Mimossa

Aktiivijäsen
 • Content count

  364
 • Joined

 • Last visited

About Mimossa

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Eka: - ei pahoinvointia/ ruokahaluttomuutta -> poika - teki mieli minttusuklaata -> tyttö - maha edessä -> poika - korkea syke -> tyttö - näin unta poikalapsesta -> poika - poikaolo Poika oli Toinen: - ruokaluttomuutta/ kuvotusta useita viikkoja -> tyttö - tekee mieli kaikkea raikasta; salaattia ja jäätelöä -> ? - syke korkea, jopa hiukan korkeampi kuin edellisellä -> tyttö - olen nähnyt kahdesti unta tyttölapsesta -> tyttö - tyttöolo Ei vielä tietoa kumpi tulossa
 2. Kahdesti toisesta kierrosta
 3. Mulla ainoa oire ennen plussaa oli palelu ja tietysti menkkaoireet loisti poissaolollaan. Plussauksen aikoihin alkoi turvotus, heräily aamuyöllä, vihlontaa häpyluussa ja lonkissa sekä alavatsan nippailut.
 4. Liian ruotsalainen, 6 Teo?
 5. Mä oon nähnyt jo aiemmin tänä kesänä unta että odotin tyttö vauvaa. Saa nähdä onko enneuni Viime yönä näin unta että oltiin just päästy vauvan kanssa sairaalasta. Vauvalla oli päällä jumpsuitti ja sen alla potkuhousut ja body. Asuin samassa asunnossa missä asuin ennen kun muutin pois kotoa. Aloin imettämään sängyssä vaikka vauva haisi ihan kakalta, imetin minuutin ja mentiin sit pylly pesulle. Kakkaa oli pitkin selkää... Vauvalla oli tytön vehkeet mutta mielessäni kutsuin häntä pojan nimellä. Unessakin mietin ettei me nyt tätä nimeä hälle voida antaa...
 6. Ihan ok. En valitsis kuitenkaan omalle lapselle. 7. Topias?
 7. Nätti, vähän lempinimimäinen 7 Tinja?
 8. Kuntokuuri aloitettu, muutama kilo pitää pudottaa ja saada lisää lihasta. Hyötyliikuntaa, pyrin kesällä pyöräilemään paljon, käyn puistojumpissa, uimassa, joogaan, teen lihaskunto treeniä kotona. Syön terveellisemmin ja kevyemmin: paljon salaatteja, keittoja. Syön päivittäin hedelmiä, kasviksia. Kunhan marjakausi alkaa, täytän pakastimen marjoilla. Vältän herkkuja ja alkoholia. Mama vitamiinit, foolihappo, vehnänalkioöljy kapselit, kalaöljyt, maitohappobakteerit, seleeni, sinkki ja c-vitamiini aloitettu.
 9. Joitain allergialääkkeitä saa ottaa myös raskauden aikana, miksei siis jo yrittäessä. Teratologinen palvelu tietää parhaiten mitkä lääkkeet käy. Suurimmassa osassa lääkkeistä lukee että ei sovi tai keskustele lääkärin kanssa. Ne on vaan varmuuden vuoksi laitettu.
 10. Pakko vastata koska mulla ja mun sisaruksilla oli täysin sama ikäero mitä pohdit. Mä olen esikoinen ja pienin sisko syntyi kun täytin 11v. Olin paljon apuna, nukutin tarvittaessa, jos äiti oli vanhempainillassa tms, vaihdoin vaipan tarvittaessa. Tietysti ihan samalla lailla ei oltu läheisiä, kun 4v nuoremman siskon kanssa, leikittiin paljon yhdessä ja meillä oli/ on jopa yhteisiä kavereita. Mun rooli oli enemmänkin äidin korvaaja ja oltiin me isosiskot pienimmälle tavallaan idoleita. Meitä usko enemmän kuin äitiä tietyissä asioissa ja oli onnellinen, kun sai meidän vanhoja vaatteita yms. Nuorimmalla tuntu olevan rennompi kasvatus, meille äiti oli tosi tiukka, mutta iltatähden kanssa ei kaikki ole niin justiinsa. Nykyään kun ollaan reilu 20-30v niin ollaan melko läheisiä ja käydään yhdessä syömässä ja yritetään säännöllisesti viettää aikaa keskenään. Meillä osittain varmaan auttoi että ollaan kaikki tyttöjä, mutta en usko että hirveän paljon huonommin menisi jos ei oltaisi.
 11. Mulle tuli 14 kg. Paino oli normaali ennen raskautta. Eniten paino nousi puolivälin paikkeilla. Kahdessa viikossa lähti 8 kg. Vielä 6 kg jäljellä kun 6 viikkoa synnytyksestä. Toivottavasti lähtee kun pääsee kunnolla liikkumaan. Tuntuu että lihakset on hävinneet kun en raskausaikana pystynyt liikkumaan entiseen malliin liitoskipujen takia.
 12. Mullakin luomet lisääntyi ja osa olemassa olevista kasvoi. Rintojen alla olevat uudet luomet on ainakin kutistunut. Jännä nähdä muuttuvatko vielä myöhemmin...
 13. Tarkoittaisi "roikkuluomilla" varsiluomia??
 14. En, ei tullut mieleenkään En muutenkaan vapaapäivinä meikkaa ellei ole jotain menoa