Lumikki ja kaksi kääpiötä

Aktiivijäsen
 • Content count

  202
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lumikki ja kaksi kääpiötä

 1. Huomenta! KP2, eli eilen illalla ne menkat vihdoin alkoi. Eipähän tarvii enää miettiä mikä on. Mut oisin voinu lyödä vaik vetoa et oon raskaana, niin paljon kaikkia oireita että.. Mutta nyt uuteen ja viidenteen yrityskiertoon vaan mars!
 2. MrsCinnamon ja maisamou: Voih, aina yhtä inhottava juttu, mut tsemppiä uuteen kiertoon kummallekin. Itse oottelen edellleen kp1:stä. Eilen tuli yhtäkkii kauhee närästys, menkkakivut loppu ja nippailua mahan seudulla. Pientä vuotoa edelleen paperiin pyyhittäessä. Nyt pitäis olla siis kp 29/28 jos oon oikein laskenut ja muistanut.
 3. ^ Systeriltäni ainakin poistettiin viisuri vaikka raskaana onkin. Puudutetta ei vaan pystynyt laittamaan "kuin" kolme pistosta ja särkylääkkeekksi panadol. Pyytämällä olis vissiin saanut panacodia jos ois tajunnut..
 4. Höh, nega testattu ja pyyhittäessä punaista paperiin, mutta se tässä on outoa et tuli ihan kirkasta limaa mukana.. Voisinkohan mä kuitenkin lopettaa tän kuvittelun et ollisin raskaana negasta huolimatta ENOLERASKAANAPISTE. Eli menkkoja odotetaan alkavaksi.
 5. Kääk, taas lisää oireita. ällötys, tissit kipeet. Aamulla taas testailen (jos menkat ei nyt sit ala tänään/yöllä) koska en osaa odottaa et menkat olis oikeesti myöhässä Huomenna siis kp 28/28.
 6. Kyllä näkyy Piitukka
 7. Onnea Piitukka, kyllä se siitä vahvistuu
 8. Impiumpi, tsemppiä uuteen kiertoon ja hirmusti plussatuulia Onnea Plussanneille, ihanaa Ja peukut pystyssä kaikille jotka jännäillee ja testailee lähipäivinä. Itellä nyt kp 26-27/28, luultavasti 27 kun muistaakseni menkat alkoi tiistaina 29.10 pienellä tiputtelulla. Huomenna testaan taas koska en jaksa odottaa pidempään Oireita on tai sit ne on menkkaoireita, mut eniten vihloo ja nipistelee vatsaan, ja pientä valkkarivuotoa sillon tällön jota ei normaalisti ole oviksen jälkeen. Toisaalta oon varma et oon raskaana, mut sit se pieni skptikko joka asuu mussa, sanoo etten oo ja kaikki oireet on kuviteltuja. Perjantaina kp25 tehty testikin sanoi että puhdas nega. Mut kait sitä vielä on toivoa
 9. Voi ei Yosa ja Markke Ite testasin tänään puhtaan negan, kp vasta n.25/28. Siks testasin kun Aattelin ottaa pari sidukkaa tänään kun tulee illanviettoon ystäviä..
 10. BlueEyes, tervetuloa kuumeilemaan ja kehittelemään yhdessä oireita Wow mikä uutinen, lilyflower mä kirjotan tällähetkellä tabilla,kunmun läppäri sanoi sopimuksen irti ja en osaa oikein vielä niin jätän myös jollekin muulle ketjun avaamisen
 11. Mua kiinnostais kans noi lämmöt kun on raskaana. Itellä ei oo mitään muistikuvaa vaikka kaks lasta jo onkin..
 12. Onnea yosa ylläriplussasta <3 Mulla lisää kuviteltuja oireita, (jotka toki voi liittyä hyvinkin menkkoihin) sain itkupotkuraivarit kun läppärini hajos yhtäkkiä. Ei oo mun tapaista itkeä ja ärsyyntyä tollasesta
 13. Ihania uutisia täällä On: Oireita! kp n. 20/28. Mulla nyt olo et menkat alkais. Sellasta tuntemusta alaselässä ja tuntuu et jotain lorahtaa pöksyyn. No paksua valkovuotoa vaan lorahtelee välillä ja tätäkään ei ole aikaisemmilla kierroilla tapahtunut.. voisko muka olla jo niitä the oireita näin aikaisin? No kunhan vaan kuvittelen
 14. No toivotaan et ihan vaan jotain -ei niin vakavaa-. Luinkin tosta ovisvuodosta vähäsen, saattaapi hyvinkin olla sitä. Mut jos vuodot jatkuu, niin lekuriin menen. Nyt vaan jännäillään loppukuuhun et oisko tällä kertaa tärpännyt =)
 15. Tsemppiä Markke Peukut pystyssä muille Mulla itsellä on omituinen tilanne. Nyt menossa kp 17/28 tai jotain sen suuntaista. Ollaan nyt miehen kanssa oltu vällyjen välissä peuhaamassa kp12,14 ja 16. Eilen siis oltiin myös. Mutta seksin jälkeen huomasin et mullahan tulee kirkkaanpunaista vuotoa.. Ei mun mielestä tullut mitään haavaumia tms.. Luulin et menkat alko jo nyt, mut vuoto on täysin loppunut. Mitähän kummaa tää on?? Ei oo koskaan aikasemmin ollut mitään vuotoja n. puolessa välissä kiertoa, siks kummastuttaa kovin. Onkohan mussa nyt joku vikana
 16. Onnea Onda
 17. Höh, kp1:stä kaikille. MrsCinnamon, toivottavasti tissikipuilu tarkottaa sitä jotain =) Serenalle jaksuja stressin keskelle.
 18. Onnea hurjasti plussista orkkideea, emmiko ja helyes
 19. Voi ei Markke
 20. ^^ Jännittää jännittää jännittää
 21. Peukut on pystyssä Markke, jospa se nyt olis plussa. Venicalle jaksamisia, toivotaan että menee parempaan
 22. ^^ Ei se nyt tällä kertaa ollut oire se oireettomuus. Täällä siis kp1.
 23. Toivotaan Sartsuli et oireet tarkottaa + Mulla ei tällä hetkellä oo oireen oiretta, tänään tai huomenna pitäis olla kp1.
 24. Liityn mukaan joukkoon =) Luin muutaman sivun ketjusta, mutta en mä enää muista yhtään mitään mihin piti kommentoida (onks muistamattomuus oire ) Mut tsemppiä kaikille tähän hetkeen tai uuteen kiertoon. ).( Meillä vasta 2 yk, nyt kp 23/28, kakkosta odoteltiin 2.5 vuotta suunnilleen, et yrityskertojen alussa ollaan jos siihen katsoo. oireita tällä hetkellä nipistely alavatsassa, tissit hellänä, aamu äklötys (mut niin oli viime kierrossakin) väsymys ja ärtyisyys (toki voi liittyä alkaviin menkkoihinkin) Mut toivossa on hyvä elää. Kuitenkin kun oon yli 30 ja mies reilusti niin olis kiva jos ei tarttis kahta tai kolmea vuotta plussaa odotella =)
 25. Olis kiva kuulla kokemuksia perheen sisäisestä adoptiosta. Miten alkaa ja mitä tapahtuu. Kuinka pitkä prosessi. muoks.posteltu osa tekstistä.