Kaijak

Aktiivijäsen
  • Content count

    421
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kaijak

  1. Se lienee ymmärrettävää että aina kun vatsaa kipristelee, pelkään että se on keskenmeno. Onneksi toistaiseksi ei ole ollut pahemmin mitään "menkka"jomotuksia eikä varsinkaan mitään verenvuotoa. Mutta lisäksi en jotenkin ole yhtä innoissani tästä raskaudesta. Tuntuu vastenmieliseltä varata neuvola-aikaa (jos sen joutuukin sitten perumaan), järkätä töistä vapaata (jos vaikka onkin turhaa), en ole samalla tavalla päivän tarkkuudella perillä millä raskausviikkojen määrästä kuin edellisessä raskaudessa, en ole jaksanu tilata mitään odotusklubien uutissähköposteja (tosin olen aika hiljattain lukenut ne kaikki, koska en keskenmenon jälkeen koskaan perunut niitä vaan luin ne loppuun saakka. Olin myös etukäteen miettinyt että hankkisin kotidopplerin voidakseni varmistella että tuolla ollaan hengissä, mutta nyt mietin vain että mitä jos se sekin on turha ostos. En tarkoita etten olisi lainkaan innoissani, mutta jotenkin tuntuu että tämä ei ole yhtä jännittävää kuin ensimmäisellä kerralla. Ja sitten vähän huono omatunto siitä, ikään kuin "esikoinen" olisi ollut jotenkin hartaammin odotettu kuin tämä. En tiedä johtuuko nämä tunteet keskenmenosta vai onko yleensäkin vain ensimmäinen raskaus jännittävää ja seuraavat jo niin tuttua kauraa että enemmänkin tympäsee. Lisäksi olen jotenkin jämähtänyt edelliseen raskauteen. Keskenmenneen vauvan laskettu aika olisi ollut alle kuukausi sitten ja kun vielä sain sen keskenmenon melko myöhään, niin en jotenkin ihan ymmärrä miksi olen vasta viikolla 6 vaikka mielestäni olen ollut raskaana jo iät ja ajat. Jotenkin ei jaksaisi aloittaa alusta. Olisi kiva lukea muidenkin uudelleen raskautuneiden ajatuksia.
  2. Voi ei :-( Pääsetkönyt tutkimuksiin toistuvista keskenmenoista?
  3. Toivottavasti heltyvät huomenna neuvolassa että saat avun.
  4. Voi ei ashley :-( Miksi olet niin varma että on mennyt kesken?
  5. Mukava kuulla ashley! Jospa nyt on teidän vuoro.
  6. Onko enää mitään toivoa kun bongasin tänään pientä tuhruvuotoa ja pikkiriikkisen palasen limakalvoa? Ei kai vaarattomiin raskausajan vuotoihin voi liittyä limakalvon palasia? Eli tämä oli varmaan tässä :-(
  7. <3 Otan osaa ashley :-( Itsellänikin menetyksiä jo monta.
  8. Hyvältä näyttää Malviina! :-) Miten Ewwwien kävi? Muoks: ei näkynyt uusimmat viestit kun kirjoitin. Hyvältä näyttää Ewwienkin testi!
  9. On! Onnea! :-) :-) :-)
  10. Jotain siinä näkyy Ewwwie. Toivottavasti vahvistuu!
  11. Hyvä juttu Ewwwie! Jospa tärppäisi :-) Minä kyllä testailen mutta kun niissä ei ole mitään nähtävää :-(
  12. Hyvin puettu sanoiksi minunkin ajatukset.
  13. En uskalla sanoa väristä kun näyttö on niin täynnä säröjä että värit vääristyy, mutta ainakin viivanpaikka erottuu.
  14. On ainakin minun näytöllä :-)
  15. Erotan molemmilla viivanpaikan, mutta väristä en osaa sanoa happpy ja malla
  16. Dpo 3 kuulostaa ainakin vähän liian aikaselta ollakseen kiinnittymiskipua minun mielestäni. Olikohan se tämä sama palsta mistä juuri hiljattain luin että joku testi antoi väärän positiivisen, kun virtsa oli roiskunut testiviivan yli? Ovulaatiotestistä olen saanut väärän positiivisen kun testi on ollut vanhentunut. Toivotaan että muuttuu vielä tuo tulos!
  17. En osaa sanoa. Hormonien katoamisaika riippuu kai aika paljon siitä kuinka korkealle hormonipitoisuus ehti nousta. Myöhäisessä keskenmenossa voi kestää usean viikon ja kemiallisessa putoaa nopeasti. Oliko mitään oireita?
  18. Plussalta näyttää. Kai ne voi hävitä, eihän testiä saisi edes katsoa tietyn ajan jälkeen.
  19. Onnea mymmeli! <3
  20. Mymmeli minustakin selvästi punertava se viiva
  21. Onnea :-)
  22. Punertaa :-)
  23. Joo kannattaa käydä verikokeissa, kilpirauhasarvot yms.
  24. Oletko ollut ewwwie vielä missään tutkimuksissa? 1,5 vuotta pitkä aika :-(
  25. Joo, tai siis näyttävät positiivista ihmeen myöhään verrattuna siihen että ilmoitettu herkkyys on se 10 mlU.