Io.

Aktiivijäsen
 • Content count

  973
 • Joined

 • Last visited

About Io.

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 03/18/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Charleston, SC
 1. Minusta Eila on todella ihana ja symppis. Totta on, etten tunne yhtään nuorta ihmistä sillä nimellä mutta nythän olisi aika taas siirtää se nimi seuraavalle sukupolvelle. Minä ainakin ihastelisin jos tapaisin Eila-vauvan.
 2. ^Ihana hurmuri rannalla! Poitsulla on kyllä suloiset pusuhuulet.
 3. Me olimme eilen menossa synttärijuhlille ja autoon mennessä vähän yritin silottaa pojan 3 v. hiuksia. Tähän poika sitten vastasi: "ÄITI, I'm a BOY! I don't need that." Kyllä on poitsu isäänsä tullut!
 4. Elena - Todella paljon samaa näköä, vain nenä taitaa olla isältä. muoks. vaihdoin oikean palstanimen toisen tilalle. Sorry!
 5. ^Ihan normaalia, meillä molemmat muksut tekivät tuota.
 6. Meillä on nuo Bumbleridet kuten pikkurinsessa sanoi ja olen kyllä todella tyytyväinen niihin. Meillä poika 3v. mieluummin kyllä kävelisi ja usein annankin kävellä ja työnnän sitten vain pikkusiskoa. Mutta koska pojan kävely on sellaista haahuilemista niin sitten kun haluan taas mennä ja lujaa enkä jumittaa niin poika vain kärryihin ja menoksi. Bumbleriden valjaat olisi kyllä lapsenkin helppo avata kun siinä on vain yksi nappi. Meillä ei poika ole vielä älynnyt sitä nappia painaa joten sitä etappia odotellessa. Lapset ovat kyllä suloisia kun istuvat käsi kädessä kun kävelemme. Minä myös yksi jumppailukerta juoksinkin hyvin vähän rattaiden kanssa. Juoksu meni todella jouhevasti kunhan muistin lukita etupyörät. Rattaat ovat myös tukevat sillä kävelen usein ison koiran kanssa joka alussa innoissaan vähän vetää. Ainoa mitä kiroilen rattaissa ja tämä on kyllä kaikissa tuplissa on se rattaiden koko kasattuna. Ne vievät kyllä kaiken tilan takapoksista joten auton ja rattaiden mitat kannattaa tarkistaa hyvin tarkasti, että mahtuu. Meillä koiraraukka on ahtautuneena yhdelle paikalle kolmannella rivillä ja rattaat ahdettuna vieressä.
 7. Minä laitan kuvia niin Facebookiin kuin suljettuun blogiini. Ja laitanpa kuvia myös näille foorumeille. Näin ulkomailla asuvana minulle on tärkeää, että tutut jotka kuvia haluavat nähdä näin pystyvät tekemään. Ja muutenkaan en jaksa stressata kuvien väärinkäytöstä. Omat lapset ovat mielestäni ihan suloisia mutta suloisia lapsia on netti väärällään.
 8. jmk - miten olisi Junia?
 9. Ihana nimi Fifin pienellä. Tuo etunimi on ollut yksi suosikeistani aina mutta mies on sen aina blokannut.
 10. Minulle tuli tällä viikolla nuo Bumbleride Indie Twinit. Yhden kerran olen ehtinyt kärrytellä niillä ja ne olivat kyllä todella hyvät. Niitä pystyi hyvin työntämään yhdellä kädellä. Aurinkosuojus on mahtava ja tavaratila alhaalla on iso. Rattaiden kokoon oli vähän totuttelemista sillä onhan ne leveät mutta kuitenkin mahtuvat läpi Amerikkalaisesta standardikokoisesta ovesta. Pitää vähän fiksailla cupholderin kanssa mutta mahtui hyvin. Kokoaminen ja kasaanlaittaminen oli vähän tuskaista minulle sillä olen tottunut Mountain Buggyyn ja Baby Joggeriin mitkä ovat superhelpot kasata. Mutta kaveri sanoi, että nuokin menevät helpommin kasaan kuin useat muut rattaat mitä en ole kokeillut. Ja nuo vievät kyllä ison tilan takakontissa. Mutta kun vähän fiksasin niin sain ne mahtumaan taakse koiran kanssa ja vielä olisi jäänyt tilaa esim ostoksille. Nostaminen takakonttiin on vähän vaivalloista kun ne ovat niin isot ja painavat mutta kuvittelisin, että näin on kaikkien tuplien kanssa. Vähän huonot kuvat kun nappasin nämä vain takapihalla. Jos joku haluaa erilaisia kuvia tästä niin pyytäkää ja minä voin ottaa. Summa summarum, minä olen hyvin tyytyväinen näihin. Halusin tuplat millä voin mennä puistossa niin koiran kanssa kuin kuntoillessa. Näillä voin jopa juosta kevyesti jos näin haluaisin tehdä.
 11. Minä tilasin juuri itselleni Bumbleride Indie Twin:in Fog-värissä. Ja kuulemma Bumbleride alkaa myymään tuotteitaan Euroopassa tänä vuonna. Tämän enempää en osaa tästä sanoa mutta tämäkin voisi olla yksi vaihtoehto monille täällä mainituille rattaille.
 12. Minä muistan kun Aukusti oli 9-kk vanha ja lensimme takaisin Suomesta tänne Yhdysvaltoihin. Me saimme siitä heti ovien vierestä ne vähän kivemmat paikat ja rupesin siina imettämään poikaa samalla kun koko loppukoneellinen ihmisiä valui minun ohitseni sinne taakse. Poika ei huolinut mitään suojusta päälle joten siinähän sitten imetettiin.
 13. Meilla oli eilen pojan 3-vuotissynttarit. Teemana oli supersankarit. Mina ompelin jokaiselle lapsivieraalle oman supersankariviitan mita koira tuossa kuvassa esittelee. Kakun tein itse kuten aina ja siita tuli taas hirvean nakoinen mutta se oli todella herkullista. Lisaksi tein myos cake pops:eja. Aikuisille oli syotavaksi juustolautanen, hedelmia dipin kanssa ja taytetyista tortilloista tehtyja pin wheels:eja. Lapset kun lahtivat kotiinsa he saivat viitan lisaksi valita kumiankan ja heliumpallon mukaansa.
 14. Tanaan kaytiin tallainen keskustelu ja meilla poika puhuu minullekin englanniksi. Joten sanasta sanaan. Poika: Look aiti, it's a big pippeli. Mina: Jos koskettelet pippeliin niin siita tulee iso. Poika: It's a tail.
 15. Nostetaanpa tata ketjua ja paivitetaan sita. Mina sain juuri yli 5 kuukautta tyttaren syntymisen jalkeen viimeiset laskut synnytyksesta ja sairaalassaolosta. Yhteensa koko raskausaika ja synnytys tulivat minulle maksamaan noin 1500 dollaria. Mehan maksoimme suunnilleen 10 prosenttia kaikista kuluista. Joten aika halvalla paastiin taalla.