Kiaxa82

Aktiivijäsen
 • Content count

  506
 • Joined

 • Last visited

About Kiaxa82

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 07/18/82

Recent Profile Visitors

1560 profile views
 1. JS

  onkos kellään viime aikaisia kokemuksia Jorvista?
 2. NKL

  samaa tulin katselemaan, että onko kukaan käynyt kirjailemassa kokemuksia viime aikaiseen uutisointiin liittyen..
 3. samoin käyttänyt macaa ennen kumpaakin plussaa, ensimmäisestä lopetin käytön muistaakseni aika pian plussan jälkeen, mikä toki oli sinänsä aika myöhään, kun sain mennä neuvolaan aikalailla samantien kun selvisi, eli olin jo 8 viikon tietämillä.. lopetin siis myös aiemmin muidenkin mainitsemasta syystä, kun en tiennyt onko ok vai ei. tällä kertaa mun annostus on aika kova, ja oon sitä käyttänyt säännöllisesti viikon tauoilla aika pitkään, niin luulen etten uskalla kerralla heittää pois ettei mene ainakaan sen takia kesken. taidan pudottaa vaan annoksen sinne puoleen teelusikkaan..
 4. huhuu, saisiko tuon siirron?
 5. @Laiheliini89 mites pian sinulla alkoi kierto uudelleen pojan syntymän jälkeen? Ja imetitkö vielä kun alkoi? Jokainen on tietty kiertojensa kanssa yksilö, kiinnostaa vaan tuon PCOSin takia että miten teillä meni..
 6. Moi, minä täällä taas siirtoa kaipailisin. Tälle: Ja tuonne kuumeilupuolelle jos saisi tällä kertaa. Kiitos!
 7. KOS

  Ahaa, kiitti vinkistä! nyt täytyy vaan sitte miettiä ja tehdä päätös. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä jos se mihin päätetään yrittää enssijasesti onkin sit täynnä..
 8. KOS

  no tuo parkkipaikkahomma on kyllä ihan syvältä molemmissa. Kättärillä saatiin ultrien aikana molemmilla kerroilla hyvällä tuurilla siitä heti vierestä paikka, mut kierreltiin ja kateltiin, et jos onkin täyttä niin mitäs sitten.. ei ollut häävisti paikkoja siinä lähitietämillä. Naikkarilla on sitten kuitenki ne maksulliset maanalaiset hallit, vaikkakin niistä tietty kestää hetken kävellä takasin. en tiiä nyt yhtään, olis kiva kuulla kokemuksia kummastakin. tosin tuuristahan noi parkkipaikka-asiat esim on kiinni.
 9. KOS

  Ai se on venyny sinne asti, muistelin et ensimmäises uutises oli jotain elokuusta. Meinaatko ite sinne?
 10. Moikka, onko yks näistä aikanaan palautuvista allekirjotukset?
 11. KOS

  Onko kellään mitään käsitystä Kättärin tänhetkisestä tilanteesta? Oli meidän valinta alunperin, mutta homeongelmat jne niin mietittiin yrittää sit Naikkarille enssijasesti, mutta jos siel on täyttä niin Kättärille sit kuitenkin.. käsitin uutisista että ottavat vielä kesän ajan synnyttäjiä sinne kuitenkin.
 12. NKL

  Remppahan olis nyt valmis, onkos ketään vielä synnyttänyt rempan jälkeen sielä? Kokemuksia?
 13. Moi, mun oman http://www.vauva.inf...ks-kaks-ja-kol/ saiskin siirtää muista henkkohtasista odotuspuolelle nyt. Kiitti!
 14. Haaveissa, ja Tinhi onnittelut plussasta ja toivotaan sormet ristissä, että pysyvät kyytissä. Remppa"katoamistempun" jäljiltä oon taas takas ja viikko sitte tosiaan plussasin yllättäin. Ei yhtään osattu odottaa sitä tässä kohtaa, kun kaikki aika ja ajatukset on ollu vaan rempassa. Keskiviikkona on ensineuvolakäynti, jossa hopeso selviää jotain missä mennään, puhelimes hoitsu laski minimikierron mukaan ilmeisesti et vois olla jo viikolla 7, mut tuumasinki sille heti et mulla ei ole ollu mikään tasasin kierto kyllä.. mut kuulemma lasketaan ennemmin lyhyimmällä mahollisella kuin että oltaiskin pitemmällä kuin sitten kuviteltiinkaan. En oikein tiedä mitä odottaa tältä ensi käynniltä..