astriid

Jäsen
  • Content count

    47
  • Joined

  • Last visited

About astriid

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

568 profile views
  1. Meillä on nimipohdinnat vasta alussa eikä edes tiedetä että kumpaa sukupuolta on tulossa, mutta kriteerien lista on jo pitkä - ei nimeä millä on joku merkitys, erityisesti jos kuulostaa adjektiivilta. Sukunimemme vääntyy helposti substantiiviksi eikä haluta lapselle Tuuli Viiri -tyyppistä nimeä - ei saa alkaa tai päättyä s:llä, koska sukunimemme alkaa s:llä -olen ammatiltani opettaja ja monta ihanaa Eelistä, Viljamia, Aadaa ja Matildaa muistuttaa entisistä oppilaista, joten ei niitä. Näitähän tulee joka lukuvuosi lisää Vuosia jo olen tykännyt nimestä Eevi, ja nyt kovin toivon ettei ensi vuonnakaan tule töissä vastaan yhtään Eeviä nimen yleisyys mietityttää myös, mutta se on niin tuurista kiinni sattuuko samalle alueelle paljon kaimoja. Itselläni ei ole mikään 80/90-lukujen top10-nimi, mutta silti koko kouluajan mulla on ollut kaima samalla luokalla.
  2. Voisko olla vaikka Kiana Elviira? Ulriika? Tuulia? Henriika? Fredrika? Adalmiina? Eveliina?
  3. Reilu yhdeksän vuotta yhdessä, josta reilu vuosi naimisissa. Nyt sais perheen kolmas jäsen tulla! ❤️
  4. Mulla toiveissa 2-3. ^ mullakin sisaruksia ja toivoisin samaa omille lapsilleni. Mies on ainoa lapsi, toistaiseksi hänen suunnitelmissaan taitaa olla korkeintaan kaksi lasta.
  5. Kuten monista muistakin, musta olis ihana että nimillä olisi sama "aihe", esim. Siskokset Hilla ja Pihla tai muut luontonimet esim. Tuuli, Pyry, Paju ja Vilja. Onneksi luontonimiä on vaikka kuinka! Näin josssin ihanan sisarusparin Isla ja Sisu, molemmat suomalaisia jäänmurtajia
  6. Tunnen yhden Tiamo-pojan, joten sen perusteella pidän miehen nimenä. Jeriko kuulostaa erikoiselta, aika paljon kovia konsonantteja. Sopii kyllä lausuttavaksi monella kielellä. Kiva ja erilainen nimi, mutta ei meidän lasten tuleva nimi. 7 Laurens?
  7. JoHe mustaki Aslak on noista ehdottamistani kivoin! Jos laitatte kolmosen toiseen/toisiin nimiin ässää, niin ei haittaa vaikkei sitä kutsumanimessä olisikaan? Tai keksitte yhdysnimen?
  8. Meillä hormonaalinen ehkäisy lopetettu kuukausi sitten, ehkäisyrengas teki sen että menkat loppu kokonaan joskus viime kesänä, joten tjottailua meillä ainakin sen aikaa että oma kierto ehtii tasaantua ja näen minkä pituiseksi kierto asettuu. Aktivoidutaan sitten jos kesään mennessä ei mitään tapahdu
  9. itse olen 26 ja mies on kohta 28. vauvakuume yllätti loppuvuodesta ja nyt on esikoiselle annettu lupa tulla, jännäillään et koska tärppää!
  10. Ihan kiva, aika tavallinen nimi. Omassa ikäluokassa suht suosittu nimi, joten en antaisi omalle. 8- Tiamo?
  11. JoHe tuli vielä mieleen Ossi(an), Aslak, Jeremias, Aatos ja Laurens
  12. Töissä on tullut vastaan nimet Xander ja Miigo. Jälkimmäisestä tuli kyllä lähinnä mieleen Pocahontaksen pesukarhu.