RuuRuu

Aktiivijäsen
 • Content count

  175
 • Joined

 • Last visited

About RuuRuu

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Olisiko kellään tuoreita kokemuksia asiasta? Mulla huomenna mahdollinen kääntö edessä.
 2. Voiko se olla myös jotenkin ikään liittyvää? Myös se, että nukkuu huonosti, on yksi syy ettei laihdu imettäessä. Niinhän se on normaalistikin laihduttaessa. Tai näillä syillä olen itselleni tätä laihtumattomuutta tässä viimeisen vuoden aikana selittänyt. Lapsi nukkuu huonosti päivin ja öin, äiti on jatkuvasti väsynyt, ei jaksa liikkua, sitä tsemppaa itseään kaikilla herkuilla jaksamaan vaativan lapsen kanssa päivät..
 3. Nostellaas aihetta. Onko täällä ketään, jolla olisi kokemusta sairaalan unikoulusta? Tammisaaren unikoulusta tuntuu löytyvän googlaamalla paljon tietoa ja kokemusta, mutta miten on muiden sairaaloiden laita? Meillä tyttö ihan kohta 1 v, keskonen, nukkunut aina huonosti. Ei nuku yöllä eikä nuku päivälläkään. Olen palannut työelämään ja nyt haluttaisiin molemmat miehen kanssa meidän öihin edes pieniä pätkiä, että nukuttaisiin kunnolla. Neuvolan unikouluohjaajan neuvoilla ollaan menty ja tänään kotikäynnillä hän sanoi ettei valitettavasti osaa enää auttaa, hänen kaikki työkalunsa on nyt käytetty. Joten suositteli lämpimästi sairaalan unikoulua. Oman lisänsä tähän tuo se, että olen uudestaan raskaana, la onneksi vasta syksyllä ja olisi todella kiva, että saisin nukuttua ennen kuin vauva syntyy. Ja tyttö alkaisi nukkumaan yönsä.
 4. Kiireellinen sektio raskausmyrkytyksen vuoksi rv 34+0.
 5. Osastolla tammi-helmikuun vaihteessa 2 viikkoa viettäneenä en voi muuta kuin lämpimästi kehua siellä työskenteleviä kätilöitä. Kiireellinen sektio, pieni keskonen ja aina sai apua, kun pyysi. Osalla kätilöistä oli aikaa pysähtyä juttelemaan ja kädestä pitäen neuvomaan esim. imetyksessä. Kuitenkin koen, että yhteinen linjaus juurikin imetyksen opastamisessa puuttuu ja sitä olisin ensikertalaisena kaivannut enemmän. Pienen keskosen äitinä toivoisin myös, että tulevaisuudessa kerrottaisiin muistakin vaihtoehdoista ruokkia keskosvauvaa eikä automaattisesti lykättäisi vanhemmilta kysymättä tuttipulloa vauvalle. Meille onneksi kävi hyvin ja päästiin tuttipullosta ja korvikkeista eroon, mutta sitkeyttä, pitkää pinnaa ja aktiivista tiedon etsimistä se vaati.
 6. Nännien aristaminen suihkussa. Kävellessä tärinän aiheuttama kipu alavatsassa ja selässä. Haalea plussa jo ennen menkkoja. Sinä päivänä, kun piti menkat alkaa, tein Clearbluen digitestin ja näytti 2-3 viikkoa raskaana.
 7. NKL

  ^Voi kun voisikin luottaa siihen, että synnyttää missä tahansa, saisi noin ihanan henkilökunnan ja tuen
 8. Rv 19 eikä kukaan töissä vielä tiedä. Määräaikainen työsoppari vuodenvaihteeseen, ei kait sitä tarttis kenellekään ilmoittaa ;-) Ei aikeita palata samaan työhön vaikka vakkaripaikka luvattukin.
 9. Urheilurintsikoilla itse ainakin pärjäsin näin pitkään Ja niitä meinaan hankkia lisää isommassa koossa, kaarituet painaa nyt jo jonkin verran ikävästi. Omat tissit kasvoi kanssa ihan mahdottomasti heti siinä vaiheessa kun tikkuun pärähti plussa. Ootellut, että milloin nää räjähtää!!
 10. Viikolla 15 kävin ostamassa äitiyshousut, pari paitaa, takin ja isompia rintsikoita. Osa normi käytössä olevista paidoista menee vielä.
 11. Otettu jo. Toivottavasti myös miehen lapset rokotetaan, koska ne tuo tullessaan päiväkodista ja koulusta ties mitä tautia.
 12. Yölliset pissalle heräilyt ja se jatkuva väsymys. Olen tullutkin siihen tulokseen, että taitaa olla jonkinsortin myytti se kun raskaana olevista sanotaan, että ovat hehkeimmillään ja energiaa vaikka toisille jakaa.
 13. Apollonis: millä viikoilla sulla näkyi nuo tuplat ultrassa?
 14. Mies sanoo sammakoksi ja minä toukaksi