viimar

Aktiivijäsen
  • Content count

    141
  • Joined

  • Last visited

About viimar

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kävin Ovumiassa ja hyvää palvelua sain. Lasku ei ole vielä tullut, mutta kaveri kävi siellä ja ilmeisesti hinnaksi tuli n. 100€.
  2. Aiemmin kirjoittelinkin tänne,että omat oireet ovat olleet melko lieviä ja esim. viime viikolla oli etovaa oloa, mutta tällä viikolla ei juuri lainkaan. Tänään kuitenkin alkuraskauden ultrassa todettiin kaiken olevan hyvin ja viikkoja nyt ultran mukaan 7+6. Eli oireiden vähyys tässä tapauksessa ei ole tarkoittanut mitään.
  3. Muutaman päivän tullut ruskeaa tuhrua. Katsotaan kuinka käy! Toistaalta tietää, että voi hyvin kuulua raskauteen, mutta toisaalta tietää, että voi myös olla ensimerkki km.
  4. Tuossa teoriassa vois olla hyvinkin järkeä!
  5. Joku oli aiemmin kommentoinut tuosta saflorista. Sitä näyttäisi löytyvän myös smarties karkeista ja esim. Fazerin Juizy pussista.
  6. Dpo 14, tikussa haalea viiva, digillä raskaana 1-2.
  7. Minäkin pohdiskelin noita laskeako ovis vs. kuukautisten alkamispäivästä la ei taidan itse myös pitäytyä ovispäivästä lasketussa.
  8. Raskausoireita pohtiessani mietin, että reagoiko toisten kroppa hormoneihin yleisesti herkemmin kuin toisten. Eli voisiko olla, että jos on ollut voimakkaita oireita hormonien vaikutuksista kuukautiskierrossa, niin olisi myös voimakkaammat raskausoireet? Itselläni kierron oireilu on ollut hyvin vähäistä ja tuntuu ettei raskausoireitakaan kovin paljoa ole. Onko kellään tietoa asiasta?
  9. Meillä neuvolan sivuilla on linkki Eviran taulukkoon kielletyistä ruuista, tietää ainakin, että kaikki on tutkittuun tietoon perustuvaa!
  10. Aivan huippua lueskella näitä juttuja! Itsekin alunperin olin ajatellut, että lapset tehdään nuorena, mutta ei elämä mennyt ihan niinkuin ajatteli. Nyt tyytyväisenä tässä elämäntilanteessa, mutta toki jännittää kuinka tällä iällä raskautuminen, raskaus ym sujuvat. Meillä siis ensimmäinen plussa nyt saatu, mutta vielä ei uskalla luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Ikä tuo mun mielestä lisää murehtimista ja miettimistä, vaikka toki on tuonut myös tiettyihin asioihin luottamusta ja kokemusta.
  11. Yksi hermoilija ilmottautuu! Eka raskaus ja kovasti mietityttää pysyykö pien matkassa. Oireita (tai niiden muuttumista tai vähyyttä) tulee mietittyä kyllä aivan liiaksi!
  12. Nippailuja ja nappailuja alavatsalla, menkkatyylistä oireilua, joten olin varma, että vain niiden tulosta kyse.
  13. Tuttuja fiiliksiä tuli täältä lueskeltua. Alkuvaiheessa vasta mennään ja sitä tarkkailee itseään niin kovasti, että kun oireet vähenee, niin heti rupee miettimään mitä tapahtuu. Oloa helpottaa kuulla, että oireiden väheneminen ei välttämättä tarkoita, että raskaus olisi keskeytynyt! Täytynee keksiä tekemistä niin paljon, että ei mieti liikaa!