Muurmanski

Aktiivijäsen
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Muurmanski

 1. Ei otettu pakkausta toiselle, sillä kaikki tarvittava löytyy ennestään (mm. esikoisen pakkauksen kamppeet). Nykyinen pakkaus ei myöskään hivellyt silmää niin paljon, että sen olisin ehdottomasti halunnut. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, että olisi ottanut pakkauksen ja sitten myynyt eteenpäin, mutta arvelin etten ois kuitenkaan osannut olla penkomatta laatikkoa... Täten siis saamme Kelalta sen 140 e.
 2. Nelimo, ei siulla varmaan huolta ole. Miullakin kesti ärsyttävän kauan saada 3+-tulos. (Muistan kyllä ekassa keskenmenneessä raskaudessa saaneeni digitestissä viikot "juuri oikein ja oikeaan aikaan", mutta kai se on niin yksilö- ja raskauskohtaista.)
 3. Miekin oon noita CB:n digejä tehnyt ehkä turhan monta tässä aikojen saatossa. Nykyisen raskauden alussa metsästin sitä +3 -tulosta aika pakkomielteisesti, ja olin huolissani kun näytti 2-3 vielä silloinkin, kun miun mielestä "ois jo ihan varmasti 3+". Vasta viikoilla 6+1 sain tulokseksi 3+. Kun avasin testit ja tarkastelin viivoja, niin eipä tämä 3+ juuri eronnut viimeisestä 2-3:sta.
 4. Tätä lupailtiin tytöksi.
 5. From the album Muurmanskin

 6. Onnea Marikalle! Rebekallakin selvä plussa!
 7. Ihan selkeä plussa Marikalla, onnea!
 8. Miullakin muuten oli tän nykysen raskauden alkaessa myös tuollasta limaa! Muistan ihmetelleeni sitä, kun olin kuitenkin selvän oviksen bongannut noin viikkoa aiemmin. Eikä miulla ollut kauheesti uskoa että juuri siitä kierrosta tärppäisi, niin en osannut arvella sen liittyvän kiinnittymiseen.
 9. Höh, mikä kärki? Luulin että kyse on tuon "osasen" kulmasta...
 10. Mitäs olette tästä mieltä? Np-ultrakuva rv 12+2. Rakenneultraan on nyt reilut pari viikkoa aikaa, ja odotellessa aloin tutkia tätä nub-teoriaakin. Aika kuluu niiiin hitaasti... Tietenkin näen tässä kuvassa sen, mitä toivon enemmän. Mutta näkeekö tuosta edes?
 11. From the album Muurmanskin

 12. Wannabemommy, tuo siun testi on vissiin OneStep? Sen kerran kun niitä erehdyin hankkimaan, sain niissä viivan näkyviin vasta dpo 15. Voi siis näkyä varsin myöhään niissä, vaikka väittääkin olevansa herkkä. Kehotan testaamaan PregCheckillä, jossei kuukautiset ala.
 13. Onnea trinity ja pikkukakkonenhaave! Kiva nähdä pikkukakkosella viimein oikeita viivoja.
 14. Minun mielestä Spesiaalilla näkyy haamu... Toki on aika hämärä kuva. Kehotan kans testaamaan uudelleen PregCheckillä tai Apteekin omalla, niihin oon itse saanut viivoja varmimmin.
 15. Miulla on samanlaista kuin Solerolla; sattuu pirusti varsinkin imun alkaessa. Ja jos lapsi ei täysin keskity imemiseen vaan tekee jotain muutakin, jolloin imuote muuttuu hankalaksi, niin sattuu. Mutta selkeästi hampaatkin on syynä tähän; välillä on hampaan jäljet nännin juuressa. Ihan tämän kipeyden vuoksi oon koittanut tarjota lapselle jotain muuta juomista tai tekemistä rinnan sijaan, kun aiemmin mentiin lapsentahtisesti. Edelleen kyllä imetän uneen ja päivisinkin annan maitoa "ihan muuten vaan", mutta vähän välttelen kuitenkin. Maito on selvästi hiipumassa (loppuu hetkellisesti, jos lapsi jatkuvasti juo esim. aamulla sängyssä), mutta ainakin toistaiseksi oon saanut myös itse puristettua tippoja esille. Esikoinen on 2 v 2 kk ja raskaudessa ollaan menossa viikoilla 15+0.
 16. Tiinanyn, näen punertavaa tuossa testissäsi. Toivottavasti vahvistuu!
 17. Kaijak, samaa sanoisin kuin muutkin, että digi ei näytä niin herkästi todellista tilannetta noin aikaisin. Mut tuo viivatesti vaikuttaa lupaavalta! Testaa ihmeessä pian uudelleen.
 18. Ihanaa päästä tähän vastaamaan viimein! 9+0 sain kuulumaan pienen pätkän sykkeestä. Seuraavana päivänä kuului jo hieman pidemmälti - ja tänään 9+2 myös - joten nyt olen varma että siellä joku on. Toiveikkaana aloitin kuuntelun yrittämisen jo 7+5, kun tässäkin ketjussa joku oli niin aikaisin saanut kuulumaan. Oli aika turhauttavaa pelkkää kohinaa kuunnella, mutta onneksi odotus palkittiin.
 19. ^ Miulla oli kerran sellaista alavatsan jomotusta pari tuntia, juurikin dpo 7. Silloin siitä arvelin, että kiinnittyminen tapahtui. Ja plussasinkin sitten muutaman päivän päästä siitä.
 20. Oireet on tosi vähissä, mutta niin oli esikoistakin odottaessa. Nyt oli alussa ummetusta, joka sekin väistynyt (toistaiseksi?). Iltaisin on mahan turvotusta, joka ei kuitenkaan liity vatsavaivoihin. Lisäksi huimausta on päivittäin, se on selkeästi tullut nyt raskauden myötä. Neuvolassa kyllä mitattiinkin matalahkot verenpaineet. Vähän tylsää, ettei miulla oo mitään tuollasia "kahvi maistuu pahalta" -juttuja. Menossa viikot 7 + 4.
 21. Toukokuussa taas spontaani keskenmeno. Uusi raskaus alkoi tälläkin kertaa jo toisella yrityskierroksella.
 22. Ensimmäisessä raskaudessani - josta siis syntyi terve lapsi - en osannut pelätä oikein mitään. Ehkä vähän jännitin kromosomitestin tulosta, kun sen aika oli. Toinenkin raskaus alkoi rennosti, mutta päättyi keskenmenoon. Kolmannen raskauden kohdalla saatoin ajatella, että eihän keskenmeno voi toistua heti perään; no, huonostihan siinäkin kävi. Nyt jälleen raskaana olen, vasta viikoilla 5+4. Keskenmenon pelko on koko ajan taustalla. Haluaisin käydä alkuraskauden ultrassa, mutta se on hirvittävän kallista. Kammoksuttaa, että vaikka tämä ei menisi nyt kesken vertavuotavasti, niin np-ultrassa todetaan tuulimuna ainakin. Raastavia nämä varhaiset viikot!
 23. Aloin nauttia vehnänalkioöljyä toisen keskenmenon jälkeen, ja plussasin nyt toisella yrityskierroksella. Vehnispullo alkaa olla lopuillaan, ja harkitsen uuden ostamista. Öljystähän voisi olla hyötyä edelleen, varsinkin kun pelkään keskenmenon uusiutumista. Eikös sitä kannata syödä raskauden aikanakin?
 24. En miekään ihan saanut selkoa, mikä se ainesosa varsinaisesti on... Mutta löysin aiemmin blogin, jossa kirjoitettiin näin: Juo punaviiniä! Nyt unohtakaa vihdoin se valkoviinin litkiminen, sillä ei nääs ole minkään valtakunnan terveysvaikutuksia. Googlaamalla selvitin senkin, miksei. Onhan se nyt kumma, rypäleistä kuitenkin kaikki viinit tehdään. Salaisuus piilee ilmeisesti rypäleiden kuorissa - käy järkeen, sillä ovathan kaikki terveysainekset perunassakin kuoressa. Valkoviiniä valmistettaessa rypäleet erotetaan kuoristaan aikaisessa vaiheessa, eivätkä kuorien terveysbonukset päädy viiniin saakka. Punaviiniä valmistettaessa kuoret erotellaan myöhemmin ja taika-aineksia joutuu ennen sitä viiniin. Hedelmällisyyden kannalta punkkua kannattaa juoda, koska se lisää verenkiertoa kohdussa ja parantaa siten niinikään kiinnittymismahdollisuuksia. http://lookingforbebe.blogspot.fi/2014/04/hedelmallisyys-huippuunsa.html
 25. Sue Ellenillä näkyy jonkinlainen viiva, mutta myös tuo väriläiskä on aika merkillinen... Uskoisin kuitenkin viivan vahvistuvan tulevina päivinä.