piitulainen

Jäsen
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About piitulainen

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Toimii hyvin jos on säännöllinen kierto ja jaksaa mittailla.
 2. Voin jotain koittaa kirjoitella Mäkin tykkään just tästä anonyymiudesta, enkä harrasta facebookissa odotusryhmiä tms.
 3. Laihduttaa! Olen jo n. 15 kg alle raskautta edeltävän painon, imetystä reilu 6kk takana. Onneksi paino tippuu nyt hitaammin, eikä koko ajan oo karmea nälkä ja huono olo.
 4. Mulla oli kaksi viimeistä kolmannesta korvat lukossa ja vähän ikävän tuntuiset, raksuivat ja poksuivat. Kun kaikki limakalvot on turvoksissa, niin se koskee myös korvia... Korvalääkäri ei maininnut mitään tästä, mutta kokenut neuvolalääkäri totesi että johtuu raskaudesta. Oli muuten ärsyttävä vaiva!! Muoks. Niin ja synnärillä sanoin jo miehelle, että mun korvat ei oo enää lukossa!! Yhä nyt imetyksen aikana on tosin hieman samanlaista vaivaa, mutta se lääkäri sanoi jo silloin samalla kertaa, että imetyskin voi vähän turvottaa limakalvoja. Nyt siis paljon lievempi. Mutta kyllä sitä näiden kaikkien ihme ilmiöiden kanssa odottaa välillä, että imetyksen voisi jo lopettaa, että keho palaisi normaalitilaan! Täällä pitäisi olla alaosasto imetykselle ja siihen liittyville jutuille, kun tuntuu että mulla ainakin on siitäkin kaikkia "oireita".
 5. Toivon kokevani tällaista, sillä ilmeisesti silloin kipua on paljon helpompi kestää ilman puudutuksia. Kiitos kokemuksienne jakamisesta!
 6. Harkitsen Tensin vuokraamista, kiitos kaikille kokemuksista! Kuulostaa hyvältä.
 7. Mielenkiintoinen aihe!
 8. Tsemppiä kaikille! Kyllä mulla ainakin väsymys ja pahoinvointi vetää myös mieltä matalaksi...
 9. Luultavasti otetaan.
 10. Väsymys ja huono olo!!
 11. Haluan tietää sukupuolen, koska silloin on helpompaa kuvitella vauva konkreettisemmin.
 12. Eka neuvola tulossa lähiaikoina, vähän jänskättää.
 13. Miten te muut selviätte matkustamisesta? Mulle bussi on kaikista pahin, henkilöautossa ja junassa jotenkin helpompi olla. Bussit jotenki töksähtelee ja heiluu just pahoinvoinnin kannalta huonosti Oon joutunut jäämään kesken matkaakin pois kyydistä, kun ei vaan pysty olemaan... Tekee elämästä vähän hankalaa.
 14. Itketti se, että jälkkäri oli päivällä maistunut hyvältä (kaikki muu ällötti).