SyysÄiti

Jäsen
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

About SyysÄiti

  • Rank
    Tavis
  1. Lopetin ehkäisylaastareiden käytön. Reilu puoltoista vuotta käyttää niitä. Eka kierto oli nyt kp30 pitunen. Nyt kp2 menossa. En jaksa uskoa että raskautuisin kauheen nopeasti. Ekassa meni puoltoista vuotta ennen kun plussa tuli, sitten yksi varhainen keskenmeno ja vuosi kun tuli plussa. Kattoo nyt miten nuo kierrot menee ehkäisyn lopetuksen jälkeen
  2. lopetin ehkäisylaastarin käytön. Meidän piti alkaa käyttää kumia, mutta.... Se tuntu vaan niin typerältä. Että nyt mennään sitten ilman ehkäisyä ja jännitetään. Ekassa meni 1,5 vuotta ennen kun ilmoitti tulostaan ja tokassa vuosi. Että en usko että raskaudun kauheen nopeesti.
  3. Tällä kertaa en haluisi kertoa kennellekkään. Jos nyt aloitetaan josain vaiheessa yrittämään kolmatta raskautta (tai perjaattessa kait 4 raskautta, kun yksi meni aikoinaan ihan alussa kesken)
  4. Anteeksi väärä ketju...
  5. Meillä on 2010 ja 2013 syntyneet tytöt. Toiveissa kolmas, mutta viellä on vähän epävarmaa. Olisi kiva olla "kunnolla" työelämässä. Tällä hetkellä olen oppisopimuksella...Kolmannen yrittäminen voisi olla ajankohtainen joko jo loppu vuodesta tai sitten vuoden kahden päästä. Vai pitäisikö ottaa riski ja antaa vauvelin tulla kun on saannut todistuksen käteen?
  6. En nyt sanois että niinkään pelottaa, no ehkä vähän. Kahdessa aikaisemmassa raskaudessa oli tosi paha pahoinvointia. Ekassa oksentelin lähes kokok raskauden. Tokassa raskaudessa helpotti rv13 paikkeilla. Mitäs jos tuun joskus viellä raskaaksi. Hirvittää jo nyt ajatus siitä oksentelusta. Ja jos oon silloin työelämässä niin olis kauheeta olla koko ajan saikulla Mutta yrittäminen ei ole viellä ajankohtaista.
  7. Täällä pitäisi varmaan ainakin loppu vuoteen odottaa yrittämisen aloittamista. Pitäisi saada opinnot pois alta, ehkä sen jälkeen olla töissä? Ensi vuonna ehkä hakupaperia ammattikorkeeseen? Kolmannen yrittämistä? Viellä vähän auki kaikki...
  8. Meillä on haaveissa se 3 tai 4. Mutta aika näyttää mikä on todellinen lapsiluku. Tuntuu että missä vaiheessa kaikki ehtii tehdä, mitä haaveilee elämässä.
  9. Tällä hetkellä ehkäsylaastari. Mutta mietinnässä olisi joku muu. Suunnitelmissa olisi kondomien käytön aloittaminen ja jättää laastari pois. Tuntuu että olen kauhea hormonihirviö siinä vaiheessa kun pitää vaihtaa laastari ja muutama päivä laastarin vaihdon jälkeen
  10. Toiveissa 3 tai 4, mutta saa nähdä mikä on sitten ihan realistinen. Tällä hetkellä 2 tyttöä <3
  11. Meillä on 2 tyttöä, mies haaveilee että joskus saataisiin viellä poika. Yritys ei ole ajankohtainen. Haaveissa 3 tai 4 lasta.
  12. Ikää on 30-vuotta. Samoiten miehellä ikää 30-vuotta. Pientä vauvakuumetta, on mutta yrittäminen ei ole viellä ajankohtaista. Itselläni viellä koulu kesken. Pientä ristiriitaa kun toiveissa kolmas lapsi. Mutta haluisin viellä opiskella lisää ja töissäkin olisi kiva olla. Ja kauhean monta vuotta ei viitsi venyttää kolmannen pienokaisen yrittämistä.