Tulppaanityttö

Jäsen
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About Tulppaanityttö

 • Rank
  Tavis
 1. Nosto. Olisiko uusia kokemuksia? Itsellä mometasonifuroaatti käytössä ja nyt pohdin pitäisikö astmalääke vaihtaa yritys/odotus/imetysajaksi
 2. Rakennultrassa rv 21 molemmista. Ja piti paikkansa
 3. Tämä pitää muistaa taas. Kakkosen kanssa oli käytössä. Hyvin toimi!
 4. Ihania ultrakuvia
 5. Toi iltapala on paha. Tai siis sen ajottaminen niin, ettei tule liian pitkää väliä aamupalaan. Viimeksi banaani ja rahka tais olla paras combo hyvään aamupaastoon kuhan vaan söi sen just ennen nukkumaan menoa.
 6. Ihania, pitäisin! Suosikki toi luurankovauva
 7. Onko kokemuksia Raskauskeijun myymistä herkistä testeistä?
 8. Ootteko noudattanut sitä ns virallista radiruokista missä on hirveesti leipää yms? Onko ketään joka välttää leipiä ja höttöhiilareita? Mietin miten nykyinen ruokavalio menee sitten myöhemmin kum taas olis raskaana. Edellisessä oli radi, insuliinihoitonen ja aika paljon menin sen ohjeen mukaan. Ja inskaa meni kamalat määrät, paastoarvot lähes joka päivä yli rajan.
 9. Ekasta rv 12+ Ja tokasta rv 11+
 10. Molemmista käytiin kaikki seulat. Tuo nipt kuulostaa hyvältä! Seuraavan kanssa myös kaikki, jos sinne asti päästään.
 11. Ensimmäistä yritettiin melkein vuosi. Seuraava tärppäsi toisesta, mutta meni myöhemmin kesken. Toinen lapsi tärppäsi myös tokasta kierrosta, ekassa oli kemiallinen. Eli olen omalla kokemuksella sitä mieltä, että kerran raskautunut tulee helpomminnuudelleen raskaaksi.
 12. Mitäs jos ottaisi kuvakaappauksen aina päivittäin? Kyseinen sovellus ei ole tuttu.
 13. Yhdistelmäpillereiden kanssa heti ennen ekoja luomumenkkoja oli kemiallinen ja sitten toisesta tärppäs. (Toista kun yritettiin) Ensimmäisen kanssa melki vuosi.
 14. Mites joku apteekin perusvoide?
 15. Mistä noita pregchekkejä saa tilattua isomman satsin?