Marjella

Aktiivijäsen
 • Content count

  220
 • Joined

 • Last visited

About Marjella

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Mä oon näkevinäni vaan viivanpaikan... Mut en ole näitä kovin tarkkaan vielä tiiraillut.
 2. ^aloittamaan kuukautiset. Kesällä yksi kierto venyi sataan päivään niin sen myötä sitten ne aloitettiin. Oisko tää nyt neljäs tai viides kierto näillä... Eikä ole ennen esiintynyt tällaista.
 3. Mulla alkoi tässä kierrossa kp19 pieni vuoto, tullut nyt 6 päivänä vessassa käydessä. Jää paperiin, mutta ei ole vuotanut housuihin. EIkä tule joka kerta. Punertavaa, ei muistuta menkkoja. Mitähän tää vois nyt sitten olla? Kahtena edellisenä terokuurina menkat alkaneet kp25-26, ja nyt on kp24.
 4. No laitoitko admineille yv? Miksi sitä pitää käydä täällä kyttäämässä sitten että onko profiili poistettu vai ei, jos ei ole enää kiinnostusta olla täällä? En ymmärrä.
 5. Oi mietteliäs, onnea, mahtava juttu! <3 <3
 6. Mitä ajattelette nimestä Elja? Joskus muutama vuosi sitten törmäsin tuohon ja tykästyin.
 7. Meille tulee viimein ensi viikolla koiranpentu... Hmm, oon haaveillut lapsesta ja koirasta suunnilleen yhtä pitkään. Jospa ne saiskin sit vaikka vuoden sisällä?
 8. Itelle aiemmin maistunut lähinnä valkkari, mutta kyllä sitä punkkua on opeteltu juomaan tässä vuoden aikana pikkuhiljaa... Nyt maistuu jo oikein hyvin.
 9. Nimiäiset. Meidän perheestä ei kukaan kuulu kirkkoon, mutta sisarusten lapset on kuitenkin kastettu. Mies on hiljattain eronnut kirkosta eikä ole sellaisia sukulaisia, jotka pahoittaisi mielensä
 10. Parille läheiselle ystävälle. Perheelle en ole vielä puhunut, mutta äiti nyt ainakin tietää että haluan lapsia. Luultavasti haluan yllättää ultrakuvalla tms.
 11. Multa on kysytty varmaan kolmesti kahden vuoden aikana että olenko raskaana. Ja en ole ollut. Ehkä on vaan tuollainen pieni pyöreä masu, joka näyttää siltä. Mutta olen töissä sellaisessa paikassa, jossa omalla osastolla on suurempi väkivallan uhka kuin talon toisella osastolla, niin on varmaan ajoissa kerrottava kun sen aika on. Aiemmin töissä joku vaihtoi toiselle osastolle tultuaan raskaaksi. itse en ole kyseisellä osastolla ollut juurikaan töissä, mutta katsotaan. Mielelläni pysyisin omien "kullannuppujen" kanssa, mutta kun nuo eivät aina osaa hillitä itseään.
 12. Olin vuosi sitten lyhyen sijaisuuden yhdessä Touhulassa, alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Mukavaa siellä oli olla, ja tosiaan nuo pienetkin me vietiin lähimetsään pienille kävelyille, sai vähän haastetta tasapainolle Kyseisessä paikassa vaan valitettavasti katsottiin että paljonko on koko talossa työntekijöitä suhteessa lapsiin, eikä ryhmäkohtaisesti... Meillä oli siellä lto+ 2 hoitajaa, ja lapsia oli muistaakseni 16 ryhmässä, osa tosin ei ollut joka päivä ja osa lyhyttä päivää... Oli meillä välillä yhdet apukädet siellä, mutta haastavaa se välillä oli. Hyvät tilat meillä kuitenkin oli, kun oli ihan vartavasten rakennettu.
 13. Minäkin tulen tänne jo valmiiksi seurailemaan... Hehe, kuinkahan nopeasti pillereiden jättämisestä sitä kehtaa testailla ensimmäisen kerran :'D joku halpistesti on vielä kaapin pohjalla. (Onko täällä muuten erillistä ketjua, jossa vertailla eri testejä / ostopaikkoja?)
 14. ^heh No, olen jo alkuun muistutellut itseäni siitä että olen sitä omaa koiraa odottanut jo niin monta vuotta... (on siis lapsuudessa ollut koiria kotona) Joku varoitteli että voivoi sitten kun ei jaksa enää niitä pissoja siivota, mutta perhana. Kyllä se on kaikki sen arvoista <3
 15. Meille tulee kohta koiranpentu, ja siinä vaiheessa kun aikaisintaan lapsi saattaisi tulla niin koira on jo ainakin vuoden vanha. Siskolla on vuoden vanha lapsi, ja tarkoituksena on sitten sosiaalistaa nuo toisiinsa niin että hauvasta tulisi vauvan paras kaveri. Siinä vaiheessa kun lapsi alkaa tavoitella kaikkea niin toivon mukaan koira osaa olla nätisti.