puuttuva palanen

Aktiivijäsen
 • Content count

  444
 • Joined

 • Last visited

About puuttuva palanen

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. Ajattelin nyt tännekkin huikkasta, että plusssin ekasta ivf/icsi kierrosta. Tämä ketju ehti tulla mulle tosi tutuksi, vaikka ihan viimeaikoina oonkin enemmän kirjoitellut muualle. Ihan alussa siis ollaan, mutta toivotaan nyt että pienellä on luja ote! ♡ Kiitos vertaistuesta letroilijat ja valtavasti onnea jokaiselle jatkossa!
 2. Kiitos tsempeistä ja myötäelämisestä ihanaiset! Hmm...mielenkiintoista Töhö, olisko tuhruilu voinut olla ovis? Älähän vielä luovu toivosta Mitäs Rosettalle? Elämänalku toivottavasti uusi kierto alkaa sitten pikimmiten, mikäli ei plussaa piirry. Mie oon kyllä kokeillut greippimehut ja kaikki mutta sitten kyllästynyt välillä näihin jippoihin, mutta en siis missään nimessä halua sanoa, että koittaa ei kannattais. Tällä hetkellä mulla siis menee vain Minisun multivitamin mama. Nautinnollista, rauhaisaa viikonloppua, hyvä ruoka juuri valmistumassa
 3. Omaa napaa: Tänään kyytiin lähti yksi nelisoluinen luokan 1 top-alkio. <3 Pakkaseen meni yksi alkio, ei ihan niin hyvälaatuinen kun tämä siirretty, mutta kuulemma kuitenkin varsin hyvä ehdokas sekin. Mukavaa viikonloppua!
 4. Ei ollut siitä puhetta, mutta ymmärtääkseni se ihan melko tyypillistä ivf-hoidossa on, että kaikki rakkulat ei sisällä munarakkulaa. Hoitokierrossa olevalla lääkityksellä voi toki olla vaikutusta eli miten sopiva se on juuri käyttäjälleen tai olisko vähän toisenlainen lääke parempi. Tokihan näin voi käydä ihan muutenkin kun ivf-hoidossa, mutta sitä ei vaan voida muutoin todeta. Luin myös jostain, että naisen iällä merkitystä asiaan. Pitää pe keskustella lääkärin kans tuosta munis asiasta. Kyllähän se vähän harmittaa, että useampia munarakkuloita ei ollut, neljä vaan, mutta merkityksellisintä on sitten toki niiden laatu, hedelmöityminen ja jakautuminen. Huominen on lepo ja palautumispäivä. Toivotaan parasta.
 5. Rosetta: Bemfola aloitettiin loppukeväästä letrojen rinnalle, koska letroilla vaste vaatimaton/ei riittävä. Jonoteltiin ivf-hoitoon noin neljä kk ajan. Sitten lyhyesti tän päivän punktiosta. Itse punktio oli siedettävä. Aluksi teki pistäminen kipeää, mutta puudutus ja suoneen saamani kipulääke kyllä tepsivät. Punktion jälkeen olo olikin sitten huono vointisempi. Nopeasti kuitenkin kotiuduttiin, noin tunnin päästä punktiosta. Saldona: Reilut kymmenkunta rakkulaa, mutta vain neljä munasolua. Nyt ei sitten voi muuta kuin toivoa että polilta ei tuu puhelua, mikäli ei puhelua tuu niin pe alkion siirto mikäli edes yksi on hedelmöitynyt ja lähtenyt jakautumaan.
 6. Onko Lutinus kelakorvattava? Vissiin ei vai?
 7. Pahoittelut Anelma, nyt kuitenkin jo katse uudessa kierrossa, onnea siihen! Letroilusta ilman ultria on itsellänikin kokemusta noin 4-5 kk ajalta. Sillä aikaa jonoteltiin ivf-hoitoon ja toisaalta sai myös toivotusti hieman hengähtää polikäynneistä. Minulla oli nuissa kierrossa vielä letrojen lisäksi bemfola kp8-9 ja pregnyl viim.kp15. Aiempien ultrien perusteela lääkäri uskalsi näin minun antaa toimia. No kohdallani ei tulosta tullut. Tämähän ei suoranaisesti tänne kuuluu, mutta sanottakoot, että täällä alkaa jännitys nousta ke punktion tiimoilta! Olo edelleenkin ihan hyvä, tosin mahaa vähän tuikkailee (kipeästikin hetkellisesti), aristaa selkeästi ainakin oikea puoli ja olo on jotenkin täysi. Tänään myöhään illalla pregnyl ja sitten ke aamua odotellen.
 8. Secretariat: Arvelen, että mullakin ehkä kävi välillä niin, että ovista ei tapahtunut tai sitten se tapahtui kp30 kieppeillä, sillon ku kierrot sattui heittämään. Voimia! Töhö: Ei ole mulla aiemmin limis vaikuttanut tältä. Muistelen, että enimmillään parhaina päivinä eli oviksen lähellä on sen sanottu olevan 6-7 mm luokkaa, joten nyt varmasti lääkityksellä osuutta asiaan...mutta hyvä näin.
 9. Niin on kyllä mennyt. Tänään ultran jälkeen vähän enemmän tuikkinut mahaa, vähän kipeästikkin. Toivottavasti myös jatko menee yhtä hyvin. Kiitos tsempistä! Ja tsempit ja plussatuulta myös sinne!
 10. Töhö: Lyhykäisyydessään: 8 munasolua, kooltaan noin 10-14 mm löytyi, lisäksi ehkä jokunen pienempi. Limis vaikutti kuulemma hyvältä, 7 mm, tänään kp7. Punktio ens viikon ke ja jos kaikki menee hyvin, niin siirto ens pe. Lääkitykset jatkuu (Puregon vielä ma iltaan saakka, lisäksi jarruna alkoi tänään Orgalutran, minkä pistämistä jatkan ma aamuun saakka, myöhään ma klo 23 jälkeen sitten Pregnyl lopullisesti kypsyttämään ja irroittamaan).
 11. Töhö, onnen potkuja, että nyt olisi teidän tärppikiertonne. Hyvältä kyllä kuulostaa! Tähän mennessä on siis mennyt hyvin ja oon ollut ihan yllättävänkin hyvillä fiiliksillä. Ei hirveästi jännitä, mutta kuitenkin maha kuralla lähtiessä :-D Täällä istun polilla ja odotan vuoroani. Kirjoittelen illalla kuulumiset ainakin tuonne ivf-puolelle.
 12. Tsemppiä Rosetta ja Töhö! Ei sitä koskaan tiedä, kyllä se limis siellä vielä mahdollisesti ehtii kiriä! On: Tänään kp4 ja illalla kolmas Puregon pistos. Tällä hetkellä olo on hyvä, ei haittavaikutuksia pistoksista ainakaan vielä havaittavissa. Pe, kp7 on ultra, jossa sitten kuulen miten Puregon tepsii tai tepsiikö eli onko folleja kasvamassa. Mitä kuuluu Keolle?
 13. Oletko testannut Keko? Voisiko vielä olla kuitenkin mahdollisuus plussaan? Onko vuoto jatkunut? Loppunut? Joillakinhan vähän vuotelee vaikka oliskin tärpännyt. Tulehan Kekon tuonne ivf-ketjuun. Voimia Keko! <3
 14. Minun letrokokeiluni on nyt sitten päättynyt. Heti kun uus kierto alkaa, on se sitten ensimmäinen ivf-hoitokierto. Toisaalta hyvällä mielellä, mutta toisaalta kauhunsekaisin fiiliksin sitä odotan. Tänään miehelle polikäynnistä ja hoidosta kertoessani pilahdin itkuun. Tosin osuutensa ehkä yövuoroista johtuvalla väsymyksellä tuohon. Kuten jo sanoin, olen kyllä myös samaan aikaan hyvin tyytyväinen, että eteenpäin mennään ja mahdollisuuksien pitäisi kasvaa. Kp2 alkaa puregonin pisto annoksella 150u/päivä.. Kp6-8 on sitten eka ultra ja tarvittaessa siinä tehdään säätöä tuohon puregon annokseen ja ja kerrotaan koska aloitan jarrun, orgalutranin pistämisen. Toivottavasti myös jatkossa voin kurkkia täällä vaikka letrot onkin nyt ohi. Voimia jokaiselle <3
 15. Pahoittelut Secretariat! Mullakin alkaa olla letrojen käyttöä (kp3-7) takana pian vuosi. Noin puolisen vuotta sitte lisättiin letro-kierroihin sitten pistettävä bemfola 75 iu kp8 ja 9 sekä pregnyl irroitukseen. Vaihtelevasti pregnylin tuikkaus osunut päiville 13-16. Puoli vuotta sitten bemfolan lisäämisen jälkeen alkoi vähitellen näyttää siltä, että kaikki ok eli johtofolli kypsyy ja kasvaa, pvis tapahtuu, limis kohtuullinen jne. No mitään raskautta ei oo kuitenkaan kuulunut, koskaan en oo ees haamua testiin saanut. Meillä siis takana kaks inssiä tuloksetta ja ivf-hoito alkamassa pian. Töhöllä jännät paikat! Tsemppiä Rosetta!