Luce

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Luce

  • Rank
    Aloittelija

Recent Profile Visitors

386 profile views
  1. Tero-reseptin sain minäkin. Ilmeisesti nyt sitten ensi viikolla niitä alan napsimaan, jos ja kun ei kuulu ovista eikä kuukautisia. Kierto mulla on aina välillä säännöllinen, joskus taas sitten tooosi outo. Mahtaako Elflady käydä vielä täällä? Huomasin allekirjoituksesta, että olet plussannut. Tuliko plussa ennen teroja?
  2. Meillä ensimmäinen yrityskierto alkoi heti oviksen bongailulla, ja oikeastaan olin jo menettänyt sen suhteen toivoni jossain kp 15:n kohdalla. Lähtökohtana yritykseen siis oli tieto, että kierron epäsäännöllisyyden vuoksi en aina ovuloi, ja tän lisäksi mulla ei ollut mitään käsitystä kroppani toiminnasta. No, taisi olla kp 16 kun testiin tuli kirkuva ovisplussa ja se päästiin heti hyödyntämään (petipuuhat jännittivät kyllä kovasti.) Olin loppukierron ajan tyyliin 90-prosenttisen varma, että olen raskaana, ja olinkin aika hämmentynyt kun menkat alkoivat. Raskaustestiä en tajunnut edes stressailla ennen kuin oletettu kierron viimeinen päivä oli käsillä. Tein testin ajatuksella "siellä se nyt näkyy".
  3. Mä en käytä alkoholia muutenkaan juurikaan, joten senkin vähän jättäminen on tuntunut luonnolliselta (ja helpolta) nyt yrittäessä. Miehelle alkoholi on ollut suuremmassa roolissa, mutta hän on kuitenkin sitoutunut olemaan juomatta kun yritämme. Kannatan tällaista ylivarovaista linjaa, vaikka ehkä ihan nollalinjaan ei tarvetta olisikaan.
  4. Kiitti vinkeistä muurmanski ja stina. Itse asiassa tajusin viestin lähetettyäni, että lääkäri varmaankin tarkoitti Clearbluen ei-digitaalisia testejä, koska sanoi, että "perusversio" riittää. Ehdinkin jo tilata näitä pari settiä tuolla 27 €/7 kpl (+ 1 raskaustesti) -hinnalla. Kalliilta tuntuu karvalakkiliuskoihin verrattuna.
  5. Heti sen jälkeen kun tajusin alkaa haluta lasta, ollaan yritetty aktiivisesti. Aika totista touhua tämä on ollut alusta saakka tiedostettujen ovulaatio-ongelmien takia. Ovistestit on olleet ahkerassa käytössä.
  6. Rahaa tässä mietinkin, että tuoko clearblueen sijoittaminen jotain olennaista lisäluotettavuutta verrattuna halvempiin versioihin. Juuri epäsäännöllisen kierron takia tätä mietin, jos/kun tulee menemään enemmän kuin yksi paketti per kierto. Mistä stina oot löytänyt alle 25 eurolla? En ole vielä ihan hirveästi etsiskellyt, mutta näyttävät maksavan ainakin Raskauskeijussa ja Kotitesti.fi:ssä 26,90 € / 10 kpl.
  7. Mitä mieltä olette, onko väliä mitä ovulaatiotestejä käyttää? Gyne on nyt kahdesti puhunut clearblue-testien luotettavuuden puolesta. Ihmettelen, että voiko testeissä oikeasti olla niin suuria eroja. Mä oon tähän mennessä käyttänyt apteekin omia, netistä tilattuja one stepejä ja pregcheckejä.
  8. Kiaxa82, kuinka epäsäännöllisiä sun kierrot on olleet? Mulla on ollut 29-62 päivää. Joka kierrossa en siis ovuloi - edes normaalimittaisissa. Helmikuusta lähtien ollaan yritetty raskautta, ja kerran olen onnistunut löytämään tikuilla oviksen. Helmikuusta lähtien kierrot on kuitenkin olleet ihan normaalimittaisia, joten ehkä siksi gynen ehdotus oli lähteä tutkimaan munarakkulaultralla + progesteroniverikokeella, että tapahtuuko mitään. Itse oon tosi skeptinen tästä - tiedän jo, etten aina ovuloi.
  9. Jahas, ahkeraan viestin keruuseen sitten vain. Mites muilla kuumeilijoilla yritys edistyy? Itse yritän edelleen olla ottamatta stressiä iästä, hedelmällisyydestä yms. yms. Vaikeaa se on. Nyt odottelen vielä viikon verran, että mikä tämän kierron lopputulos on.
  10. Heipä hei! Tämä on mun eka viesti tälle foorumille. Luin ketjun kokonaan läpi, ja oli kyllä ihana tunnistaa täällä kirjoitettuna samoja tunteita ja ajatuksia kuin itsellä on. On hienoa tietää, että ei ole yksin. Olen 32-vuotias tällainen perustapaus; opiskelualan- ja parisuhteenvaihtaja. Nämä eivät kuitenkaan kohdallani olleet syitä lykätä lapsen hankintaa, vaan ennemminkin on ollut kyse omasta naiseksi kypsymisen prosessistani. Joskus se aikuistuminen yksinkertaisesti vie vähän enemmän aikaa. Hiljattain alkoi 3. yrityskierto. Näinkin lyhyessä ajassa sitä kyllä ehtii vetää itsensä ihan jumiin stressaamalla mitä moninaisempia asioita. Itse "tykkään" hakea faktatietoa aiheesta johon paneudun, ja nyt se on sitten tämä raskaaksi tulo. "Tykkään" lainausmerkeissä siksi, että niin kovin helposti se googlettelu muuttuu ahdistukseksi. Juuri nyt yritän kaikin tavoin välttää stressiä ja keksiä elämään positiivisia asioita. Huoh.. helpommin sanottu kuin tehty.