Maallinen olento

Aktiivijäsen
 • Content count

  1012
 • Joined

 • Last visited

About Maallinen olento

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

387 profile views
 1. Jopa mä näen haamun @Laa-Laa, onnea!
 2. ^Mun mielestä korkeintaan viivanpaikka jos sitäkään.
 3. Pakko sanoa @Milaliina et itsellä molemmissa raskauksissa on tullut jäätävä oksetus jo kiinnittymisen jälkeen ja testi vasta pari päivää siitä näyttänyt ekaa esihaamua. Yksilökohtaista miten oireet tulee, mulle riittää ilmeisesti jo se että hormonit lähtee edes pieneen nousuun.
 4. @Ewwwie kummassakaan en näe koneella mitään, kännykällä saatoin ehkä hyvällä tahdolla nähdä jotakin toisessa kuvassa kun oikeen tiirasin, mutta en kyllä uskalla varmaksi sanoa.
 5. @Ewwwie toinen viiva näkyy!!! Vahvistumisia!!
 6. @-Kanerva- kyllä se vahvistuu koko ajan Me ootetaan sua marraskuisiin! @Ewwwie en ikävä kyllä näe mitään - mut tuo näyttää RFSU :n testiltä? Jos on se niin mulla ainakin näytti negaa esikoisen kanssa kun Pregcheckissä jo oli selvä plussa... Samaa kuullut muiltakin että kovin herkästi ei mitään näytä.
 7. Esikoinen tärppäsi yk5 (tosin eka kierto oli jo loppupuolella kun sovittiin että nyt halutaan vauva :D) ja tää toinen nyt yk3 (ekalla kierrolla ovis jäi kokonaan hyödyntämättä). Oon tosi onnellinen ja ihmeissäni, koska miehelle oli aiemmin lääkärit sanoneet että ei välttämättä koskaan tuu saamaan lapsia. Onneksi tilanne on näemmä parantunut
 8. @-Kanerva-, etköhän sä pian uskaltaudu marraskuisiin mukaan @Ewwwien testistä en ikävä kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata :/
 9. @-Kanerva- saattaisi olla sellainen haamunalku kuin mullakin oli! Toivotaan että tummuu!
 10. @malla77 tässä mun NEGA eräältä kierrolta. Oli varmasti nega vaikka oli noin selkeä viiva (livenä selkeämpi), sillä kävin verikokeessakin ja nega oli. Tämän perusteella sanoisin että antaa todella herkästi tummia viivanpaikkoja jotka ei meinaa mitään, tosi huono testi...
 11. Mä sain muutamassa kuukaudessa raskauskilot (n. 12 kg) pois ja muutaman ylimääräisenkin.
 12. Kiitos kaikille!
 13. Kiitos teille!
 14. Dpo7 oli järjetön päänsärky ja sitten kauhea oksetus. Mietin jo silloin voinko olla raskaana kun harvemmin meinaan oksentaa. Dpo9 alkaen ollut pieniä tuntemuksia alavatsassa säännöllisesti. Myös ruokailun jälkeen välillä etonut. Nyt dpo11. Muoks: Muistinpa, että mun yhdet lempparisipsit maistui mielestäni oudolle/pahalle dpo10. Ajattelin et on jotenkin viallinen pussi tms, mut ei miehen mielestä maistunut erilaiselle.
 15. Selkeä plussa dpo11, ekan kerran testasin dpo9 jolloin One Step ja Pregcheck haamuili (ajattelin, että ehkä tavallista voimakkaampi viivanpaikka). Dpo10 aloin jo aatella onko tosiaan plussa kun tummui ja nyt dpo11 niin selvä ja digiin "raskaana" ettei enää epäselvyyttä.