sarate

Aktiivijäsen
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

About sarate

  • Rank
    Aktiivi
  1. From the album Saraten

  2. From the album Saraten

  3. From the album Saraten

  4. From the album Saraten

  5. From the album Saraten

  6. Kerroin vain siskolle ja yhdelle parhaalle ystävälle. Samoille myös kerroin ekana kun sain tietää raskaudesta.
  7. Kävin muista syistä (kuin raskaus) ultrassa jokunen vuosi sitten ja lääkäri heitti kivan kehun: "Sun kohtu on pieni ja nätti kun mikä!" tuli hyvä mieli ja sai hymyn huullille.
  8. Pop, gugguu, kappahl newbie, lindex, mini rodini, papu...
  9. Haluaisin kertoa vasta ekan ultran jälkeen. Nyt on vasta rv5 ja pahoinvointi on jo alkanut. Jos tulee paljon sairaspoissaoloja niin täytyy varmaan kertoa sitten, ettei ihmettele..
  10. Rv5 on nyt ja pahoinvointi on alkanut.. Saa nähdä minne asti jatkuu. Viikonloppu meni kärvistellessä; vatsakipua, tärinää, kuvotusta, oksentelua, vatsa löysällä.... Nyt olo vähän parempi, mutta saa nähdä miten jatkuu kun arki koittaa... mitenköhän sitä töissä selviää.
  11. Tein yhden ovistesti johon pamahti hymiö ja yhden raskaustestin jossa vahva plussa! Se riitti.
  12. Oli menkat 2päivää myöhässä ja teki mieli jo testata. Ei ollut siihen hätään kun clearbluen digitaalinen ovistesti, jonka tein. Hymynaama sieltä tulikin ja sitten tuli kiire kauppaan ostamaan raskaustestiä, jotta sai varmistuksen asiaan!
  13. Dpo 16 tuli vahva plussa! Tässä kierrossa maltoin itseni ja testasin vasta kun menkat oli 2 päivää myöhässä. Aiemmin olen hätäisenä testannut jo samana päivänä tai aiemmin, tuloksetta..
  14. Meillä eri sukunimet ja lapselle tulee isän sukunimi. Jos joskus mennään naimisiin niin luulen, että vaihdan oman myös samaksi. Molemmilla aika tavalliset sukunimet, joten sillä ei ole niin väliä. Eri asia olisi jos jommallakummalla olisi harvinainen sukunimi minkä haluaisi säilyttää, tai jos toisella olisi ihan tyhmä sukunimi... Sitten pitäis valita se kivempi, heh.
  15. Meille tulee nimiäiset, koska itse en kuuluu kirkkoon, eikä minuakaan ole kastettu ja mies on vaan "tapauskovainen". Jos joku sukulainen tästä pahoittaa mielensä (miehen suvussa uskovaisempaa porukkaa..) niin se on sitten heidän ongelmansa.