HaBa

Jäsen
  • Content count

    72
  • Joined

  • Last visited

About HaBa

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

449 profile views
  • maam

  1. Mun käsittääkseni joskus lämpö voi nousta pari päivää myöhemmin. Se nouseeko lämmöt yhdessä yössä, myöhemmin vai hitaasti voi olla eri eri kierroissa.
  2. Lopetin minipillerit puolen vuoden syönnin jälkeen ja ensimmäinen kierto oli todella kivulias. Ovulaatio voi käsittääkseni tulla ennen kuukautisia, koska niitäkin tariniita on, jossa kuukautisia ei ehdi tulla vaan plussa tulee heti. Joidenkin teorioiden mukaanhan osa on hedelmällisimmillään heti pillereiden jälkeen.
  3. Kiertojen pituudet vaihdelleet 26-30 ja ovikset 17-23.
  4. En itse tajunnut ensin etsiä verkkokaupoista. Onneksi sain kuitenkin niistä vinkin. Ensin tuhlasin ison määrän apteekkiin. Hämmästyin siitä, miten iso hintaero noissa onkaan!
  5. 29 eli kolmenkymppiä kummittelee..
  6. Mun on pakko suositella itse noita digi testejä. Halvoilla liuskoilla en (valitettavasti) saanut kahdessa kierrossa plussaa. Tässä kuussa testasin CB digi dual hormone ja nätti vilkkuva naama ja seuraavana päivänä hymynaama. Testeissä siis paljon eroja ja pitää vaan löytää se itselleen sopiva.
  7. Mä aloitin edellisessä kierrossa greippimehun ja huomasin kyllä eron limoissa. Tässä kierrossa käytössä myös kp1 ovulaatioon. Limat helpommin havaittavissa ja toivotaan, että sillä on positiivinen vaikurus. Nyt siis jännäämään. Tänään limojen ja CB digitestin perusteella ovulaatio.
  8. Mun keho reagoi tosi helposti ihan normaalikierron hormonimuutoksiin. Luulin alkuviikosta, että menkat on alkamassa, mutta kyseessä ovulaatiotestin varmentama myöhäinen ovulaatio. Naisen keho on kyllä mielenkiintoinen niinkuin mielikin Nyt jännitän tuleeko mitään oireita tämän päivän do 0 jälkeen.
  9. Omat kokemukset testeistä: tein aemmassa yk:ssa apteekin omia edullisimpia liuskatestejä. En saanut positiivista tulosta ollenkaan. tässä kuussa satsasin sitten clearblue kahden hormonin testiin. Tiistaina nega, keskiviikkona vilkkuva hymynaama ja torstaina hymynaama. Tänään lauantaina sellaiset ovulaatiolimat, joista ei voi erehtyä. Tämän perusteella suosittelen noita CB testejä. Tossa testi tunnistaa vilkkuvalla naamalla sen estrogeenin eli ovulaation ehtii ennakoida ja hyödyntää paremmin. Monestihan sanotaan, että 2-1 päivää ennen ovulaatiota on parhaat mahdollisuudet raskautua.
  10. Tulempa mukaan keskuteluihin. Yk 4 menossa ja jonkun verran olen foorumeita lukenut oppiakseni lisää omasta kehostani. Koska tässä kierrossa tunnistin ovulaation ensimmäisen kerran lähes varmuudella noin päivän tarkkuudella, ajattelin, että kerron tästä oppimisesta, jos siitä olisi apua jollekin. Taustana se, että aloitin. greippimehun edellisistä kuukautisista. oletettu ovulaatio ollut kp17-19 aiemmissa kierroissa. Viime maanantaina alkoi menkkamaiset kivut (kp 17) ja rinnoissa pieni jomotus. Kivut voimistuivat Kp18 ja kp19, mutta vähenivät sitten ja alkoivat uudelleen kp20 -21. Kp 23 muutama kipeä vihlaisu ja muutama jomotus. Limat alkoivat paksuuntumaan ja venymään kp17, mutta tuntuivat häviävän välillä. Kp23 tuli kuitenkin selkein ikinä egg white lima. ja jos joku miettii, että miten sen liman tunnistaa, niin sitä on paljon ja se todella muistuttaa munanvalkuaista. Eli juuri kuten kaikki sanovat, mutta kun se tapahtuu, ei tarvitse epäillä, mistä on kyse. Lämpöä olen seurannut nyt ensimmäistä kertaa ja lämmöt laskeneet nyt alle peruslämmön. Tässä kuussa tein myös ensimmäistä kertaa clear bluen kahden hormonin ovulaatiotestin. Se näytti tiistaina kp 19, kp20 vilkkuvaa hymynaamaa ja Kp 21 LH huipun. Kaikki oireet yhdistämällä olen aika varma, että ovulaatio on tänään kp 23. En ole koskaan tunnistanut näin hyvin ovulaatiota vaan aina arvaillut milloin se olisi. Tässä kuussa halusin yrittää selvittää milloin ovulaatio on, jotta osaisin tulkita paremmin omaa kehoani. Omaan kehoon tutustuminen on kyllä hienoa ja jännittävää. Toivottavasti tästä voisi olla apua jollekin