Kärtsy

Aktiivijäsen
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

About Kärtsy

 • Rank
  Aktiivi
 1. Samoilla linjoilla mennään. Pitkään osasin asennoitua että ei tää nyt vielä pitkään aikaan, mutta kun äippäpolin lääkäri anto ymmärtää että vois piankin tulla niin siitä alkanut tuskainen odottelu. Sitäennen kun oli asennoitunut että menee kuitenkin pitkälle yli. 39+3 (viikonpäästä käynnistykseen, mutta eiköhän tää ole varsinainen kituviikko)
 2. Ei otettu. Eiskpoisesta otin, mutta koska esikoinen jo 9v niin eihän mulla ole kuin joku haalari tallessa pakkauksesta. Todettiin että pakkauksessa on suhteellisen paljon tuotteita jotka jäisi käyttämmättä kokkonaan ja samaan aikaan löysin aivan ihanan lastentarvikekirppiksen. Mielellään otin rahana ja ostin sillä kirppikseltä läjäpäin vaatteita ja muuta tarpeellsita käytettynä.
 3. Meillä puhutaan sintistä ja isommille lapsille välillä pikku siskoveljestä. Alkuunsa kun tyttö kyseli vauvan kokoa niin sehän oli vain pikku sintti ja taaskin tuo siskoveli on tapa korostaa sitä että se ei ole vain meidän vauva vaan se on heille sisarus ja tää vauvahan tekee meidän uusio perheestä yhä enemmän perheen kun lapsilla on siskoveli joka on kaikille ihan biologisestikkin sisko tai veli.
 4. Ei sitten yhtään mitään oireita joten pääsi yllättämään.
 5. Ensimmäisestä en edes muista miten olen kertonut. Tästä raskaudesta kerroin äidilleni puhelimessa tyyliin että mulla on elämä mennyt aikatavalla kolmen vuoden sykleissä ja syksyllä tulis kolme vuotta tuossa työpaikassa niin ajattelin tehdä jotain muuta välillä. Äitini jolle on ollut tärkeää ettämulla on vakityöpaikka meni tosi hiljaiseksi kunnes sanoin että ajattelin jäädä kotiin ainaki. Yhdeksäksi kuukaudeksi. Sillon siellä lamppu syttyja nyyhkyttäen kysy että onkotulossa vauva.
 6. Noin viikolla 18 tunsin ekat muljahtelut mutta aika nopeasti ne lisääntyneet. Siis toinen raskaus menossa ja ekasta raskaudesta en muista yhtään kun siitä on jo 9vuotta aikaa. Sikäli en myöskään muistanut miltä niiden pitäisi tuntua.
 7. Joskus mielessä käynyt mutta en murehdi sitä sen enempää kuin että jääkö lapsi auton allemennessään kouluun tai kavereille. Tietysti kannattaa järkevällä tasolla seurata lapsen terveyttä etenkin jos suvussa mt-ongelmia. Oman tytön isällä ollut mt-ongelmia ja kyllä sitä seuraa tyttöä toisella tapaa ja pyrkii opetetaan tavallistakin enemmän puhumaan ajatuksistaan.
 8. Löytyiskö tuoreita kokemuksia? Oma tyttö nyt ekalla kun koulun aloitusta lykättiin vuodella. Ja nyt olen ihan ihmeissäni kuinka paljon ekaluokkalaisilta jo vaaditaan nykyään. Ainakin matikka on mielestäni vaativampaa. Ei minulla ainakaan lapsena ollut ekalla vielä soveltavia tehtäviä matikassa ja tytöllä on joka kokeessa ollut. Miten muualla? Onko vaatimukset vuosien saatossa vain kasvaneet niin paljon?
 9. 12h
 10. Sattu kyllä, mutta onneksi on epiduraali. Ja kai se oli siedettävää kun uudestaan suostuu samaan.
 11. 42+2 onneksi kaiketi nykyään ei anneta mennä nuin pitkälle
 12. Sairaalassa kun kalvot puhkaistiin. Täytyypä muistaasuojata sänkyä sit loppu raskaudesta jos sänkyyn meneekin. Ei olis tullut mieleen jos en nuita kommentteja ois lukenut.
 13. Suvusta löytyvät Mirta (n) ja Ossy (m) näyttävät olevan aikas harvinaisia.
 14. Nyt toinen raskaus menossa ja totaalisen erilainen kuin ensimmäinen. Ensimmäinen oli todella vähäoireinen ja aikaa seesteinen ja nyt ollut oireita enemmän jo ihan tunnepuolellakin. No lasten ikäero tulee olemaan 9vuotta että aika näyttää onko syynä vain se että itse vanhentunut (ja painoa tullut vuosien myötä runsaasti lisää) vai johtuuko lapsen sukupuolesta.
 15. Mulla oli kivuliaita supistuksia noin rv 18 jotka tuli töissä loppupäivästä. Lääkäri antoi lyhyen sairasloman ja oli sitämieltä että sen jälkeen töihin kokeilemaan ja ole pystynytkin olemaan töissä taas ilman että kivuliaita supistuksia olisi tullut. Neuvolassa sanoivat ettei näillä viikoilla saisi ola kivuliaita ja säännöllisiä supistuksia. Lääkäri meinas että hiivatulehduskin voi aiheuttaa ja kieltämättä se kun tuli hoidettua niin ei ole nyt vaivannut supistuksetkaan.