Helmi Kantee

Jäsen
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About Helmi Kantee

  • Rank
    Tavis
  1. Ystävän poika on Tihvo.
  2. Mies tupakoi, minä en. Joskus viihteellä saatan polttaa, kun suurin osa jengistä vetää röökiä. Mutta se on enempi sellaista sosiaalista tupakointia.
  3. Mulla on lähipiirissäni pari ystävää, jotka ovat ilmoittaneet tai kertoneet, etteivät näe itseään äitinä. Ovat enemmänkin urakeskeisiä sinkkuja ja haluavat elää "aikuista elämää". Minun on helppo ymmärtää heitä, koska tunnen molemmat niin hyvin. Huomaan kuitenkin "tuomitsevani" tuntemattomia pariskuntia. Kummastelevani on varmaan oikea sana. Vaikka jokaisen oma asiahan tämä on. Mun on vaan hankala käsittää, miksei joku pariskunta halua lapsia. Itselleni se on niin selvä juttu, että perhe.
  4. Mulla on tänään viimeinen päivä nuvaringin kanssa. Hiukan jännittääkin, miten kierto lähtee taas kulkemaan. Kolme vuotta ollut melkein käytössä. Aiemmin oon ollut todella epäsäännöllinen.
  5. Esikoinen oli 6-vuotias, kun toinen syntyi. Yritettiin monta vuotta. Tokan ja kolmannen väliin jäi 1v 3kk. Monet ovat luulleet kuitenkin kaksosiksi näitä nuorimmaisia.
  6. En ymmärrä, miten kuulin tästä vasta tänään. Tai miten mulla on tällainen uutinen mennyt ohi, kun normaalisti päivystän uutisten ääressä päivät pitkät. Kiva juttu joka tapauksessa.
  7. Irene kirjoitti Mutsie-blogissaan kummiudesta todella hyvin!
  8. Kummipoika ei saanut karkkia varmaan kuin vasta 3-vuotiaana. Sipsejä kyllä annettiin ja limsaa, mikä hieman huvitti. Kun perheeseen sitten syntyi toinen, niin häneen nämä herkkusäännöt eivät enää päteneet. Nyt vajaa kolmevuotias pikkuveli ei söisi muuta kuin keksejä, kakkua ja pullaa. Annetaan ilmeisesti syödä isoveljenkin edestä...
  9. Taas aihe, jota en ole tullut ajatelleeksikaan. Olen onnistunut skippaamaan kaikki kummipoikani synttärijuhlat (niitä vietetään eri kaupungissa ja usein menee päälle töideni kanssa) ja lisäksi osuvat usein samalle viikolle joulun kanssa. Nähdään siis joulun aikoihin joka tapauksessa ja siinä sitten muistan kummipojan synttäritkin ja lahjon. Mutta tosiaan jos jonain vuonna pääsisinkin synttäreille osallistumaan, niin todennäköisesti kyseessä on nyt sitten tupla- ellei jopa triplasynttärit. Ja pitääkö mun sitten vielä näihin juhliin ostaa uusi paketti, vaikka olisinkin jo aiemmin muistanut? Ää pitänee säästää veronpalautukset tai ottaa joku lainaston pikavippi!
  10. Tämän keskustelun perusteella kierukka ei ainakaan ole mikään luotettava ehkäisymenetelmä. Mullakin yksi tuttu tuli raskaaksi, vaikka kierukka oli.
  11. Kokeilin lukiossa e-pillereitä kahdesti. Molemmilla kerroilla alku meni hyvin, mutta sitten kierto kääntyi päälaelleen: menkat 3vko eli pillereitä syödessä, pilleritön väliviikko taas oli menkaton. Lopetin tietysti pillerit. Monta vuotta meni sinkkuna ja kumit oli käytössä. Kun aloin seurustella, päätin antaa ehkäisyrenkaalle mahdollisuuden. Toimi kuin unelma - paitsi jos yritin käyttää pari rengasta putkeen. Taas oli menkat sekaisin. Jatkossa toivoisin kyllä, ettei tarvitsisi enää hormonaalista ehkäisyä käyttää. Siitä pitänee käydä jonkinlainen keskustelu...
  12. Aina ennen ajattelin sen olevan itsestäänselvyys, että lapseni kastetaan. En kuitenkaan ole asiasta enää niin varma. Maailma muuttuu. Millaisia budjetteja teillä muuten on ollut nimiäisiin/ristiäisiin?
  13. Olen ostellut söpöjä vauvanvaatteita. Ne on niin lutuisia
  14. En kysele lapsiasioista. Meitä on niin moneksi enkä halua loukata ketään.
  15. Epäröin kyllä. Mutta mitäpä muutakaan voi tehdä, kun ei luomuna onnistu!