Maallinen olento

Aktiivijäsen
 • Content count

  1049
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maallinen olento

 1. @akasha jos oikeen tihrustan niin viivanpaikka saattaisi olla.
 2. Mäkin näen selkeän viivan! Ja ei mulle kyllä koskaan oo Rfsu antanut tuollaista turhaan eli vaan raskaana ollessa, vaikka noita(kin) testejä tehty varmaan muutamia kymmeniä... Ainoa "vika" kys. testissä musta on että ei niin herkästi anna viivaa kun muut testit jo selkeää plussaa näyttäisi...
 3. Kyllä nyt mun mielestä on haamu teillä @Ewwwie ja @Malviina !
 4. Mäkään en oikein näe mitään, @Ewwwie :/
 5. Kyllä mä uskaltaisin @fumfumille sanoa että haamu! Ehkä @Ewwwielläkin...
 6. @wannabemommylla sanoisin jo melkeinpä haamuksi. Oman kokemuksen mukaan RFSU :t ei oo herkkiä. @Ewwwiellä näkyy jotain. One Stepillä heittäisin vesilintua - se kerran antoi mulle vieläpä noita sun viivoja selkeämmän viivan, joka oli vaan viivanpaikka (sillä tein sit samana päivänä muitakin (parempia) testejä jotka oli puhtaita negoja).
 7. Onnea @Rosetta82 ! Onpa muuten näemmä nuo digit herkkiä, olisi pitänyt itsekin heti ekasta haaleasta viivasta tehdä eikä venyttää päiviä kun ajattelin että digi näyttää vasta kunnon viivasta
 8. Onnea @happpy, @Sanghi ja @Laura27 ! @..MaNdArIiNi.. musta toi on plussa, mut on kyllä vähän oudonmuotoinen viiva, et olisko vähän viallinen testi. Tuskin turhaa punertavaa viivaa antaa kuitenkaan!
 9. Ihanaa, onnea @Ewwwie ja @tossu-83 !
 10. Kyl se tyttö on!
 11. Musta näyttää haamulta!
 12. @Ewwwie , viiva näyttää jotenkin vähän kapoisalta kun vertaa muihin? Mutta tiedä sitten, voiko viivojen paksuuksissa olla eroja vaikka samaa meinaisivat Mielenkiintoista seurata mitä tuosta kehittyy! Tulispa se selvä plussa sieltä!
 13. @Tikrunen, ehkä näen jotain, mut onko viivanpaikka vai ei, sitä en osaa sanoa... @Ewwwie ootkos tänään testaillut?
 14. Kyllä tuo nyt vähän sellaiselta näyttää mitä mä sain tän raskauden alussa
 15. Toi PC näyttää samalta kuin mulla ihan alkuraskaudessa. Toivotaan että lähtee vahvistumaan!
 16. Mikälie vika siis ollut, hyvä että nyt näkyy! Pari tyyppiä Facessa veikannut tyttöä, mut kuulemma kuvat ei oo kovin hyviä ja voi vielä kääntyä kummaksi vaan. Tyttö olis kyllä kiva kun poika meiltä jo löytyy ja haluan molempia sukupuolia
 17. Mitähän ihmettä, mulle näkyy (kännykälläkin) ihan normaalisti näkyykö muille?
 18. @malla77 koneella en näe mitään, kännykällä jos tihrustan niin näkyy jotain, sitä en osaa sanoa onko viivanpaikka vai muu?
 19. 11+6. Joku sanoi et liian aikaista, mutta perhana, mä tahon tietää!
 20. Kyllä aamupissa ja vaan 1,5 h rakossa ollut pissa on ihan eri, kyl tuo plussa on @wannabemommy
 21. Jopa mä näen haamun @Laa-Laa, onnea!
 22. ^Mun mielestä korkeintaan viivanpaikka jos sitäkään.
 23. Pakko sanoa @Milaliina et itsellä molemmissa raskauksissa on tullut jäätävä oksetus jo kiinnittymisen jälkeen ja testi vasta pari päivää siitä näyttänyt ekaa esihaamua. Yksilökohtaista miten oireet tulee, mulle riittää ilmeisesti jo se että hormonit lähtee edes pieneen nousuun.
 24. @Ewwwie kummassakaan en näe koneella mitään, kännykällä saatoin ehkä hyvällä tahdolla nähdä jotakin toisessa kuvassa kun oikeen tiirasin, mutta en kyllä uskalla varmaksi sanoa.
 25. @Ewwwie toinen viiva näkyy!!! Vahvistumisia!!