hemppis_

Jäsen
  • Content count

    90
  • Joined

  • Last visited

About hemppis_

  • Rank
    Tavis
  1. Mulla takana yksi alatiesynnytys ja yksi kiireellinen sektio. Sektiossa huomattiin kohdun hapertumista, mutta ei tullut kieltoa kolmannelle. Ja nyt mietityttää mahdollinen kolmas synnytys. Toki sektiosta on aikaa jo kolmisen vuotta, mutta silti. Luulen kuitenkin että kolmas synnytys olisi suunniteltu sektio.
  2. Suhtaudun neutraalisti. Vaikka itsellä lapsia onkin, luulen että ymmärrän, miksei kaikki lapsia halua.
  3. Yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen alkoi yritys. Kymmenes vuosipäivä ehti tulla enne esikoisen syntymää.
  4. Molemmista lapsista olen elänyt ihan normaalisti plussaan asti.
  5. Lopetin hormonaalisen ehkäisyn joskus loppuvuodesta, sen jälkeen menty osa kierrosta tulee jos tulee-fiiliksellä. Eli ei aktiivista yritystä, mutta ei aina ehkäisyäkään. Molemmat kuumeillaan, mutta päätöstä aktiivisesta yrityksestä ei tehty.
  6. Molemmista raskauksista on aikoinaan kuvotus alkanut muistaakseni viikolla 6. Oksentanut en ole kummastakaan, mutta jatkuva krapulainen olo oli monta viikkoa eikä oksennus ollut kaukana.
  7. Kahdesta tai kolmesta on ollut puhe. Kahden jälkeen oli tunne, että nyt tämä on tässä, mutta kummasti se kuume kolmannesta on nostanut päätään. Molemmilla!
  8. Meillä lapsista on fb:ssa kuvia, mutta ei muualla. Profiilit näkyy vain kavereille, joten kovin julkiseen jakoon eivät ole menneet. Mitä isommiksi lapset on kasvaneet, sen vähemmän tulee kuvia laitettua. Yritän omalla somekäyttäytymisellä (sisältäen sen kuvien jakamisen) opettaa lapsille, että pitää miettiä mitä jakaa, kenelle ja milloin.
  9. Esikoisesta meni vedet spontaanisti kotona, toisesta synnärillä kun kalvot puhkaistiin.
  10. Minä 29 ja mies 31. Kolmannen yritys pyörii ajatuksissa.