Rouva Pii Poo

Jäsen
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Rouva Pii Poo

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Kotona sohvalla istuskellessa meni, holahteli seuraavaan aamuun asti kun mentiin sitten svo:lle tsekkaan tilanne.
 2. Ei vaihdu vielä silloin, jos vanhaan malliin menee. Jakavat loppuun tuon "vanhan", viime vuonna taisi mennä maaliskuulle ennenkuin vanha paketti loppui.
 3. K-SKS:ssa ultrat tekee edelleen kätilö, ellei ole jotain erityistä seurattavaa. Mulla molemmat menee gynen tehtäväksi, koska mulla on väliseinä kohdussa.
 4. Kolmas kierto kkm:n jälkeen. Hirvittävä pelko persiissä koko ajan...
 5. Eikös se niin mennyt, että vaikka ois tumma viiva useamman päivän, niin se eka ois se ovisplussa? Muistaako joku, jonka pää ei ole pahvista?
 6. Ekasta ei tiennyt kukaan, ennenkuin kerrottiin vauvan tulosta. Ikävästi tämä raskaus kuitenkin keskeytyi. Tällä hetkellä tjottaillaan lääkäriaikaa odotellessa, ja veikkaisin, että tämän "tietää" aika moni - siis yrityksen, eli lääkäriaikaa. Appivanhemmat odottavat kovasti jo uusia vauvauutisia, anoppi näkee asiasta jo uniakin. Mutta varsinaisesti ei olla koskaan kerrottu, että Hei, Me koitetaan saada vauva alulle.
 7. Ite en oo ikinä saanut kontrolliviivaa vahvempaa testiviivaa. Täytyy nyt sitten katsoa, et jos menkat alkaa niin pääsen polille tsekkauttaan ihan ultralla sit munisten tilanteen.
 8. Ootko Tiltu testannut kerran päivässä? Mihin aikaan? Mä kiroilin ovisplussan uupumista, kunnes tajusin, että mulla se menee niin nopeasti ohi, että oli parempi tikutella kahdesti päivässä.
 9. Ekalla neuvolakäynnillä 9+ sykkeet näkyi ja kuului. Np-ultrassa 11+6 vilkas sikiö, sykkeet plussaa, turvotus 0,9 mm ja riskiluvut ok. Viikolla 14 neuvolassa ei sykkeitä dopplerilla, ultralla todettiin kuollut sikiö, viikkoja vastaava.
 10. Aika erikoista, minunkin korvaani. Toki Tässä saattaa olla eroja raskausviikoista riippuen myös - ekan kolmanneksen aikana tapahtuneet ilmeisesti todennäköisemmin vuotavat omin avuin pois ajan kanssa. Mutta odottelu on aivan liian raskasta. Voimia, ja herkästi uusi yhteys polille/osastolle.
 11. Soita polille samantien. Mullee tehtiin viime keskiviikkona suoraan päivystyslähete kkm toteamisen jälkeen, ja kävelin vaan sisälle. Ihme, ettei sulle tehty näin.
 12. Jos joku kysyy, kerron kyllä totuuden. Muutoin tuskin asiasta huutelen. Mun äiti ja täti tietää, miehen vanhemmat myös. Muut odotelkoot.
 13. 4+1 (menkoista), kierrossa, jossa luulin oviksen jääneen tulematta. Rfsu:lla hailakka viiva muutaman tunnin pidättämisen jälkeen. Kierrot 20-40, joten totuus viikoista jää ultran varaan.
 14. Miehen ehdotukset: Miihkali, Minnaryyni tai Varma Kosto. En oo oikein lämmennyt näille, vaikka Pahkis-fani olenkin. Katsellaan sinne ekaan ultraan, jos sitten vakiintuisi joku kivempi tekonimi.
 15. Mulla BMI ihan hippusen alle 30, ja tiedän jo valmiiksi, että nimitystä tulee. Mulla on epätyypillinen syömishäiriö (BED), ja pelkäänkin sen räjähtävän päälle, jos alan liikaa miettiä syömisiä tai th jaksaa nillittää painosta. Toivottavasti kaikki sujuu edes semi-hyvin, tällä hetkellä etova olo estää vallan tehokkaasti terveellisen ruokailurytmin ainakin.