Puffin

Jäsen
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Puffin

  • Rank
    Tavis
  1. Ja taas katos teksti! Mulla kp1 ja vitsit että harmittaa..
  2. Taas mun tekstin loppuosa katosi.. Miten on mahdollista. Mutta siis ihanaa nähdä danskun hieno ja vahva viiva
  3. Wautsi Dansku! Toi näyttää niin hyvältä
  4. Uusi yritys, Pregnylistä: Mulle ainakin se laitettiin siksi ettei tullut ovistestiin plussaa kp 15 mennessä vaikka ultrassa kp11 folleja oli kaksi. Ja kp 15 oli vaan yks folli joka oli kans ehtinyt kasvaa jo melkoiseksi. En ymmärrä että mihin ne follit sitten "katoaa" jos ei tuu ovista? Tsemppiä kaikille ja yritetään nauttia alkaneesta kesästä!
  5. Taas mun pitkä viesti katos..
  6. Taas täällä vaikka niin yritin pitää matalaa profiilia tän kierron
  7. Jännää dansku! Paljon vahvistumisonnea sinne!
  8. Pakko tulla kurkkaamaan mitä tänne kuuluu Oon yrittänyt olla tän kierron ihan ilman "oireiden" tarkkailua ja ylipäätään olla stressaamatta koko yrittämisestä. Viime kierrossahan letrot toimi super hyvin ja kp12 ovistesti oli plussa. Mutta eipä sitten tällä kertaa! Jouduttiin turvautumaan ekaa kertaa pregnyliin, joka pistettiin klinikalla. Sen jälkeen vasta on melkein onnistunut tää "stressitön" kierto Nyt kp 21 ja viikon päästä sais testata.. Mutta joo, en edes uskalla ajatella sinne asti. Pelottaa että sieltä se uus kierto taas tulee.
  9. ^ Joo, vauva tilaukseen En tiennytkään että sen voi tehdä noin helposti
  10. Räsynukelle voimia jos se kp 1 nyt sieltä tulee. Sentään hedelmöittymistä tapahtuu, esim. itse en oo saanut edes kemiallista plussaa. Kyllä joku pikkuinen tarraa vielä niin lujaa kiinni, että pysyy kyydissä loppuun asti. Miten herkillä testeillä testailit?
  11. Ja taas katos koko lopputeksti..
  12. Voi ei Räsynukke
  13. Uusi yritys: Kiitos tosiaan kaikkille folli-gallup vastauksista! Aika erilaisia käytäntöjä lääkäreillä/klinikoilla tuon ultraamisen suhteen. Onhan se kyllä kiva päästä kurkkaamaan mitä siellä näkyy, mutta jos ei oo mitään inssiä tms. tulossa, vaan omaa yritystä, niin ehkä riitäis vaan että kerran ultraa. Ja välillä jopa hiipii mieleen, että mitä sitten vaikka siellä olis 10 johtofollia, kun en kuitenkaan onnistu raskautumaan. Onnea Räsynukelle viivasta ja vahvistumista sinne! ).( : Varasin just ultran kp11:lle, toivottavasti siellä olis 1-2 yritettävää Tänään siis kp7 ja kierron viimeinen letrozol.
  14. Höh, mun pitkä teksti katos.. Tuossa ylempänä vaan alkuosa.
  15. Kiitos Tinhi ja Tivolissa! Ja kiitos kaikille suureen folli-gallupiin osallistuneille