Sinitiainen

Aktiivijäsen
  • Content count

    218
  • Joined

  • Last visited

About Sinitiainen

  • Rank
    Aktiivi
  1. Meillä oli käytössä äitini tekemä mekko, jossa on kastettu minut ja sisarukseni. Miehen suvussa ei ollut mitään perinnemekkoa, joten valinta oli helppo. Tämä asia sinänsä ei kuulu niihin mistä haluaisin nähdä kauheasti vaivaa, joten mukavaa että homma hoitui näin helposti.
  2. Me ollaan varta vasten keksitty lapsillemme nimet, jotka eivät viittaa kehenkään tuntemaamme ihmiseen. Miehen suvusta olisi kyllä ollut tyrkyllä toinen ja kolmas nimi, jotka ovat periytyneet aikaisemmissa sukupolvissa, mutta katkaisimme tylysti perinteen tässä kohtaa. Oma toinen nimeni on myös sama kuin isoäidilläni, mutta tätäkään ei siirretty eteenpäin. Seuraava sukupolvi saa sitten tehdä taas omat ratkaisunsa, ja jos suvun nimet kiinnostavat niin jaamme kyllä mielellämme tietoa asiasta.
  3. Äidilleni, siskolle ja yhdelle kaveripariskunnalle kerrottiin siinä vaiheessa kun olin jo raskaana, että pari vuotta tässä jo ehdittiinkin odotella hyviä uutisia ja tutkimuksissakin oltiin jo käyty, tuloksena selittämätön lapsettomuus. Toisen raskauden kohdalla taisi olla asiasta seuraavan kerran puhetta, sanoin että tällä kertaa lapsi saatiin aikaan lääkäreiden avustuksella. Mulla ei oo mitään tarvetta puhua asioistani ihmisille muutenkaan, niin sama linja jatkuu myös tässä asiassa. Yhdellä netin keskustelupalstalla olen kyllä puinut asioita, varsinkin aikojen alussa. Joskus olen varmaan jollekin muulle tuttavalle kuitannut kommentteja että ei se lasten saanti ole aina niin helppoa, ehkä ovat sitten ymmärtäneet yskän tai sitten ei...
  4. Sama, ihana oma lapsenihan hän on, tykkää sitten pojista tai tytöistä. Uskoisin että lähimmät sukulaiset ajattelisivat samalla tavalla. Oma enoni ehkä hiukan epäilyttää, hänellä on taipumus laukoa typeriä vitsejä kaikenlaisista vähemmistöistä, mutta eiköhän hänkin sopeutuisi.
  5. Jokaisella on oikeus valita elämäntapansa, ja mulla ei ole mitään sitä vastaan, varsinkaan jos sitä omaa tapaansa ei kovaäänisesti julista ainoaksi oikeaksi.
  6. Ekasta lapsesta olin ostanut kukkasen äidilleni ja toivottelin onnea tulevalle mummille. Muille en muista miten kerrottiin. Tokasta lapsesta sai tuleva isosisko kertoa kaikille.
  7. En ole laittanut enkä aio laittaakaan. Netistä niitä ei saa sitten enää ikinä pois...
  8. Paljon on tässä ketjussa asiaa jo tullut esiin, mitä voin itsekin allekirjoittaa. Yksi mitä ei ole kukaan maininnut ja mistä itse yritän pitää kiinni on se, että en laita lapsistani kuvia tai tietoja mihinkään nettiin. Niitä kun ei sieltä sitten enää ikinä saa pois, ja ties mihin käyttöön joutuvat... Isompana saavat sitten itse päättää miten haluavat netissä esiintyä (yritän kyllä ohjeistaa silloinkin), mutta ainakaan ei tarvitse hävetä mitään tyhmiä äidin laittamia juttuja. Tää on tietysti mulle helppoa kun en ole facebookissa...
  9. Tähän mennessä on ultrassa luvattu yksi tyttö ja yksi poika, ja molemmilla kerroilla osuttiin oikeaan. Varsinkaan siitä pippelistä ei voinut kyllä erehtyä.
  10. Mulla rv 8 menossa ja edellisistä raskauksista tuttu ruokahaluttomuus on jo pari viikkoa vaivannut. Laskeskelin tuossa juuri että jos menee samaan tapaan kuin ennen niin joskus maaliskuun puolivälissä ei tarvitse enää väkisin syödä. Paha olo on 24/7, joskin välillä se kääntyy ihan armottomaksi näläksi, johon pitäisi heti löytää helpotusta, jos vaan keksii että mitä tekisi mieli. Omenat on toimineet nyt muutaman päivää hyvin, ja muutenkin olen yrittänyt syödä melko normaalia ruokaa mutta vastenmielistä se on. Onneksi ei sentään ole tarvinnut oksentelusta kärsiä ikinä. Vertaisin tätä parin kuukauden krapulaan.