bebekuume

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About bebekuume

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla alkoivat todella oudot menkat kp 47, mutta kestivät vain 1,5 päivää ja vuoto oli "ohutta" ja vetistä- eikä kovinkaan tummaa.. voisivatko nämä oolla valekuukautiset? onko jollain kokemusta, miten eroavat normimenkoista?
  2. Heips, menkkoja odottelen km kierron jälkeen..nyt kp 42 ja normikerto 21-24 päivää. Viikonloppuna testailen, mutta tuli tässä kysymyskin mieleen: nimittäin yleensä aina kierroissa jotka päättyneet menkkoihin tai ohimenevään plussaan oireena olleet kivistävät rinnat. Nyt mennään jo mun mittapuulla pitkällä kiertoa, mutta oireettomuus ihmetyttää! Ruokahalua löytyy (liikaakin) ja vatsassa kuplii. Repäisykipujakin on ollut. Voisikohan tietynlainen oireettomuus olla tässä tapauksessa sittenkin se "oire". Epäonnistuneissa kierroissa oireita löytynyt runsaasti, mutta nyt olo on pelottavan seesteinen. Kokemuksia?
  3. Mulla on tuo kp 42 meneillään nyt ja laskettuna vuodon alkamisesta. Normikierto sen 21-24 päivää. Jos laskisin vasta vuodon loputtua niin kp olisi 28 päivän luokkaa. Testailen viikonloppuna jos ei menkkoja aiemmin kuulu. Mulla normimenkat kestää yleensä 2-4- päivää ja km-kierrosta vuotoa kesti 15 päivää!
  4. Okei, mulla (jos nyt Fertility Friend ja oma kroppa ei ihan väärässä ole) ovulaatio oli kuutisen päivää sitten..tosin on kroppa ja tuntemukset ollut ennenkin väärässä, ehkä ovis olikin odotettua aikaisemmin.. ÄÄh en mä tiedä. Ehkä odottelen vielä muutaman päivän. Yhdet menkat jääneet vaan välistä, odotin tulevaksi 15.päivä tienoilla. On tää naisen elämä :'D
  5. Kiitos nopeasta vastauksesta! Ehkä mun pitää testailla, mutta se nega tuntuu vaan aina niin pahalta.. Minkälaisia oireita sulla oli, minä kp sait plussan, muistatko yhtään? Ihmeellisiä särkyjä on ollut lonkassa ja säteilee välillä reisiin, samanlaisia kipuja oli myös km päättyneessä kierrossa..
  6. Moi, kaipaan neuvoja kokeneemmilta. Varhainen km kp 28 (normikierto 21-24 päivää). Nyt mennään uutta kiertoa jo kp 38, mutta vielä viikko takaperin testi negaa. Voisinko olla uudelleen raskaana vai onko kierto vain sekaisin? Kokemuksia, milloin voisi uudelleen testata? Onko kukaan tullut suoraan km jälkeen raskaaksi? Auttakaa hermoilijaa