Pulina

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Pulina

 • Rank
  Aloittelija
 1. Puolison kanssa eri nimet. Nimistä ei ole vielä paljon keskusteltu, katsotaan mihin päädytään.
 2. Kaksi lasta tuntuisi sopivalta. Itselläni on sisaruksia, joten toivoisin että tulevat lapseni saisivat kokea saman.
 3. Mietin tukiperheeksi ryhtymistä, mutta totesin, ettei minulla yksin ole siihen aikaa. Kuukaudessa ei välttämättä ole yhtään täysin vapaata viikonloppua. Ehkä joskus tulevaisuudessa jos elämä vähän rauhoittuu. Haluan kuitenkin sitoutua tukilapseen vähintään vuodeksi.
 4. Homo, hetero tai jotain muuta. Itselleni sillä ei ole pienintäkään merkitystä. Toivoisin, että maailma ja ihmiset muuttuisivat entisestään, ettei aiheesta tarvitsisi enää keskustella. Kaikki saavat olla ihanasti erilaisia.
 5. En ole paljon asiaa vielä miettinyt tai ottanut selvää käytännöistä. Laskettu aika osuu opettajan kesäloman ajalle, joten töissä olisi tarkoitus olla normaalisti lukukauden loppuun ja sitten äitiyslomalle kesällä.
 6. Kokemusta vain Vauva-lehdestä. Kirppareilta löytyy hyvin vanhoja numeroita luettavaksi.
 7. Miksi lapsettomiin pitäisi suhtautua jotenkin erityisesti? Jokaisen oma valinta olla vapaaehtoisesti lapseton. Maailmassa on jo ihmisiä yllin kyllin, jopa liikaakin.
 8. Tämä on pikku juttu, mutta yritän välttää passiivissa puhumista "meillä nukutaan", "meillä syödään", kun puhun lapsesta ja hänen tekemisistään.
 9. Kiitos listasta. Hyvin pääsee kärryille nettikeskustelujen vasta-alkajakin.