Kolmikko

Aktiivijäsen
  • Content count

    189
  • Joined

  • Last visited

About Kolmikko

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

665 profile views
  1. Hyperiin hoitona nesteytys ja lepo. Helpoissa ja keskivaikeissa tapauksissa ne riittävät. Mulla tilanne oli paha, jouduttiin punktioimaan nestettä pois vatsaontelosta ja olin sairaalassa melkein viikon. Nyt tilanne jo vakaa ja parempaan. Saikulla edelleen. Lisäksi pistoksia päivittäin veritulppaa ehkäisemään. Pahoinvointiin saa myös tarvittaessa lääkettä.
  2. Kiitos onnitteluista Kiapsa ja Gretel. Alkionsiirron jälkeen on kans yks hyperin vaaranpaikka, etenkin jos raskaus alkaa ja nythän raskaus ylläpitää tätä tilaa. Huoh. Toivottavasti se tästä iloksi muuttuu eikä tulis takapakkia enää!
  3. Dansku: No nyt sitten vihdoin alkaa tositoimet. Tsemppiä kovasti hoitoon. Ja kyllä siihen pistämiseen tottuu, vaikkei uskoisi. Gretel: Sekä hyviä että huonoja uutisia kuuluu mulle. Hyvää on se, että olen raskaana. Huono uutinen on se, että mulla on paha hyperstimulaatio. Olin pitkään sairaalassakin ja nyt kotona. Tuolla suljetulla puolella kirjoittelin aiheesta ja tilanteesta enemmän viime viikolla. Mitäs sinulle kuuluu?
  4. Ajattelin malttaa. Alkionsiirto oli maanantaina, joten siitä on sitten se 14 pv. Puolivälissä piinailua ollaan siis. Mitään oireita ei ole, paitsi tää turvotus edelleen... :/ Näytän ihan siltä kuin raskaus olisi jo pitkällä. Onneksi ei ole kukaan kysellyt mitään esim. töissä.
  5. Testipäivä on viikon päästä, sopivasti äitienpäivänä.
  6. Ooh, täällähän on hyviä uutisia. Onnea Kiapsa ja lykkyä tykö. Kuinkas pitkä yritys teillä onkaan takana? Tsempit itse kullekin. Käyn täällä edelleen kurkistelemassa kuulumisia. En malta pysyä kokonaan poissa. Hauskaa vappua!
  7. Kallista hommaahan tää on. :/ Onkos teillä monta kaveria pakkasessa? Mukavaa vappua Gretel!
  8. Siirtoon päästiin, vaikka vatsaontelossa hieman nestettä olikin. Tilanne vaikutti ilmeisesti rauhalliselta kuitenkin. Eilen oli siirto. Yksi huipputyyppi kyytiin ja 5 huippua pakkaseen. 5:n hitaamman eloa seurataan huomiseen, joten lopullinen tilanne ei vielä selvillä. Olin itse aika yllättynyt tästä saldosta. Liekö vika sitten johtimissa ja/tai kiinnittymisessä... Mitkäs Gretel sun suunnitelmat ovat jatkon osalta?
  9. Terveisiä ivf-kierron puolivälistä. Ajattelin päivitellä kuulumiset vaikken nyt varsinaisesti tämän otsikon alle kuulukaan enää. Ivf-hoito on sujunut kokonaisuutena siedettävämmin kuin ajattelin. Pistokset meni hyvin eikä niistä tullut oikeastaan sivuvaikutuksia. Punktiota kohden toki juilintaa ja sellaista tukalaa oloa, mutta ei kipua. Punktiota jännitin hulluna, mutta se meni ihan hyvin. Itse toimenpiteessä kipu oli siedettävää ja lääkkeet tehosi hyvin. Jälkikipuilua on ollut, mutta sen kanssa on pärjännyt. Huomenna siirto. On jotenkin aika seesteinen olo pitkästä aikaa. Tuntuu, että olen nyt tehnyt kaikkeni asian eteen. Tämä rohkaisuksi niille, joita ivf askarruttaa ja mietityttää. Eteenpäin vain, jos yhtään siltä tuntuu. Tsemppiä itse kullekin!
  10. Kiva Gretel kun muistit. Saatiin 17 solua, jee. Toki kaikki ei olleet varmaankaan kypsiä. Huomenna kuullaan lisää. Itse punktio meni varsin kivasti (jos näin voi sanoa), mutta jälkikipuja ja -oireita on ollut senkin edestä.
  11. Maanantaina todennäköisesti ja toivottavasti siirto. Kuulemma voivat viljellä myös tiistaihin/keskiviikkoon. Riippuu tilanteesta. Tää oli mulle vähän uutta.
  12. Kiitos kokemuksen jakamisesta ja rohkaisusta. On tullut lueskeltua monta punktiotarinaa, mutta omansa kokee sitten parin päivän päästä ja sittenpä sen tietää. Nyt viimesiä piikkejä viedään eli tänään vielä Puregon & Orgalutran. Huomenna Pregnyl. That's it. Kolme piikkiä enää ja sit ens viikolla ehkä Gonapeptyl.
  13. Miten sulla Gretel on mennyt punktiot? Mulla nyt iskenyt pelko, että se on ihan infernaalista tuskaa...
  14. En tiedä, miten mä en löydä sitä. Näen vain esittelyosaston, päiväkirjoja ja "muut"-osaston... Hmmm. Muoks. No nyt löyty, kun muutin näkymää "täysversioon".
  15. Tietääkö joku, mistä suljetun puolen ivf-ketju löytyy? En onnistunut sitä löytämään.