Maallinen olento

Aktiivijäsen
 • Content count

  1049
 • Joined

 • Last visited

About Maallinen olento

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. @akasha jos oikeen tihrustan niin viivanpaikka saattaisi olla.
 2. Mäkin näen selkeän viivan! Ja ei mulle kyllä koskaan oo Rfsu antanut tuollaista turhaan eli vaan raskaana ollessa, vaikka noita(kin) testejä tehty varmaan muutamia kymmeniä... Ainoa "vika" kys. testissä musta on että ei niin herkästi anna viivaa kun muut testit jo selkeää plussaa näyttäisi...
 3. Kyllä nyt mun mielestä on haamu teillä @Ewwwie ja @Malviina !
 4. Mäkään en oikein näe mitään, @Ewwwie :/
 5. Kyllä mä uskaltaisin @fumfumille sanoa että haamu! Ehkä @Ewwwielläkin...
 6. @wannabemommylla sanoisin jo melkeinpä haamuksi. Oman kokemuksen mukaan RFSU :t ei oo herkkiä. @Ewwwiellä näkyy jotain. One Stepillä heittäisin vesilintua - se kerran antoi mulle vieläpä noita sun viivoja selkeämmän viivan, joka oli vaan viivanpaikka (sillä tein sit samana päivänä muitakin (parempia) testejä jotka oli puhtaita negoja).
 7. Onnea @Rosetta82 ! Onpa muuten näemmä nuo digit herkkiä, olisi pitänyt itsekin heti ekasta haaleasta viivasta tehdä eikä venyttää päiviä kun ajattelin että digi näyttää vasta kunnon viivasta
 8. Onnea @happpy, @Sanghi ja @Laura27 ! @..MaNdArIiNi.. musta toi on plussa, mut on kyllä vähän oudonmuotoinen viiva, et olisko vähän viallinen testi. Tuskin turhaa punertavaa viivaa antaa kuitenkaan!
 9. Ihanaa, onnea @Ewwwie ja @tossu-83 !
 10. Kyl se tyttö on!
 11. Musta näyttää haamulta!
 12. @Ewwwie , viiva näyttää jotenkin vähän kapoisalta kun vertaa muihin? Mutta tiedä sitten, voiko viivojen paksuuksissa olla eroja vaikka samaa meinaisivat Mielenkiintoista seurata mitä tuosta kehittyy! Tulispa se selvä plussa sieltä!
 13. @Tikrunen, ehkä näen jotain, mut onko viivanpaikka vai ei, sitä en osaa sanoa... @Ewwwie ootkos tänään testaillut?
 14. Kyllä tuo nyt vähän sellaiselta näyttää mitä mä sain tän raskauden alussa
 15. Toi PC näyttää samalta kuin mulla ihan alkuraskaudessa. Toivotaan että lähtee vahvistumaan!