Muurmanski

Aktiivijäsen
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

About Muurmanski

 • Rank
  Aktiivi
 1. Ei otettu pakkausta toiselle, sillä kaikki tarvittava löytyy ennestään (mm. esikoisen pakkauksen kamppeet). Nykyinen pakkaus ei myöskään hivellyt silmää niin paljon, että sen olisin ehdottomasti halunnut. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, että olisi ottanut pakkauksen ja sitten myynyt eteenpäin, mutta arvelin etten ois kuitenkaan osannut olla penkomatta laatikkoa... Täten siis saamme Kelalta sen 140 e.
 2. Nelimo, ei siulla varmaan huolta ole. Miullakin kesti ärsyttävän kauan saada 3+-tulos. (Muistan kyllä ekassa keskenmenneessä raskaudessa saaneeni digitestissä viikot "juuri oikein ja oikeaan aikaan", mutta kai se on niin yksilö- ja raskauskohtaista.)
 3. Miekin oon noita CB:n digejä tehnyt ehkä turhan monta tässä aikojen saatossa. Nykyisen raskauden alussa metsästin sitä +3 -tulosta aika pakkomielteisesti, ja olin huolissani kun näytti 2-3 vielä silloinkin, kun miun mielestä "ois jo ihan varmasti 3+". Vasta viikoilla 6+1 sain tulokseksi 3+. Kun avasin testit ja tarkastelin viivoja, niin eipä tämä 3+ juuri eronnut viimeisestä 2-3:sta.
 4. Tätä lupailtiin tytöksi.
 5. From the album Muurmanskin

 6. Onnea Marikalle! Rebekallakin selvä plussa!
 7. Ihan selkeä plussa Marikalla, onnea!
 8. Miullakin muuten oli tän nykysen raskauden alkaessa myös tuollasta limaa! Muistan ihmetelleeni sitä, kun olin kuitenkin selvän oviksen bongannut noin viikkoa aiemmin. Eikä miulla ollut kauheesti uskoa että juuri siitä kierrosta tärppäisi, niin en osannut arvella sen liittyvän kiinnittymiseen.
 9. Höh, mikä kärki? Luulin että kyse on tuon "osasen" kulmasta...
 10. Mitäs olette tästä mieltä? Np-ultrakuva rv 12+2. Rakenneultraan on nyt reilut pari viikkoa aikaa, ja odotellessa aloin tutkia tätä nub-teoriaakin. Aika kuluu niiiin hitaasti... Tietenkin näen tässä kuvassa sen, mitä toivon enemmän. Mutta näkeekö tuosta edes?
 11. From the album Muurmanskin

 12. Wannabemommy, tuo siun testi on vissiin OneStep? Sen kerran kun niitä erehdyin hankkimaan, sain niissä viivan näkyviin vasta dpo 15. Voi siis näkyä varsin myöhään niissä, vaikka väittääkin olevansa herkkä. Kehotan testaamaan PregCheckillä, jossei kuukautiset ala.
 13. Onnea trinity ja pikkukakkonenhaave! Kiva nähdä pikkukakkosella viimein oikeita viivoja.
 14. Minun mielestä Spesiaalilla näkyy haamu... Toki on aika hämärä kuva. Kehotan kans testaamaan uudelleen PregCheckillä tai Apteekin omalla, niihin oon itse saanut viivoja varmimmin.
 15. Miulla on samanlaista kuin Solerolla; sattuu pirusti varsinkin imun alkaessa. Ja jos lapsi ei täysin keskity imemiseen vaan tekee jotain muutakin, jolloin imuote muuttuu hankalaksi, niin sattuu. Mutta selkeästi hampaatkin on syynä tähän; välillä on hampaan jäljet nännin juuressa. Ihan tämän kipeyden vuoksi oon koittanut tarjota lapselle jotain muuta juomista tai tekemistä rinnan sijaan, kun aiemmin mentiin lapsentahtisesti. Edelleen kyllä imetän uneen ja päivisinkin annan maitoa "ihan muuten vaan", mutta vähän välttelen kuitenkin. Maito on selvästi hiipumassa (loppuu hetkellisesti, jos lapsi jatkuvasti juo esim. aamulla sängyssä), mutta ainakin toistaiseksi oon saanut myös itse puristettua tippoja esille. Esikoinen on 2 v 2 kk ja raskaudessa ollaan menossa viikoilla 15+0.