Rosetta82

Aktiivijäsen
 • Content count

  814
 • Joined

 • Last visited

About Rosetta82

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. @hoobi mulle tehtiin kiireellinen sektio lauantai-iltana, ja tiistaina aamulla sain ekan kerran ihan kunnollista kiinteää ruokaa. Siihen asti oli soseita, mehukeittoa, puuroa... Mutta luulisi, että suunnitellussa sektiossa hommat menee vähän eri tavalla - mutta kannattaa huomioida, että jos vatsa vetää jumiin, se pahentaa haavakipua aika eksponentiaalisesti, eli kannattaa ottaa niiden lakujen ym. kanssa iisisti alkuun
 2. @Ewwwie mäkin näen kyllä tässä punertavan viivan!
 3. Mä en valitettavasti näe @Ewwwien testeissä kuin viivanpaikkoja. Mutta tosi aikaista on, vielä ehtii muuttua! (En tiedä, näkeekö heti plussauksen jälkeen ultralla, onko raskaus oikeassa paikassa vai pitääkö kärvistellä esim. viikko, ennen kuin näkyy...)
 4. @stina viiva on selvästi vahvistanut! Ei tuo voi olla mikään viivanpaikka enää!
 5. ^ Onnea!
 6. @..MaNdArIiNi.. oletko testannut uudestaan?
 7. @..MaNdArIiNi.. mun mielestä selvä toinen viiva!
 8. Onnea plussista kaikille! Ja tervetuloa maaliskuisten odotusketjuun
 9. @Malviinalla näkyy plussa! @Ewwwiellä ihan selkeä värillinen haamu! Toivotaan vahvistumista!
 10. @fumfum mun mielestä toi on selvä haamu! Koita jotain toista testiä, jos se antaisi selvemmän viivan? @Ewwwien ekassa kuvassa näkyy viiva mutta vaikea sanoa väristä. Saatko otettua paremmassa valossa kuvaa?
 11. @wannabemommy oisko sun mahdollista testata digillä? Sen herkkyys on 25 yksikköä, kun tuon RFSUn on 50. Myös Pregcheck on 25 yksikköä. Olen siinä käsityksessä että nuo RFSUn testit eivät muutenkaan ole kovin herkkiä -> viivan vahvistumista ei alkuun huomaa.
 12. @wannabemommyn eilisissä testeissä näkyy mielestäni väriä! @Ewwwie olen yhä näkevinäni jotain... peukut pystyssä!
 13. Pc:ssä minäkin olen näkevinäni toisen viivan, mutta en ole varma, näenkö väriä.
 14. Pahoittelut @Leluaasi @wannabemommylla näen minäkin vain viivanpaikan, mutta toivottavasti muuttuisi vielä plussaksi! @Ewwwien ekassa kuvassa näen jotain mutta en osaa sanoa, onko häivähdyksessä väriä. Omien kokemusteni perusteella heittäisin OneStepeillä vesilintua... alla olevassa kuvassa samalla kertaa tekemäni PC (herkkyys 25 yksikköä, vasemmalla) ja OneStep (herkkyys muka 10 yksikköä, oikealla)
 15. En tiedä, onko tämä raskaus pysyvää laatua, mutta tässä kuva tämän päivän testeistä (dpo14): vasemmalla Pregcheck, herkkyys 25 yksikköä ja oikealla netistä tilattu OneStep, herkkyys 10 yksikköä OneStepissä näkyy livenä haalea viiva mutta mikään herkkä testi se ei lupauksista huolimatta näytä olevan.