Rosetta82

Aktiivijäsen
 • Content count

  760
 • Joined

 • Last visited

About Rosetta82

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. Onnea plussista kaikille! Ja tervetuloa maaliskuisten odotusketjuun
 2. @Malviinalla näkyy plussa! @Ewwwiellä ihan selkeä värillinen haamu! Toivotaan vahvistumista!
 3. @fumfum mun mielestä toi on selvä haamu! Koita jotain toista testiä, jos se antaisi selvemmän viivan? @Ewwwien ekassa kuvassa näkyy viiva mutta vaikea sanoa väristä. Saatko otettua paremmassa valossa kuvaa?
 4. @wannabemommy oisko sun mahdollista testata digillä? Sen herkkyys on 25 yksikköä, kun tuon RFSUn on 50. Myös Pregcheck on 25 yksikköä. Olen siinä käsityksessä että nuo RFSUn testit eivät muutenkaan ole kovin herkkiä -> viivan vahvistumista ei alkuun huomaa.
 5. @wannabemommyn eilisissä testeissä näkyy mielestäni väriä! @Ewwwie olen yhä näkevinäni jotain... peukut pystyssä!
 6. Pc:ssä minäkin olen näkevinäni toisen viivan, mutta en ole varma, näenkö väriä.
 7. Pahoittelut @Leluaasi @wannabemommylla näen minäkin vain viivanpaikan, mutta toivottavasti muuttuisi vielä plussaksi! @Ewwwien ekassa kuvassa näen jotain mutta en osaa sanoa, onko häivähdyksessä väriä. Omien kokemusteni perusteella heittäisin OneStepeillä vesilintua... alla olevassa kuvassa samalla kertaa tekemäni PC (herkkyys 25 yksikköä, vasemmalla) ja OneStep (herkkyys muka 10 yksikköä, oikealla)
 8. En tiedä, onko tämä raskaus pysyvää laatua, mutta tässä kuva tämän päivän testeistä (dpo14): vasemmalla Pregcheck, herkkyys 25 yksikköä ja oikealla netistä tilattu OneStep, herkkyys 10 yksikköä OneStepissä näkyy livenä haalea viiva mutta mikään herkkä testi se ei lupauksista huolimatta näytä olevan.
 9. Kiitos onnitteluista Ihan en vielä tohdi maaliskuisia perustaa, mutta reilun viikon päästä voin luvata sen tehdä, jos yhä näyttää hyvältä. @Maallinen olento digin herkkyys on 25 yksikköä eli sama kuin PC:n. Aamulla käyttämäni OneStepin herkkyys pitäisi olla 10 yksikköä
 10. @Sanghi kiitos vinkistä! Kokeilin ja sen verran näkyi jotain, että uskalsin tehdä digin
 11. Täällä taas... haamu vai viivanpaikka? https://aijaa.com/kJgtqI
 12. @Ewwwie mun on vaikea kuvitella, että kaikki sun haamut olisivat olleet vain viivanpaikkoja. Ehkä kyseessä on jokin kiinnittymisongelma, johon voisi suhteellisen simppeli apu löytyä.
 13. Näkyy, näkyy @Ewwwie!
 14. ^ Tuossa näkyy kyllä jotain! Toivottavasti aamun tulos on jo selkeämpi viiva
 15. @Ewwwie yritin oikein kunnolla tiirailla kännykän näytöltä, mutta en saa tuohon näkyviin mitään.