Kiapsa

Aktiivijäsen
  • Content count

    175
  • Joined

  • Last visited

About Kiapsa

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kiitos vastauksista! . Samahan se on mistä ultrataan, osaan vaan vähän valmistautua tulevaan.
  2. Uusia kuulumisia?
  3. Tehdäänkö ar-ultra vatsan päältä vai aina vaan alakautta?
  4. Pakko oli tulla tänne huutelemaan kun näin Kolmikon nimen tässä ketjussa, isot onnittelut ja toivottavasti olisit pian kunnossa!
  5. Räsynukke, miä testasin ekan haalean plussan dpo11, joten toivottavasti sinullakin näkyisi testissä jotain! Tsempit piinailijoille!
  6. Tivolissa, varmaan vois saada kysyttäessä saikkupäivän, mutta ne on kuitenkin tosi yleisesti palkattomia syyn takia niin hyötyähän siitä ei sitten ole verrattuna palkattomaan. Pistoshoidot voi tarkoittaa esim. Menopuria jota pistin Letrojen sijaan ja sen jälkeen käytiin inssissä, piikkejä voi ottaa kyllä ilman inssiäkin.
  7. Kiitos mymmeli!
  8. Kiitos Kolmikko! Toivottavasti tulet perässä . Meille tuli aika tasan puolitoista vuotta yritystä, joista noin puoli vuotta hoidoissa. Viimiset pari kuukautta ovat olleet henkisesti tosi rankkoja, jonka takia tämän sisäistämiseen menee vielä tovi, mutta onhan tässä aikaa ihmetellä
  9. Kiitos tosi paljon kaikille! <3 Kai se on nyt uskottava todeksi, päivittäin olen testaillut ja viiva on nyt hyvin lähellä kontrolliviivan vahvuutta. Jään tänne taustailemaan varmasti, koska ihan uteliaisuudesta haluan tietää miten teillä muilla menee . Ei ole hienoja sanoja kirjoittaa tähän, muuta kun ne paremmat toivotut ajat ovat vastassa ihan jokaisella, ihan varmasti! Hauskaa vappua kaikille!
  10. Tuli, muttei ole vielä tasavahvuinen kontrollin kanssa. Testasin nyt rfsu:n ja pc:n tikuilla ja ehkä tuo jälkimmäinen on vähän vahvempi!
  11. Joo, nyt oli ovisplussa kp12 aamulla ja seksiä oli kp10 illalla.
  12. Mariella, tikutin ovulaatiota kuitenkin vaikka muutaman viime kierron ajan se on ollut aika tarkalleen kp12. Ihan niin niin rennosti ei pystynyt ottamaan että ois unohtanut kaiken . Ja kiitos! Ja kiitos puuttuva palanen! Josko se rintojen kipeytyminen ois sullakin jotain muuta!
  13. En nyt malttanut odottaa, vaan testasin cb:n digillä ja se näytti "raskaana 1-2". Silti jatkan nyt tikuttelua viikonlopulle. Meillä ei ole lapsia ja yritystä takana reilu puolitoistavuotta, joista hoidoissa puoli vuotta (3 letrot, 1 menopur+inssi) takana.
  14. Okei, oon myös joskus ostanut pregcheckejä, eikä niissäkään mitään vikaa ole ollut. Nykyään vaan lähtee kaupasta mukaan vähän mitä sattuu olemaan halvimmin . Ennen testasin vaan cb:n normaaleilla puikoilla, mutta ihan rahan tuhlaustahan se oli.
  15. Oon testaillu rfsu:n liuskoilla nyt pari kiertoa, ostin nyt lisäksi cb:n digitaalisen jonka voisi tehdä illalla tai huomenna.