Kaila

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Kaila

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä oli valittavana kaksi mekkoa. Toisessa oli kastettu mies ja hänen sukulaisiaan ja toisessa minut ja minun sisarukset. Mummo tuntui stressaavan mekon valinnasta enemmän kuin me. Ei lopulta otettu edes kuvaa lapsesta kastemekossa. Tilaisuus oli nopeasti ohi ja kyseessä oli vanha mekko, jota haluttiin suojella vauvan puklulta.
  2. Otin rokotteen, koska työnantaja "tarjosi" eli oli helppo ottaa ja kaikki suosittelivat. Ajattelin etten kyseenalaista ammattilaisten mielipidettä.
  3. Boobin B-warmerista olen tykännyt minäkin kovasti. Imetysluukku on erittäin kätevä ja tarjolla on kivoja kuoseja. Vaikka paidat on kalliita, tuli itselle ainakin käyttökertoja niin monta ettei kallis hinta haitannut.
  4. Sain lahjaksi ladataan vauvaa-paidan. Ei ollut minun juttuni.
  5. Käytiin kuvauttamassa vauva myöskin verkkokauppa.comissa. Kuva saatiin nopeasti ja helposti. Vauvalla oli kuvassa suu auki, mutta kuvaajan mukaan riittää, että vauva katsoo kameraan. Poliisillakaan ei ollut kuvasta huomautettavaa.
  6. Ei lähetetty varsinaisesti ristiäisistä kiitoskortteja, mutta teetettiin kuvakortit liikkeessä ja lähetettiin kaikille vauvaa ja meitä muistaneille. Samalla kaikille tuli tietoon vauvan kaikki nimet.
  7. Ristiäisaamuna lyötiin lukkoon. Tuijoteltiin lasta ja odoteltiin viime hetkeen saakka ahaa-elämystä tai että lapsi näyttäisi joltain nimeltä.
  8. Isän sukunimi. Varsinaisesti ei edes keskusteltu asiasta, koska isä ei nähnyt muuta vaihtoehtoa. Aluksi vähän epäröin pienenä feministinä, mutta näin jälkeenpäin oli oikein hyvä valinta, eikä kaduta.
  9. Otettiin pakkaus ja oltiin kovin tyytyväisiä, vaikkakin joidenkin vaatteiden kohdalla vuodenaika ja koko ei osunut yhteen.