Milma

Aktiivijäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Milma

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ihanat tytöt ja tosi hienot kuvat!
 2. Meillä tytöt nukkuivat ensimmäiset kaksi kuukautta samassa pinniksessä meidän huoneessa. Sitten alkoivat häiritsemään toisiaan niin siirrettiin omiin pinniksiin meidän huoneessa. Omaan yhteiseen huoneeseen siirrettiin 9kk:n iässä. A lopetti yösyömisen noin 4 kk iässä. B vierotettiin 10 kk iässä. A on nukkunut tuosta 4 kk:n iästä täydet yöt muutamaa sairaana oloa lukuunottamatta. B:llä kesti vierotuksen jälkeen kuukausi, että alkoi nukkumaan suurimman osan öistä heräämättä. Tosin reilun vuoden iässä alkoi itkeskelemään iltaisin äidin perään ja herämään öisin jopa 10 kertaa. Tai vaihtoehtoisesti valvomaan 1-1,5 tuntia. No onneksi näyttäisi hieman helpottavan parin kuukauden jälkeen. Onneksi A ei juuri häiriinny näistä B:n yöhuuteluista vaan jatkaa uniaan.A selvästi parempi unisempi ja nukkunut vauvasta asti enemmän.
 3. Martha, syy oliki juurikin tuo, että samanmunaisessa raskaudessa riskit ovat niin suuret.
 4. Me otimme kaksosillemme syntymättömän lapsen vakuutukset Tapiolasta. Vakuutus piti varata 3kk ennen laskettua aikaa. Hakemuksiin otettiin kopio neuvolakortista. Lisäksi soittivat vielä lisätietoja ja luvan pyytää lisätietoja ultrat tehneeltä sairaalalta. Ehtona oli, ettei raskaus saanut olla samamunainen. Emme ole onneksi vielä tarvinneet vakuutusta kaksosillamme, koska heitä ei ole tarvinut käyttää lääkärissä. Esikoisella on sama vakuutus ja hänen kohdallaan keräsimme vuoden kuitit ja näin ollen maksoimme vain yhden omavastuun. Lisätietoja löytyy: http://www.tapiola.fi/www/Yksityisasiakkaa...us_esittely.htm
 5. Kalvot puhkaistiin 38+0. Molemmat olivat raivotarjonnassa. Synnytys oli nopea, pahoja supistuksia ei ollut kuin parikymmentä minuutti. A:n ponnistusvaihe kesti pari minuuttia ja B:n vähän vähemmän. B:n syntymä oli helpompi, mutta varmaan suurimmaksi osaksi johtui siitä, että hän oli pienempi.
 6. Tytöt syntyivät 38+0. Käynnistettiin ja pari tuntia siitä tytöt olivat maailmassa.
 7. Plussaan 1 v 7 kk
 8. Ei sattunut. Jossain vaiheessa tuntui hieman epämukavalta. Olin ottanut buranaa tms. ennen toimenpidettä lääkärin kehoituksesta. Tuloksen tosiaan kuulee saman tien. Tsemppiä täältäkin!
 9. Meillä on orthexin peruspotta. Aloin potattamaan heti, kun alkoi istumaan. Alussa piti hieman tukea, kun ei ollut selkänojaan, mutta muuten on hyvin asiansa ajanut. Nyt tosin osaa nousta itse pois ja lähtee karkuun..
 10. Meillä herkkua on puurot. Myös banaani ja raejuusto uppoavat hyvin.
 11. Oltiin Saksassa lapsen ollessa puolivuotias. Meillä oli purkit ja puurojauhe Suomesta mukana. Katselin muutamassa kaupassa soseita ja joissain oli suklaata Vaippoja ostettiin paikanpäältä ja olivat halvempia (Pampers) kuin Suomessa.