nasunen

Aktiivijäsen
 • Content count

  1064
 • Joined

 • Last visited

About nasunen

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. Esikoisen odotus oli todella helppo. Ei ollut juurikaan mitään kipuja missään vaiheessa, käveleminen oli loppuun asti ihan helppoa, ei liitoskipuja vaivana, ei vaivannut iskias. Voin oikeastaan aika hyvin koko odotusajan. Kuopuksen odotus alkoi aika lailla tasan 6v myöhemmin ja oli ihan tuskaa. Liitoskivut alkoivat rv13-15, samoin iskiaskivut. Harkkasuppareita alkoi tulemaan aikaisin. Kävely oli lopussa vaikeaa ja kivuliasta. Ajattelin että ikä teki tehtävänsä mutta en tiedä johtuiko siitä. Mutta raskaus oli kaikin puolin rankempi kaikkien eri kipujen takia. Nyt kolmatta kertaa raskaana ja saa nähdä millainen kierros tästä tulee. Kuopus on nyt vuoden, joten isoa eroa ei viimeisimpään odotukseen tule. Ihan jopa mielenkiinnolla odotan onko tämä kuopuksen odotusta pahempi vai meneekö yhtään helpommin.
 2. @Ewwwie, eilisessä on joku hailura viiva nähtävissä, tämän päiväisessä en näe yhtään mitään
 3. @Nosugar, haamulta näyttää mun silmään @Haaveissa, olen pahoillani menetyksestänne Mielestäni tuo näyttää myös haamulta, selkeä viiva ainakin näkyy. Toivottavasti vahvistuu
 4. @Cheri, kiitos
 5. Kiitos @malla77
 6. Kiitos @Ouna Onko muita jo tulossa kesäkuisiin
 7. @Marika__, kiitos
 8. Kiitos @Felicidad ja @Sanghi
 9. Kiitos @Rosetta82 @stina, laskettu olisi 7.6 jos tämä pysyy kyydissä
 10. Ylempi eilinen, alempi tänäinen https://aijaa.com/lOFu6a Ja pelkkä tämän päivän https://aijaa.com/R8ECGN Tänään dpo11.
 11. Laitetaan nyt tiirattavaa dpo10 https://aijaa.com/vSP31x
 12. Veikkaisin että @Sanghille, @happpylle ja @Laura27lle poikia tulossa
 13. Nukkelapsi, onnea! Selvä plussa on
 14. @rullakatriina Mä ehdein yhden kierron käyttää lugeja juurikin samaiseen vaivaan, ja lugekierrossa tärppäsikin sitten heti Annostus mulla oli aamulla 1x100mg ja illalla 1x200mg. Ainakaan yöllä ei sotannut tuo yksi 200mg, aamulla tuli vessakäynnillä suurimmat töhnät pois. Mutta paljon vähäisempää sottausta se oli kuin olin lukenut ja luullut että on Voithan kokeilla jos laitat illalla nuo molemmat, jos tuntuu epävarmalta päivällä. Liikkuessa voisi ajatellakin että sottaa kuitenkin vähän enemmän kuin yöllä nukkuessa.
 15. Mä näen tuossa vain tosi selkeän viivanpaikan Tyypillistä pc:lle nykyään.