Kiaxa82

Aktiivijäsen
 • Content count

  310
 • Joined

 • Last visited

About Kiaxa82

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 07/18/82

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. huhuu, saisiko tuon siirron?
 2. @Laiheliini89 mites pian sinulla alkoi kierto uudelleen pojan syntymän jälkeen? Ja imetitkö vielä kun alkoi? Jokainen on tietty kiertojensa kanssa yksilö, kiinnostaa vaan tuon PCOSin takia että miten teillä meni..
 3. Moi, minä täällä taas siirtoa kaipailisin. Tälle: Ja tuonne kuumeilupuolelle jos saisi tällä kertaa. Kiitos!
 4. KOS

  Ahaa, kiitti vinkistä! nyt täytyy vaan sitte miettiä ja tehdä päätös. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä jos se mihin päätetään yrittää enssijasesti onkin sit täynnä..
 5. KOS

  no tuo parkkipaikkahomma on kyllä ihan syvältä molemmissa. Kättärillä saatiin ultrien aikana molemmilla kerroilla hyvällä tuurilla siitä heti vierestä paikka, mut kierreltiin ja kateltiin, et jos onkin täyttä niin mitäs sitten.. ei ollut häävisti paikkoja siinä lähitietämillä. Naikkarilla on sitten kuitenki ne maksulliset maanalaiset hallit, vaikkakin niistä tietty kestää hetken kävellä takasin. en tiiä nyt yhtään, olis kiva kuulla kokemuksia kummastakin. tosin tuuristahan noi parkkipaikka-asiat esim on kiinni.
 6. KOS

  Ai se on venyny sinne asti, muistelin et ensimmäises uutises oli jotain elokuusta. Meinaatko ite sinne?
 7. Moikka, onko yks näistä aikanaan palautuvista allekirjotukset?
 8. KOS

  Onko kellään mitään käsitystä Kättärin tänhetkisestä tilanteesta? Oli meidän valinta alunperin, mutta homeongelmat jne niin mietittiin yrittää sit Naikkarille enssijasesti, mutta jos siel on täyttä niin Kättärille sit kuitenkin.. käsitin uutisista että ottavat vielä kesän ajan synnyttäjiä sinne kuitenkin.
 9. NKL

  Remppahan olis nyt valmis, onkos ketään vielä synnyttänyt rempan jälkeen sielä? Kokemuksia?
 10. Moi, mun oman http://www.vauva.inf...ks-kaks-ja-kol/ saiskin siirtää muista henkkohtasista odotuspuolelle nyt. Kiitti!
 11. Haaveissa, ja Tinhi onnittelut plussasta ja toivotaan sormet ristissä, että pysyvät kyytissä. Remppa"katoamistempun" jäljiltä oon taas takas ja viikko sitte tosiaan plussasin yllättäin. Ei yhtään osattu odottaa sitä tässä kohtaa, kun kaikki aika ja ajatukset on ollu vaan rempassa. Keskiviikkona on ensineuvolakäynti, jossa hopeso selviää jotain missä mennään, puhelimes hoitsu laski minimikierron mukaan ilmeisesti et vois olla jo viikolla 7, mut tuumasinki sille heti et mulla ei ole ollu mikään tasasin kierto kyllä.. mut kuulemma lasketaan ennemmin lyhyimmällä mahollisella kuin että oltaiskin pitemmällä kuin sitten kuviteltiinkaan. En oikein tiedä mitä odottaa tältä ensi käynniltä..
 12. Moi, saisko tän siirrettyä yleisistä http://www.vauva.info/foorumi/topic/23986-projektit-yks-kaks-ja-kol/muihin henkkohtasiin päiväkirjoihin? Kiitti!
 13. ^ just toi hämmentää muakin, ei oireita ei kipuja.. ja vuoto tässäkin kierrossa, vaikka toisena päivänä runsaampaa olikin, oli kuitenkin melkein kuin vain veristä vettä.. todella outoa..
 14. kanssamatkustajat!! kiva lukea, että täällä kiinnostaa kuulla miten mulla terot on tehonneet.. noh, ei tosiaan häävisti.. kp39 asti kerettiin ihmetellä et missä ne viipyy, kp1 tuli 1.7. ja koko päivän oli toooooosi niukkaa vuotoa vain.. vasta toka vuotopäivä oli kunnon vuotoa, mutta kuten moneen muuhunki ketjuun jo mainitsin, on mun menkat e-pillereiden ajan olleet mun mielestä paljon runsaammat ku yhetkää nyt terojen aikana... Kp9 nyt lauantaina ja kai täs pitäis ovista jaksaa sit pian tikutella, tosin saa nähdä miten tiheesti tulee jaksettua, mut ehkä aika ajoin kuitenki ku niit tikkuja kerran on tuos.. mut taloprojektiin taidettaa keskittyä nyt sitte enemmän tiistaista lähtien ku saadaan avaimet käteen. jee!!