Kaijak

Aktiivijäsen
 • Content count

  360
 • Joined

 • Last visited

About Kaijak

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Joo kannattaa käydä verikokeissa, kilpirauhasarvot yms.
 2. Oletko ollut ewwwie vielä missään tutkimuksissa? 1,5 vuotta pitkä aika :-(
 3. Joo, tai siis näyttävät positiivista ihmeen myöhään verrattuna siihen että ilmoitettu herkkyys on se 10 mlU.
 4. Ahaa, tuo on niitä huonomaineisia OneSteppejä. Sitten on vielä hyvinkin toivoa että muuttuu vielä positiiviseksi Akasha.
 5. Näen vaan viivanpaikan :-(
 6. Kyllä mä ewwwien testissä jotain erotan, mutta en uskalla sanoa onko siinä väriä mukana. Eikä ole kokemusta rfsu:n testeistä
 7. Joo älä lopeta, kuvia vartenhan tämä ketju on niinkuin muutkin sanoi. Itsekin testailen loppukierrosta jopa useamman kerran päivässä. Niissä ei vain ole ollut aikoihin mitään nähtävää.
 8. Ihan tosi? Olin varma että vika keinovalossa tai sitten kameran asetukset jotenkin väärät. Toi ylin on minusta selkein ja siinä en näe väriä. On tosin mainittava että minulla näyttö ihan p*skana ja joudun aika lailla venkslaamaan että näen yhtään mitään.
 9. Vaikea arvioida onko se pelkkä viivanpaikka vai onko siinä myös väriä, koska noi värit tossa kuvassa on jotenkin vääristyneet. Ovat paljon sinisemmät kuin luonnossa. Alin kuva nimittäin. Ylimmissä kuvissa en erota väriä, tai on ihan sillä rajalla voisko olla vai ei.
 10. Itselläni se tuli myöhässä tässä kuussa, ja olen miettinyt voiko tämä pimeys vaikuttaa kiertoihin yleensäkin pidentävästi.
 11. Alemmassa näen sinertävää, mutta en ole itse koskaan tehnyt tuota testiä niin en tiedä näyttääkö se haamuviivoja helposti. Oliko sulla ovis kuitenkin ihan normaalikohdassa? Taisitkin toisessa ketjussa kirjoittaa et yrität päästä verikokeeseen huomenna, toivottavasti sieltä tulee hyviä uutisia.
 12. Mä en erota tuossa mitään. Tekisin digitestin jos tulos epäilyttää.
 13. Samaa sanon kuin muutkin, alemmassa on näkyvinään häivähdys punertavaa.
 14. Olen kahden vaiheilla näkyykö siinä pelkkä viivanpaikka vai myös puolen asteen verran vaaleanpunaista väriä. Tämä ei nyt valitettavasti tainnut auttaa ollenkaan.
 15. Eihän tuota ylimmäistä testiä varsinkaan voi näkemättäkään olla :-D Onnea Vilhelmiina