Minttu86

Aktiivijäsen
 • Content count

  258
 • Joined

 • Last visited

About Minttu86

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. Mulla oli viime raskaudessa radi ja nyt on rasitus edessä kuukauden päästä. Viimeksi ainoat ylitykset tuli aamupalan jälkeisissä mittauksissa ja sillon pyysin päästä diabeteshoitajalle että sais kunnon ohjeet (mitä ei juurikaan muuten saanut).. tärkein pointti itelle oli lisätä proteiinia (kananmuna yleensä) aamupalalle niin sain arvot kuriin. Välillä söin pelkän näkkileivän tai hapankorpun voilla ja silti oli arvot koholla, mutta tuon proteiinin lisäämisen jälkeen ei enää ylityksiä tullut.
 2. @Eleeo ootkos tänään testaillu? Mäki näen jotain väriä sun testissä kyllä
 3. Pikainen kertomus tuulimuna raskauden tyhjennyksestä. Sain lääkkeet kotiin (lääkärin suositus oli ottaa lääkkeet osastolla mutta halusin kotiin) la aamulla sitte ensi kipulääkettä (buranaa ja panacodia) ja sen jälkeen 4 cytoteccia alakautta. Vuoto alkoi tunnin päästä ja siitä tunnin päästä vielä pari cytoa suun kautta. Kipuja oli hiukan 4 tunnin päästä kipulääkkeiden otosta joten otin vielä buranan. Muuten vuoto oli melko samanlaista ku menkoissa ja kivutkaan ei ollu missään vaiheessa mitään kamalia. Pahoinvointia oli tosin jonkin verran koko päivän. Vuoto jatkui melkein viikon, mutta tuhrutteluna sen viikonlopun jälkeen. Pystyin siis lauantai päivän touhuta pihahommia miehen ja 1 v esikoisen kanssa. Siitä toki epäilin että onnistuikohan koko homma kun noin vähällä pääsin. Tästä on nyt 4 viikkoa ja äsken sain hcg tuloksen mikä oli 3! Hyvin meni siis vaikka missään vaiheessa ei mitään isoja klönttejä tullutkaan.
 4. Kotona vessaan, pesuhuoneen lattialle, matkalla synnärille pysähdyttiin huoltsikalle niin sinne lorahti vessan lattialle, synnärin pihalla kastui taas housut totaalisesti ja osastolla odotellessa saliin pääsyä lorahteli kans moneen otteeseen mutta siellä sain jo onneksi kunnon vaipan nopeesti sitä vissiin muodostuu uutta ku sitä lorisi siis koko päivän ihan kunnon satseja.
 5. Aamulla meni vedet klo 7 aikoihin, supistukset alkoi vähitellen siinä klo 8 jälkeen. Aamupäivällä ajeltiin sairaalaan ja seuraavana yönä klo 1 syntyi tyttö
 6. Esikoista odotellaan ja 20+0 tuntui vasta ekaa kertaa pari tuuppausta.. vähän niinku elohiiri sen jälkeen on tuntunut joka päivä jotakin ja aina vaan selvemmin. Nyt 21+4 ja eilen tunsin mahan päältä ekaa kertaa kättä vasten liikkeitä. Istukka on etuseinässä joten sen vuoksi varmaankin meni näinkin kauan.
 7. Nasunen hienot viivat! Toivotaan todella että pikkunen tarraa lujasti kiinni. Cherillä myös viivat näkyy. Onnea.
 8. Kullannuppu32: mihin vaunuihin päädyitte lopulta? Meillä olis vähä samanlaiset toiveet vaunuille mitä sinä tuolla aiemmin kirjoitit
 9. Dpo 7 ihan tolkuton määrä valkovuotoa lorahti pikkareihin ja seuraavana aamuna 2 tippaa verta. Sen jälkeen ei ollu mitään vuotoja tai liiemmin mitää tuntemuksiakaan. Ai niin paitsi tissit tuli aika äkkiä kans kipeeksi, mutta taisi sillon olla jo plussa testissäki.
 10. 1,5 vuotta yhdessä (puoli vuotta saman katon alla) kun jätettiin ehkäisy pois. Mies yrittäjä 28 v., minä vakkarityössä 30 v. omakotitalossa asutaan maalla kaukana kaikesta, miehellä ennestään 2 lasta (viikonloppuisin meillä), kaksi koiraa ja sillee.. Eli semmonen perus perheidylli Sitten kun tää nappula ens kesänä syntyy niin ollaanki oltu jo melkein 3 vuotta yhdessä
 11. Täällä ne oli sairaskertomukseen kirjoittanu että seuraavan raskauden kohdalla ultrattava rv 6. Soitin sillon neuvolaan ja tuon tekstin perusteella laitto lähetteen polille. Muuten ei kuulemma olisi laittanu.. Tosin voi olla että olisin saanu ajan suoraa polille soittamallaki, mutta en jotenki tajunnu että sinne vois mennä ilman lähetettä. Me pidettiin taukoa yrityksestä yks kierto ja tosiaan neljännestä yrityskierrosta alkoi tämä uusi raskaus Toinen lääkäri sanoi että heti voi alkaa yrittää ku ittestä siltä tuntuu ja toinen sanoi että pari kuukautta kannattais käyttää ehkäisyä metotreksaatin takia.
 12. 6+0 koko 4 mm syke ei näkynyt, mutta lääkäri sanoi ehkä kuulevansa sen.. laittoi kontrolliin ajan varmuuden vuoksi 7+3 koko 11.7 mm syke näkyi ja kuului selvästi Koko vastasi viikkoja kuulemma täysin.
 13. Pahoittelut kohdunulkoisesta Cami Mä olin yhteensä vajaa pari viikkoa sairaslomalla. Viikko ennen leikkausta ja vähä vajaa viikko sen jälkeen. Henkisesti oli aika romuna paljon kauemmin eikä töistä meinannu tulla mitään alkuun, mutta pikkuhiljaa siitä sitte alkoi elämä voittaa. Täällä uusi raskaus alkoi neljännestä yrityskierrosta tuon ku:n jälkeen ja tällä kertaa tyyppi on oikeassa paikassa
 14. Dpo 7 tuli naurettavan paljon valkovuotoa ja Dpo 8 pikkuhousunsuojassa näkyi 2 tippaa verta. Vähän kyllä jo pisti sillon miettimään että oliskohan nyt tärpännyt ja olihan se
 15. Joo hcg arvo oli hieman laskenut edellisestä kerrasta (taisi olla tässä kohtaa 1000 paikkeilla) ja kivut pikkasen helpottanut niin meinasivat että voi hyvin odottaa seuraavaan viikkoon vaikka vuotoa vatsaonteloon olikin näkyvissä.. Oli kyllä siinä vaiheessa itselläki aika monttu auki kun hoitaja tuli kotiuttamaan.