Rosetta82

Aktiivijäsen
 • Content count

  1027
 • Joined

 • Last visited

About Rosetta82

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1782 profile views
 1. @sarvis
 2. @sarvis hyvältä noi näyttää! Mä en saanut kuopuksesta tasavahvoja viivoja kuin vasta joskus 5+ jotain, kun taas esikoisesta tasavahvat oli heti 4+0:n jälkeen.
 3. @sarvis
 4. @sarvis plussahan se! (Tai jos toi on viivanpaikka, niin harvinaisen räikeä... Ei kyllä voi olla muuta kuin plussa! Digiä kehiin huomenna?)
 5. Vauva syntyi suunnitellulla sektiolla perjantaiaamuna. Toiveissani oli kotiutuminen, kun 2 vrk:n lääkärintarkastus olisi tehty, ja oman vointini puolesta se olisi hyvin ollut mahdollista. Vauvan paino oli kuitenkin laskenut liikaa, joten jäimme vielä vuorokaudeksi keräämään hänelle vähän massaa lisämaitojen avulla. Kotiuduimme maanantaina eli kolme vuorokautta sektion jälkeen.
 6. @Ewwwie nyt vahvistuu kyllä hienosti! Toivottavasti sulta seurataan myös T4-V:tä eikä pelkkää TSH:tä!
 7. @Ewwwie ihanaa, onnea! Peukut pystyssä, että kaikki on tällä kertaa kunnossa!
 8. @Ewwwie tulkitsenko oikein että olet nyt plussannut?!
 9. Esikoinen (tyttö) painoi syntyessään 3090g, ja aika tarkkaan 1v 5kk kohdalla paino oli 10007g
 10. Mä olin vähän vastaavassa tilanteessa esikoisen odotusaikana: eka haastattelukierros rv 27 paikkeilla, toinen (puhelinhaastatteluna) rv 37 ja viimeinen kierros kun esikoinen oli 6-viikkoinen. Kyseessä oli uusi paikka saman organisaation sisällä. Tein jo hakemuksen saatekirjeessä selväksi, että olen raskaana ja että olisin äitiyslomalla, kun työt alkaisivat. Sain tästä huolimatta kutsun haastatteluun, jossa kysyttiin "off the record", koska palaisin töihin ja vastasin, etten voi vannoa, mutta luulisin että palaisin, kun lapsi on noin vuoden. (No, siinä vaiheessa olinkin uudestaan raskaana, mutta se on eri juttu ) Toinen haastattelu tehtiin puhelimitse, koska sekä haastattelijat että minä koimme sen helpoimmaksi. Viimeiseen haastatteluun meninkin siten, että ensimmäisiksi sanoikseni kerroin, että aivoni ovat hormonien takia mössöä, olen ekaa kertaa erossa vauvasta enkä tiedä, saanko itsestäni irti mitään. 30 min myöhemmin sain kehuja vastauksistani ja pari viikkoa myöhemmin vahvistuksen valinnastani. Myös mulla oli sijaisehdokas valmiina. Myös kaveripiirin kokemukset tukevat samaa: kannattaa vain itse ottaa raskaus puheeksi heti ja ihan suoraan. "Haluan tähän aluksi kertoa, että olen tosiaan raskaana..." Tsemppiä!
 11. @Maisamou
 12. @Maisamou en osaa suoraan vastata, mutta mulla oli esikoisen yritysaikana käytössä Pregnyl pienenä annoksena (yhdessä ampullissa on 5000 yksikköä, ja siitä käytin kolmanneksen kerralla), epätoivoisena yrityksenä oli pistoksen avulla vahvistaa kohdun limakalvoa vielä ovulaation jälkeen. Mulla näkyi selvät viivat Pc:n testeissä 4-5 päivää pistoksen jälkeen ja sitten hiipuivat. Mutta tosiaan eri valmiste, eri yksiköt, eri ihminen... Pidän kovasti teille peukkuja! Jos testaat huomenna uudestaan, niin näet, tapahtuuko viivan vahvuudelle jotain?
 13. @inkeri__ laitoin yv:n!
 14. @inkeri__ eivät ole, yhä kaupan!