Maallinen olento

Aktiivijäsen
 • Content count

  844
 • Joined

 • Last visited

About Maallinen olento

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. Ja mä oon taas ihmeissäni, joten kysyn täältäkin... Ovistesti antoi tänään (kp15/28) vaaleamman kuin eilen. Eilen aamulla oli siis melkein plussa, hiiiieman kun olisi ollut tummempi olisi ollut yhtä vahva kuin kontrolli. No aattelin tänään saavani ovisplussan mutta olikin haalistunut kovasti siitä, oli jopa haaleampi kuin toissapäivänä! Olisko eilen illalla siis tullut ovisplussa jos vaan olisi testannut? Ja onko illalla liian myöhäistä enää talletella, kun on noin nopeasti lähtenyt viivakin haalistumaan? Eilen ei talleteltu miehen pääkivun vuoksi... Toissapäivänä kyllä. Nyt oon ihan paniikissa menikö tämän kierron ovis ihan ohi, toki tsäänssit on kun toissapäivänä on peittoja heiluteltu mutta tietenkin olisi ollut paras jos eilenkin olisi... Ovisliman tapaista tullut vähän, mutta ei siinä mittakaavassa mitä joskus... Oon kummissani, jälleen.
 2. Tossa muokattuna ennen kuivumista oon näkevinäni jotain, mutta muut näyttää mun silmiin puhtaalta negalta/viivanpaikalta. Mut onhan tässä vielä toivoa, että plussaksi muuttuu
 3. https://www.raskauskeiju.fi/raskaustesti-liuska-25miu-3kpl https://www.raskauskeiju.fi/erittain-herkka-raskaustesti-liuska-2kpl Noista ei lue minkä merkkisiä ovat, mut onko kokemuksia ovatko ok? Antaako turhia viivanpaikkoja, näyttääkö kuin aikaisin raskauden?
 4. @akasha näen myös jotain, tarkemmin en osaa sanoa että mitä, jännää!
 5. Voi ei, pahoittelut @sarvis
 6. Ootko aatellu kokeilla välillä toisen merkkistä testiä että mitä se antaa?
 7. Mäkin näen jotain, en vaan mee vannomaan, onko viivanpaikka vai mikä. Kerro sitten @Ewwwie miten tämän aamuisen testin kanssa käy!
 8. Siis onko toi PC :n puikkotesti? Mä sain tuollaisen jouluaamuna samaisella testillä. Ja en pitäs olla raskaana (verikoe nega). Mullakin herätti turhaa toivoa, kun oli tuollainen miehen nähtävä viiva :/ Ja sit kun Clearbluellakin sain myöhemmin sellasen mistä kuvakin tossa ylempänä.
 9. Meillä ei oo ikinä syötetty, lapsi saanut alusta alkaen syödä itse. On todella innokas tutustumaan erilaisiin ruokiin ja syömään, on nyt 11 kk vanha.
 10. Meillä ekat 6 kk oli suositusten mukaisesti täysimetystä, olikos 6 kk 2 pv kun aloitettiin kiinteitä.
 11. HYS

  Olin Hyvinkäällä melkein viikon vauvan kanssa (keltaisuuden vuoksi) ja pelkästään positiivista sanottavaa! Monia hoitajia tuli nähtyä, kaikki ihania ja auttavaisia. Erittäin mielelläni menen seuraavankin sinne synnyttämään.
 12. Onneksi me asutaan parin kilsan päässä synnäriltä, niin toivon että ehdin sinne sitten seuraavankin kanssa. Mutta esikoisen synnytys oli todella nopea. Kahden aikaan yöllä menin synnärille, en ollut edes sormelle auki ja sanottiin, että voi mennä vielä parikin vuorokautta, mutta että jää vaan tänne jos haluat. No jäin, onneksi. Myöhemmin valittelin kovia kipuja ja katsottiin, että nyt olen sormelle auki. Alettiin laittaa mulle kylpyä, kun sinne oli aika mennä niin ilmoitin että ponnistuttaa. Kätilö ei meinannut uskoa, mutta tarkisti tilanteen ja äkkiä saliin. Puolitoista tuntia siitä kun olin juuri avautunut sormelle, vauva oli jo maailmassa. Ponnistusvaihekin oli nopea (10 min ja varmaan olisi ollut nopeampikin, jos olisin uskaltanut ponnistaa heti kun käskettiin enkä olisi pidätellyt :D). Kätilö sanoi jälkeenpäin ettei oo koskaan vastaavaa synnytystä nähnyt.
 13. Käytin alkuun hieman tens-laitetta. Ponnistusvaiheessa ilokaasua. Varmaan olisin ottanut muutakin, jos olisi ehtinyt, mutta synnytys eteni todella nopeasti.