Minni-

Aktiivijäsen
 • Content count

  824
 • Joined

 • Last visited

About Minni-

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1254 profile views
 1. Eihän nuo optimaaliset ole raskauttakaan ajatellen. TSH saisi olla hiukan matalampi, 2,5 ja alle ja T4-V reippaasti korkeampi. Jotkut sanovat, että T4-V:n pitäisi olla viitearvon yläkolmanneksessa, että olisi hyvä. Millainen olo itselläsi on?
 2. Mulla ei ole Pregcheck antanut koskaan vääriä viivoja ja punaistakin erotan, joten sanoisin, että plussa on
 3. Laitellaan nyt tänne huvin vuoksi tämän ensimmäinen haaveilukierron lopun oirehdintaa ja tuntemuksia. Yk 1 dpo 0: Oletettu ovulaatio omien tuntemusten mukaan. Kirkasta juoksevaa limaa, oikean munasarjan nippailua, vatsan turvotusta... dpo 1: Limat muuttuivat kosteusvoidemaiseksi ja sameaksi. dpo 2-3: Ei tuntemuksia. Ei limaa. dpo 4-5: Munasarjassa tylppää pistoa, vatsassa pientä menkkamaista jomotusta, vaaleaa limaa. dpo 6: Koko ajan on kylmä, rinnat kihelmöi, munasarja jomottaa, paksua limaa ja aamulla tuli vessakäynnin yhteydessä veriviiru paperiin, lisäksi alavatsassa ”tunkkainen” olo. Ja pari kipeää finniä ilmestynyt kasvoihin. dpo 7: Rintoja kihelmöi edelleen, munasarjaa jomottelee ja iltaa kohden vatsassa tuntuu siltä, kuin olisi ilmaa ja turvottaa. dpo 8: Pienoista huonoa oloa ollut eilisestä lähtien, eikä tee mieli syödä. dpo 9: Edelleen pientä pahoinvointia, vatsassa hassu tunne ja muutenkin outo olo. Testit odottaa vielä kaapissa... dpo 10: Oireet on vähenemään päin ja äsken tuli vähän punaista valkovuodon joukossa. Uusi kierto alkamassa?! dpo 11-12: Punaista paperiin. kp1
 4. Laitellaan nyt tänne huvin vuoksi tämän ensimmäinen haaveilukierron lopun oirehdintaa ja tuntemuksia. Yk 1 dpo 0: Oletettu ovulaatio omien tuntemusten mukaan. Kirkasta juoksevaa limaa, oikean munasarjan nippailua, vatsan turvotusta... dpo 1: Limat muuttuivat kosteusvoidemaiseksi ja sameaksi. dpo 2-3: Ei tuntemuksia. Ei limaa. dpo 4-5: Munasarjassa tylppää pistoa, vatsassa pientä menkkamaista jomotusta, vaaleaa limaa. dpo 6: Koko ajan on kylmä, rinnat kihelmöi, munasarja jomottaa, paksua limaa ja aamulla tuli vessakäynnin yhteydessä veriviiru paperiin, lisäksi alavatsassa ”tunkkainen” olo. Ja pari kipeää finniä ilmestynyt kasvoihin. dpo 7: Rintoja kihelmöi edelleen, munasarjaa jomottelee ja iltaa kohden vatsassa tuntuu siltä, kuin olisi ilmaa ja turvottaa. ...Päivittelen etenemistä...
 5. Ovis oli tässä kierrossa kp16. Kierto on yleensä 28-29 päivää.
 6. Mun luottotestit neljässä raskaudessa on ollut Pregcheckit ja niihin meinaan luottaa tälläkin kuumeilukerralla. Ostin jo 2kpl paketin liuskatestejä odottamaan ensi viikon mahdollista testaamista Myös Clearbluen digitaalinen testi, Apteekkarin raskaustesti ja Apteq on ajanut hyvin asiansa.
 7. Villasukat (ei ollut tarvetta) ja eväät synnytykseen itselle ja miehelle (ei ehtinyt syödä mitään, kun oli niin nopea synnytys).
 8. Kuinka kivuton ja normaali olo voi olla heti synnytyksen jälkeen.
 9. Jokaisen kolmen synnytyksen jälkeen jälkivuoto on loppunut 2,5-3 viikossa. Synnytykset on ollut kiireellinen sektio, alatiesynnytys imukuppiulosautolla ja säännöllinen alatiesynnytys.
 10. Synnytyksen jälkeen olin kivuton ja elämäni voimissa. Eniten sattui silmien alle poskiin, kun olin painanut ilokaasumaskia niin tiukasti.
 11. Kolmannen kanssa kotiuduttiin 2vrk ikäisenä.
 12. Esikoisesta tuli raskauskiloja 18kg ja toisesta 13kg.
 13. Taapero 1v 8kk nukkuu yöunet klo 21-9 ja päiväunet klo 13-14.30
 14. Kummankin vauvan kanssa oltiin sairaalassa 4vrk.
 15. Esikoisella aloitettiin 6kk täysimetyksen jälkeen. Kakkosen kanssa on sama tavoite, jos kaikki sujuu hyvin.