalla, salaatti jossa normirehut ja ananasta, puolikas kinkku-ananaspitsa, light-limu, teetä ja kaks vohvelia, niin arvo ennen 4,6 ja tunnin jälkeen 5,2. Ja aamuarvot ovat olleet myös tosi alhaisia. Kuluuko nyt energiaa jotenki erilailla vai mikä on?
 4. Minä ilmoitin palkanlaskentaan raskaudesta ja he tarvitsivat raskaustodistuksen ja heidän tekemästään hakemuksesta näkyi kelan sivuilla omissa tiedoissa se aika kun he maksavat minulle palkan.
 5. Mulle on sopinut tosi hyvin ihan espritin isoimmat mammakoot, näistä joissain malleissa ihan isoin on on ollut jopa hiukan löppä. Olen normisti käyttänyt kokoja 48-54. Ja Mamalicousilla on kans ihan mielettömän kivoja paitoja.
 6. Minulla on nyt koko raskauden ajan vaan tippunut paino. N. 5 kiloa kaikenkaikkiaan. Alkuun tippui kun kaikki ja koko ajan yrjötti ja sitten on pitänyt huolen lopusta. Ja painoa oli siis plussatessa 110 kiloa. Neuvolassa ja kättärillä noilla radikäynneillä on saanut vaan kiitosta ja alussakaan painosta ei nillitetty, todettiin vaan, että painon ei tarttis nousta ainakaan paljoa. Mulla on liikkuva työ, eli kävelyä/seisomista koko päivä ja siihen työmatkalla tulevat kävelyt päälle ja kerran viikossa käyn yhä uimassa kilometrin. Uiminen on itseasiassa paljon helpompaa kuin esim. portaitten kiipeäminen, mutta herra siunaa ku portaat alkaa kiristää ahteria. Uimassa olis tarkoitus käydä niin pitkään kuin siihen on lupa.
 7. Ja onhan ne rajatkin tiukemmat radissa kuin tavallisessa. Ymmärsin että tavallisessa se arvo ennen ruokaa saa olla 6. Tosin en oo ihan varma. Mies uskoo että tää radiona on lääke- ja sokerimittarifirmojen lobbauksen tulos.
 8. Onko kellekkään sanottu miksi radissa mitataan se tunti ruuan jälkeen arvo? Tavallisen diabeteksen seurannassa se on kaksi tuntia.
 9. Ihan vinkkinä Littikselle, että ei kannata tulla kertomaan kyseistä asiaa ketjuun, jossa keskustelee ihmisiä joita muutenki ärsyttää about kaikki. Meitä ei naurata. Mutta kiva ku kerroit, taidat olla toinen tai kolmas kommentoija.
 10. Eli nyt on ekat sarjat arvoja mittailtu ja paasto tuntuu olevan se munkin juttuni. Aamupalasta tunti arvot ovatkin olleet esimerkillisiä. Ja tänä aamuna oli paras tulos, koska ajallisesti paasto oli pisin, mutta arvo oli siltikin vain 5,8! Eli eilinen proteiInirikkaampi ja rasvaisempi iltapala oli parempi minulle kuin leipää ja kasviksia-linja. Arvo olisi saattonut olla jopa rajojen sisällä jos olisin herännyt töihin, eli aiemmin, mutta kun oli vapaapäivä ja nukutti. Ja vauvallekin uni maistui eikä ollu kauhee mylläkkä mahassa. Eilen siis söin täysjyvämuroja, partaäijää muutamalla pähkinällä ja sokeroimattomalla omenasoseella ja keitetyn kananmunan. Juomana vettä ja teetä maidolla.
 11. Mä totesin ihan helkkarin hyvänmakuiseksi vaniljaskyrin johon on sekoitettu vähän rouhittuja pähkinöitä. Pekaanit ja saksanpähkinät menee palasiksi käsinkin. Noista soseista et mun radihoitaja ainakin hyväksyi esim. Bonnen hedelmä/marjasoseet, joissa ei oo lissättyä sokeria. Ne on sitäpaitsi niin tiukkaa tavaraa, että ei tarvii ees laittaa paljoa.
 12. Mites iridessa erilaiset rahkat, skyrit tai jugurttiin maustetta esim. sokerittomalla mehukeitolla tai ihan marja- tai hedelmäsoseella? Tai vaikka pähkinärouheella ja ihan pikkuripsulla makeutusainetta?
 13. Mä olen kans altis rytmihäiriöille ja nyt raskauden aikana niitä taitaa tulla enemmän. Olen huomioinut, että jos unohdan veden juonnin niin se lisää tuntemuksia.
 14. Mä käyn töissä hyllyjen välissä tai vessassa hokemassa erinäisiä kirosanoja.
 15. Ristiäiset. Tosin papeista on taas tunkua, vihkiminen oli morsiusmessu, että riitti töitä kahdelle papille. :-D