nasunen

Aktiivijäsen
 • Content count

  1137
 • Joined

 • Last visited

About nasunen

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. @Ewwwie, onnea plussasta! Hyvä että syy kemiallisiin vihdoin löytyi
 2. Kahdelle ekalle otettiin pakkaus ja nyt kolmannelle otetaan todennäköisesti rahana. Kotoa löytyy vielä molempien pakkauksien petivaatteet, pyyhkeet, vaatteet, makuupussit yms.
 3. @SuzieL, onnea!
 4. @Maisamou, onnea ja tarrasukkia pienelle @lurutin, viiva näkyy. Väristä en osaa sanoa. Toivottavasti vahvistuu!
 5. Uusimmassakin näkyy selkeä viiva
 6. @Eleeo, mä näen tuossa toisen viivan. Ehkä aavistuksen väriäkin.
 7. @Satu-Maarit, mä olen joskus testannut sillä mutta en kyllä yhtään muista antoiko viivanpaikkoja. @Secretariat, tuun pitää peukut pystyssä!
 8. Mun mielestäni tässä näkyy jotain Selkempi kuin aiemmat. Mä olen itse saanut iltapäivän pissasta aina vahvemmat viivat kuin aamupissasta. Voithan kokeilla tänään iltapäivälläkin testata
 9. @Snapper, kuivuneessa näyttää mun mielestä pinkiltä viivalta. Peukut pystyssä että vahvistuu Onko @Ewwwie testannut?
 10. Vihreässä näkyy että viiva olisi vahvistunut!
 11. Esikoinen oli "yllätysplussa". Toisen yritys aloitettiin 1/2016. Plussa yk2 joka päätyi keskenmenoon rv11. Uusi plussa saatiin vasta 1/2017 ja tästä syntyi kuopuksemme. Kolmosesta plussa yk1. Nyt menossa rv8.
 12. Esikoisen odotus oli todella helppo. Ei ollut juurikaan mitään kipuja missään vaiheessa, käveleminen oli loppuun asti ihan helppoa, ei liitoskipuja vaivana, ei vaivannut iskias. Voin oikeastaan aika hyvin koko odotusajan. Kuopuksen odotus alkoi aika lailla tasan 6v myöhemmin ja oli ihan tuskaa. Liitoskivut alkoivat rv13-15, samoin iskiaskivut. Harkkasuppareita alkoi tulemaan aikaisin. Kävely oli lopussa vaikeaa ja kivuliasta. Ajattelin että ikä teki tehtävänsä mutta en tiedä johtuiko siitä. Mutta raskaus oli kaikin puolin rankempi kaikkien eri kipujen takia. Nyt kolmatta kertaa raskaana ja saa nähdä millainen kierros tästä tulee. Kuopus on nyt vuoden, joten isoa eroa ei viimeisimpään odotukseen tule. Ihan jopa mielenkiinnolla odotan onko tämä kuopuksen odotusta pahempi vai meneekö yhtään helpommin.
 13. @Ewwwie, eilisessä on joku hailura viiva nähtävissä, tämän päiväisessä en näe yhtään mitään
 14. @Nosugar, haamulta näyttää mun silmään @Haaveissa, olen pahoillani menetyksestänne Mielestäni tuo näyttää myös haamulta, selkeä viiva ainakin näkyy. Toivottavasti vahvistuu
 15. @Cheri, kiitos